Nie ! Nie wąchaj korka. Musisz popsikać, odczekać i dopiero kolegę poddusic :lol3:
Jak za szybko, to może doznać wstrząsu, to mocna rzecz, wiem co mówię :-)
Nie ! Nie wąchaj korka. Musisz popsikać, odczekać i dopiero kolegę poddusic :lol3:
Mówisz o Explosive?
Tak, znasz ?
Kupiłam dzisiaj.
Kupiłam dzisiaj.
Zobacze...Na razie odreagowuje dzien. Bez zycia jestem calkiem. Co mi moja babcia dala do wiwatu...szkoda gadac. Ale az w kosciach to czuje ;)) A babcia pachnie Calvinem Kleinem...Obsession. To tak,zeby w temacie zostac;)
Pisz, bom ciekawa Twoich wrażeń. Ja nie kupiłam.
Zobacze...Na razie odreagowuje dzien. Bez zycia jestem calkiem. Co mi moja babcia dala do wiwatu...szkoda gadac. Ale az w kosciach to czuje ;)) A babcia pachnie Calvinem Kleinem...Obsession. To tak,zeby w temacie zostac;)
Ciężko jest i pewnie pójdzie do ludzi, ale już wiem, że z tym też łatwo nie będzie. Na razie się zaprzyjaźniam, ale to będzie trudna przyjaźń, o ile w ogóle ;).
Podoba mi się to, co zostaje na skórze, to mech dębowy i pewnie piżmo. Nuta głowy jest dla mnie przykra, babcina, waląca po nosie. Zachwytu nie ma.
Ciężko jest i pewnie pójdzie do ludzi, ale już wiem, że z tym też łatwo nie będzie. Na razie się zaprzyjaźniam, ale to będzie trudna przyjaźń, o ile w ogóle ;).
Podoba mi się to, co zostaje na skórze, to mech dębowy i pewnie piżmo. Nuta głowy jest dla mnie przykra, babcina, waląca po nosie. Zachwytu nie ma.
Niezła jest, moja też mi dzisiaj nieźle dała, a żeby było w temacie - niczym nie pachnie :-(
Babcia ma na Twoim punkcie prawdopodobnie Obsession...
Mech debowy? kocham! A to co wali po nosie...kuzwa! Jak babcia capi to cos czuje ,ze i moja przyjazn z tym zapachem bedzie z tych szorstkich. Chyba przestaje czekac na nie z tak wielkim utesknieniem...echhh...,A tak sie super zapowiadaly...
To juz niedlugo. Jeszcze tylko troche i niech swoje obsesje przeniesie na kogos innego.