Nasza Perfumeria

06 maja 2016 19:52
espana69

Nie odchodz najdrozsza...A jesli juz musisz to zostaw tu chociaz zapach siebie...

Nie. Ona by tak nie odpowiedziala...
06 maja 2016 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Każda z nas czuje coś innego (ja to nawet nie potrafiłam określić, co to :lol3:), może Tobie będą pasowały, nie panikuj !

Nie panikuje. Po prostu juz nie tesknie. Wszystko co wali babcia jest nie dla mnie. Wiem to na bank 
06 maja 2016 19:54
fioletowa.mysz

Nie. Ona by tak nie odpowiedziala...

Ale ja tak mowie...
06 maja 2016 19:58
espana69

Ale ja tak mowie...

A to do kogo bylo? Bo chyba nie do mnie.
06 maja 2016 20:00
fioletowa.mysz

A to do kogo bylo? Bo chyba nie do mnie.

Faktycznie.Sorrki.Musialem pomylic watek.
06 maja 2016 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Faktycznie.Sorrki.Musialem pomylic watek.

No wlasnie. Musisz sie bardziej skupic i sie nie mylic. Chociaz bladzic tez rzecz ludzka,wiec spoko.
06 maja 2016 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie panikuje. Po prostu juz nie tesknie. Wszystko co wali babcia jest nie dla mnie. Wiem to na bank :lol2:

Ja tam babci żadnej nie czulam, przecież na skórze u każdego inaczej pachnie.
06 maja 2016 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ja tam babci żadnej nie czulam, przecież na skórze u każdego inaczej pachnie.

Zobaczymy. Jestem ciekawa tego zapachu ale euforia mi minela;) Teraz juz tylko na kawe sie ciesze  Ty bys nie mogla tez?...
06 maja 2016 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Kupuję w sprawdzonych perfumeriach w internecie, a czasami tu:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,15707,161457200,161457200,Straganik_507.html

Polecam :).

E tam:)
Do tego nigdy się nie przekonam. Moja siostra namiętnie przez stronę iperfumy kupuje, ale nie udało jej się mnie namówić:)
Jak nie mam pieniędzy to wolę poczekać, na bezcłówkach upolować (moi rodzice więcej podróżują i to przeważnie mama mi coś wyszuka) lub w Niemczech na promocjach w Karstadt kupić, bo mają czasem duże przeceny, tylko nie wszystko niestety mają. 
06 maja 2016 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zobacze...Na razie odreagowuje dzien. Bez zycia jestem calkiem. Co mi moja babcia dala do wiwatu...szkoda gadac. Ale az w kosciach to czuje ;)) A babcia pachnie Calvinem Kleinem...Obsession. To tak,zeby w temacie zostac;)

Jeżeli o babciach to moja pachnie Hermesem - ma dwa - jeden zielony - un jardin de coś tam. Drugi żółty Hermesa, też w takiej kwadratowej butelce. Ten drugi nawet mi się podoba. W ogóle babcia to ma róże, bronzery, pomadki Chanel. podkład Clinique no i jeszcze inne fajne skarby, których teraz nie pamiętam, ale ma tego dużo. 
06 maja 2016 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zobaczymy. Jestem ciekawa tego zapachu ale euforia mi minela;) Teraz juz tylko na kawe sie ciesze :-) Ty bys nie mogla tez?...

Jasne, bardzo chętnie Tylko nie wiem, czy do jutra zdążę poznać i namówić jakiegoś pilota helikoptera, to wszędzie prawie wyląduje i zdążę na czas do Ciebie 
06 maja 2016 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Jeżeli o babciach to moja pachnie Hermesem - ma dwa - jeden zielony - un jardin de coś tam. Drugi żółty Hermesa, też w takiej kwadratowej butelce. Ten drugi nawet mi się podoba. W ogóle babcia to ma róże, bronzery, pomadki Chanel. podkład Clinique no i jeszcze inne fajne skarby, których teraz nie pamiętam, ale ma tego dużo. 

Bardzo lubie Hermesa. Prawie wszystkie zapachy. Srodziemnomorski to moj ukochany tej firmy. ;)) Pomadek nie uzywam. Blyszczyki ale raczej bez koloru. Oczy podkreslam i jakos tak nie lubie i tego i tego maziac;) Ale Twoja pdp to elegancka babeczka jest. Wie co dobre ;) Zreszta Ty tez, podczytuje Twoje posty o kosmetykach wiec wiem co mowie;)
06 maja 2016 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Jasne, bardzo chętnie :-) Tylko nie wiem, czy do jutra zdążę poznać i namówić jakiegoś pilota helikoptera, to wszędzie prawie wyląduje i zdążę na czas do Ciebie  :zlosliwy:

Wariatka  Ty mozesz do mnie poza czasem zdazyc. Dla Ciebie zawsze jestem i mam czas 
06 maja 2016 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No i co?? Smierdza?,sa ciekawe? Intrygujace? no mow blagam!

Podpinam się chociaz to nie do mnie Tez kupiłam ,moje pierwsze wrazenie,, doooopy nie urywa ''Po  godzinie zaczynał mi się podobać, po 4 h słabo juz czuc na nadgarstku Ale ogolne wrazenie jest ok, moze sobie zostawie ???lub oddam mamie bo raczej dla niej bardziej będą pasowałyO nutach sie nie rozpisuję bo nie umię tak pisać jak Ty, wiec nie bedę się wygłupiac 
06 maja 2016 20:53
Jowitaa

Podpinam się chociaz to nie do mnie :-)Tez kupiłam ,moje pierwsze wrazenie,, doooopy nie urywa ''Po  godzinie zaczynał mi się podobać, po 4 h słabo juz czuc na nadgarstku :gwizdanie:Ale ogolne wrazenie jest ok, moze sobie zostawie ???lub oddam mamie bo raczej dla niej bardziej będą pasowały:-)O nutach sie nie rozpisuję bo nie umię tak pisać jak Ty, wiec nie bedę się wygłupiac :chaplin:

Dziekuje,ze zechcialas sie odezwac. Jestem zaciekawiona tym zapachem bo przyszlo mi na niego czekac,dlatego tak draze  A pisac to umiesz,przeciez Ciebie czytam ;)) I bardzo dobrze Tobie to wychodzi. ;)))