Nasza Perfumeria

06 maja 2016 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

E tam:)
Do tego nigdy się nie przekonam. Moja siostra namiętnie przez stronę iperfumy kupuje, ale nie udało jej się mnie namówić:)
Jak nie mam pieniędzy to wolę poczekać, na bezcłówkach upolować (moi rodzice więcej podróżują i to przeważnie mama mi coś wyszuka) lub w Niemczech na promocjach w Karstadt kupić, bo mają czasem duże przeceny, tylko nie wszystko niestety mają. 

Cóż, więc nie namawiam, ale mimo wszystko polecam, bo może inni nie maja takich lęków, strachów i obaw i skorzystają. Ja jestem zadwolona :).
.

06 maja 2016 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Jeżeli o babciach to moja pachnie Hermesem - ma dwa - jeden zielony - un jardin de coś tam. Drugi żółty Hermesa, też w takiej kwadratowej butelce. Ten drugi nawet mi się podoba. W ogóle babcia to ma róże, bronzery, pomadki Chanel. podkład Clinique no i jeszcze inne fajne skarby, których teraz nie pamiętam, ale ma tego dużo. 

Babka, u której sprzątam, lat 82 lub 84, pachnie Chanel number 5 ;). Aldehydy mnie mnie odrzucają, to wiem na 100 % :D.
06 maja 2016 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Babka, u której sprzątam, lat 82 lub 84, pachnie Chanel number 5 ;). Aldehydy mnie mnie odrzucają, to wiem na 100 % :D.

Hmm - moja mama tym pachnie i mi to nie przeszkadza, ale sobie bym tego nie zafundowała:)
Zresztą mama już też coraz rzadziej - bardziej polubiła Coco Mademoiselle, a na lato Bvlgari Omnia Crystalline. Nie powiem, bo fajny ten Bvlgari, tylko co to kurde za nazwa? Jak się to wymawia?
06 maja 2016 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Hmm - moja mama tym pachnie i mi to nie przeszkadza, ale sobie bym tego nie zafundowała:)
Zresztą mama już też coraz rzadziej - bardziej polubiła Coco Mademoiselle, a na lato Bvlgari Omnia Crystalline. Nie powiem, bo fajny ten Bvlgari, tylko co to kurde za nazwa? Jak się to wymawia?

Mama może nawet mlekiem pachniec. A dziecko uwielbia ten zapach :) Mamy pachną najpiekniej .
06 maja 2016 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Mama może nawet mlekiem pachniec. A dziecko uwielbia ten zapach :) Mamy pachną najpiekniej .

No ja tam nie wiem, ale jestem na tyle duża, że wolę jednak inne zapachy niż mleko:)
06 maja 2016 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

No ja tam nie wiem, ale jestem na tyle duża, że wolę jednak inne zapachy niż mleko:)

Napisałam "dziecko" majac na uwadze małe dziecko .
06 maja 2016 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Moja córka też woli zapachy z póki Versace, Armani itp, mleko moje zapomniała jak swoje blizniakom dawała:)
06 maja 2016 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dziekuje,ze zechcialas sie odezwac. Jestem zaciekawiona tym zapachem bo przyszlo mi na niego czekac,dlatego tak draze :-) A pisac to umiesz,przeciez Ciebie czytam ;)) I bardzo dobrze Tobie to wychodzi. ;)))

Pisać i czytać umiem 
Ciekawa teraz jestem jak Tobie się będzie podobał ten zapach ;)
Daj znać oki ???
06 maja 2016 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
Jowitaa

Pisać i czytać umiem :-)
Ciekawa teraz jestem jak Tobie się będzie podobał ten zapach ;)
Daj znać oki ???

Postaram sie cos napisac,jak nie predzej to pozniej. Albo kiedys.;)
06 maja 2016 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Bulgari się wymawia, lajt :D.
Co do lubienia, znaczy, że mama normalna jest, bo kto Coco nie lubi? ;)
06 maja 2016 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Ja z tych glupich chyba bo naprawde nie lubie
06 maja 2016 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Postaram sie cos napisac,jak nie predzej to pozniej. Albo kiedys.;)

dobraaaaaaaaaaa ale prędzej nie poźniej, kiedyś to wogole nie wchodzi w grę 
dobranoc :))))
06 maja 2016 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dziekuje,ze zechcialas sie odezwac. Jestem zaciekawiona tym zapachem bo przyszlo mi na niego czekac,dlatego tak draze :-) A pisac to umiesz,przeciez Ciebie czytam ;)) I bardzo dobrze Tobie to wychodzi. ;)))

Daj spokój Fioletowa :D :P. 
Drążycie od wczoraj, a ja się tak tym drążeniem zakręciłam, że jak głupia dziś poleciałam i kupiłam :D. No nic, 14 ojro to nie majątek, godzina moich pucków, w sumie trzeba wiedzieć, dlaczego i po co pot po doopie płynie :D.  
06 maja 2016 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jowitaa

:-)  dobraaaaaaaaaaa ale prędzej nie poźniej, kiedyś to wogole nie wchodzi w grę :yo::-)
dobranoc :))))

No tak,ale...to zalezy od kilku rzeczy. A najwazniejsza z nich to taka,ze nie wiem kiedy mi sie bedzie chcialo wypocic cos wiecej niz pot ;) No i bede chciala poczekac az troche zwietrzeja na mnie..Zeby moj zapach miedzy wersami sie nie platal. Moze byc zabojczy. ;)
06 maja 2016 22:37
salazar

Daj spokój Fioletowa :D :P. 
Drążycie od wczoraj, a ja się tak tym drążeniem zakręciłam, że jak głupia dziś poleciałam i kupiłam :D. No nic, 14 ojro to nie majątek, godzina moich pucków, w sumie trzeba wiedzieć, dlaczego i po co pot po doopie płynie :D.  

Jestem zalamana ;) Czuje w powietrzu ,ze moje 14 ojro tez sie poszlo slizgac na pampersie ;) Jak pech to pech  Nie wiem czy tak masz jak ja,ale u mnie nieszczescia to juz nie parami chodza,one maszeruja w defiladzie!!