Nasza Perfumeria

04 maja 2016 00:09 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Alien Muglera to totalny odjazd. Taki hardcorowy na dodatek. Naprawde idealny tomahawk dla kogos kto chce się pozbyc, przysłowiowych bladych twarzy, ze swojego otoczenia. Nie ma litości! A jak! Blade twarze leza pokotem,Alien się smieje. Wiecie dlaczego tak napisałam,prawda? Alien może być zabojczy jak się go zaaplikuje zbyt hojna reka,ale umie tez do siebie przywiązać. Kazda jego kropelka wnika w skore,w nerwy,w krew. Będzie z Toba naprawde dluuugo. Trwaly jak cholera! Ciagnie się ten zapach jak poswiata ksiezycowa…Rozswietla,nie pozwala przejść obojętnie bez względu na to jakie budzi emocje. A budzi wiele. Od zachwytu do wstrętu ,od miłości do nienawiści,od zazdrości po nadzieje. Takie perfumeryjne pasodoble. Gama szeroka jak widac. Dla mnie jest to jeden z najukochańszych killerow! Alien! Ich Liebe dich!

Pięknie piszesz, naprawdę, ale....dla mnie raczej killer, nie pokochaliśmy się, próbowałam, ale nie. Chociaż  trwałości i siły rażenia mu nie sposób  odmówić...
04 maja 2016 00:21 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Pięknie piszesz, naprawdę, ale....dla mnie raczej killer, nie pokochaliśmy się, próbowałam, ale nie. Chociaż  trwałości i siły rażenia mu nie sposób  odmówić...

Dziekuje Tobie bardzo. To juz drugi komplement,ktory przeczytalam tego wieczora. Chyba pekne z dumy  A na powaznie...Alien taki wlasnie jest. Ja tez nie kazdego dnia moge sie nim przyjaznic. Czasami wzbudza tak skrajne emocje,ze nie da sie opisac. Powiem tobie ,ze jak pierwszy raz psiknelam go na nadgarstek to az mnie odrzucilo. Potem ,nie wiem dlaczego,reka sama do nosa wedrowala..A potem..love na powiekach i bez zbednych ceregieli sruuuu  i tadam! Kupilam. I dobrze. Uwielbiam Go !
04 maja 2016 00:28 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dziekuje Tobie bardzo. To juz drugi komplement,ktory przeczytalam tego wieczora. Chyba pekne z dumy :-) A na powaznie...Alien taki wlasnie jest. Ja tez nie kazdego dnia moge sie nim przyjaznic. Czasami wzbudza tak skrajne emocje,ze nie da sie opisac. Powiem tobie ,ze jak pierwszy raz psiknelam go na nadgarstek to az mnie odrzucilo. Potem ,nie wiem dlaczego,reka sama do nosa wedrowala..A potem..love na powiekach i bez zbednych ceregieli sruuuu  i tadam! Kupilam. I dobrze. Uwielbiam Go !

Masz kochana udany wieczór
Za mocny dla mnie, może kiedyś spróbuję, ale na razie zostanę przy swoich...Dobrze nam razem, to po co zmieniać
04 maja 2016 07:37 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Masz kochana udany wieczór :brawo1:
Za mocny dla mnie, może kiedyś spróbuję, ale na razie zostanę przy swoich...Dobrze nam razem, to po co zmieniać :milosc1:

Nie ma co zmieniac,szczegolnie na takie,ktorych sie nie lubi ;) 
04 maja 2016 07:50 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie ma co zmieniac,szczegolnie na takie,ktorych sie nie lubi ;) 

Czasem próbuję, może kiedyś trafi się coś, co mnie rzuci na kolana, ale mam swoje oczekiwania, więc łatwo nie jest
04 maja 2016 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Czasem próbuję, może kiedyś trafi się coś, co mnie rzuci na kolana, ale mam swoje oczekiwania, więc łatwo nie jest :lol2:

Wierze  Dlatego wlasnie kocham sie w kilku. Taka ze mnie zmija zdradliwa 
04 maja 2016 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wierze :-) Dlatego wlasnie kocham sie w kilku. Taka ze mnie zmija zdradliwa :-)

Eeeetam, zaraz żmija Myszencja ! I to w moim ulubionym kolorze
Jak już pokocham to mocno i pewnie dlatego coś nowego musi mnie naprawdę oczarować :pomponiara:
04 maja 2016 08:34 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Eeeetam, zaraz żmija :-) Myszencja ! I to w moim ulubionym kolorze :lol2:
Jak już pokocham to mocno i pewnie dlatego coś nowego musi mnie naprawdę oczarować :pomponiara:

Lubisz fiolecik? Lo! bede Ciebie kokietowac barwami lila. Oczywiscie w slowie  Caluje Ciebie fiolkowo ;> W sam nos :*
04 maja 2016 08:48 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Lubisz fiolecik? Lo! bede Ciebie kokietowac barwami lila. Oczywiscie w slowie :-) Caluje Ciebie fiolkowo ;> W sam nos :*

i jeszcze kilka inych
04 maja 2016 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

:przytula: i jeszcze kilka inych :yo:

Usmiecham sie do Ciebie jak na Wiedzme jesieni przystalo. Zapachnialo wrzosem ;> Jakie sa te inne kolory? 
04 maja 2016 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Usmiecham sie do Ciebie jak na Wiedzme jesieni przystalo. Zapachnialo wrzosem ;> Jakie sa te inne kolory? :-)

Hi, ja też Wiedźma, ale całoroczna
Bordo, wiśnia, śliwka, burgund, biskupi  (czyli pochodne fioletu) niektóre odcienie: beżu, niebieskiego, zieleni (butelkowa, khaki), czarny, biały, szary, grafit, czasem czerwienie niektóre. I to chyba na tyle. O matko !
04 maja 2016 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Hi, ja też Wiedźma, ale całoroczna :-)
Bordo, wiśnia, śliwka, burgund, biskupi  (czyli pochodne fioletu) niektóre odcienie: beżu, niebieskiego, zieleni (butelkowa, khaki), czarny, biały, szary, grafit, czasem czerwienie niektóre. I to chyba na tyle. O matko !

Kolorowa z Ciebie Wiedzma, ktora dzisiaj polyskuje mi...jaki to tam odcien fioletu?...purpurowo?...
04 maja 2016 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Kolorowa z Ciebie Wiedzma, ktora dzisiaj polyskuje mi...jaki to tam odcien fioletu?...purpurowo?...:lol2:

Piękne - Kolorowa Wiedźma
Dzięki
04 maja 2016 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Piękne - Kolorowa Wiedźma :brawo1:
Dzięki :taniec2:

Ale za co? ;) Prawde powiedzilam. Moje zycie tez w pewien sposob malujesz kolorami, dzisiaj jest takie teczowe. To dzieki Twojej osobie na porannej kawie. I to nie jest cukier! Chociaz slodko brzmi 
04 maja 2016 09:43 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ale za co? ;) Prawde powiedzilam. Moje zycie tez w pewien sposob malujesz kolorami, dzisiaj jest takie teczowe. To dzieki Twojej osobie na porannej kawie. I to nie jest cukier! Chociaz slodko brzmi :-)

Ale mnie rozczuliłaś....
To napisałam ja, Kolorowa Wiedźma....