Nasza Perfumeria

04 maja 2016 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ha! Wlasnie zdecydowalam sie na zakup w ciemno zapachu Aigner `Explosive` EDT, bo w rossmanie promocja duza jest i kostuje 14 euro zamiast 70!!! Przyjdzie mi troche na to poczekac,ale wytrzymam. Aigner `Explosive` - Dla kobiet zmysłowych, jednak skomplikowanych, które trudno jest rozszyfrować, a łatwo dać im się uwieść... Zapach Aigner `Explosive` ma w sobie goryczkę, która powoduje, że jest to aromat bardziej drapieżny, a mimo to kobiecy i prowokujący. Ponadto perfumy Etienne Aigner `Explosive` są niezwykle trwałe i można ich używać na każdą okazję, toteż trudno jest się z nimi rozstać, nawet na chwilę. to opis z net ale ja juz sie nie moge doczekac az tutaj do mnie dotrze :-) Cos czuje ,ze albo pokocham albo znienawidze ;))

Do kiedy jest ta promocja? nie mam gazetki promocyjnej z rossmana ,zmienniczka wyrzuciła 
Pozdrowionka 
04 maja 2016 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
Jowitaa

Do kiedy jest ta promocja? nie mam gazetki promocyjnej z rossmana ,zmienniczka wyrzuciła :-(
Pozdrowionka :-)

Od 2 do 6 maja. Ja przez moja pdp,ktora chowa reklamy do szuflady w sypialni,zupelnie zapomnialam o przegladnieciu ofert. Na szczescie mam super fajnego kumpla,ktory bedac w Rossmanie zadzwonil z jakims pytaniem. No i w te pedy zerknelam na propozycje i...o jeah!! Musze sprawdzic ten zapach  Kupil je w moim imieniu ale musze poczekac az mi je dostarczy. Umieram z ciekawosci
04 maja 2016 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja swoj wkleilam z oficjalnej strony. Napisalam,ze z netu . Ale opis mi przypasowal dokladnie z tego samego powodu co Tobie :-) Nie wiem jak Ty ale nie moge sie doczekac az go powacham. Tylko,ze zanim do mnie dojedzie to kilka dni pewnie musi minac. I chyba sie niecierpliwie;)) 
Jak nie bedzie trafiony to nie zubozeje. Najwyzej sobie postoi i sie bede patrzyla na butelke,ladna jest ;> Troche sie boje testow o tej porze roku bo wyczytalam,ze bardziej na zime pasi. Zobaczymy ;) Jest slodko gorzki. Samo to mnie ujelo. :-)

Myszeczko, lecę i dam Ci jakoś znać potem, jestem ciekawa, bo taki opisy nie często widuję
Na razie, pa
04 maja 2016 17:13 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Myszeczko, lecę i dam Ci jakoś znać potem, jestem ciekawa, bo taki opisy nie często widuję :-)
Na razie, pa

Dokladnie ;) Mnie wlasnie te opisy tak skorcily. No jakby dla mnie byly  Tylko daj im sie rozwinac zanim cos napiszesz,niech te szypry sie troche uspokoja ;)
04 maja 2016 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Od 2 do 6 maja. Ja przez moja pdp,ktora chowa reklamy do szuflady w sypialni,zupelnie zapomnialam o przegladnieciu ofert. Na szczescie mam super fajnego kumpla,ktory bedac w Rossmanie zadzwonil z jakims pytaniem. No i w te pedy zerknelam na propozycje i...o jeah!! Musze sprawdzic ten zapach :-) Kupil je w moim imieniu ale musze poczekac az mi je dostarczy. Umieram z ciekawosci:-)

Dziekuję :)
Fajnie mieć takiego kumpla, ja tutaj siedzę sama jak ten palec nie mam tutaj żadnej bratniej duszyczki na pogaduchy 
04 maja 2016 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dokladnie ;) Mnie wlasnie te opisy tak skorcily. No jakby dla mnie byly :-) Tylko daj im sie rozwinac zanim cos napiszesz,niech te szypry sie troche uspokoja ;)

Nie znam Ciebie osobiście, ale jak poczułam te szypry, już uspokojone po ok. 2.5 godzinie na nadgarstku to zobaczyłam Twoją buzię
Chyba się polubicie....Nie  jest to zapach dla mnie, ale intrygujący jest,  napisz mi koniecznie, czy trafiony dla Ciebie.
I żeby nie było wątpliwości - wiedźmą nie przestanę być z tego powodu
04 maja 2016 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Jowitaa

Dziekuję :)
Fajnie mieć takiego kumpla, ja tutaj siedzę sama jak ten palec nie mam tutaj żadnej bratniej duszyczki na pogaduchy :-(

No ja tez tutaj gdzie jestem nie mam A kumpel bardzo fajny jest. Opiekunek  Dlatego musze na zapach poczekac...dowiezie. Chyba,ze wszystko wywacha...ale wtedy zabije go z zimna krwia,obiecuje!  
04 maja 2016 20:51
Kobietka

Nie znam Ciebie osobiście, ale jak poczułam te szypry, już uspokojone po ok. 2.5 godzinie na nadgarstku to zobaczyłam Twoją buzię :yo:
Chyba się polubicie....Nie  jest to zapach dla mnie, ale intrygujący jest,  napisz mi koniecznie, czy trafiony dla Ciebie.
I żeby nie było wątpliwości - wiedźmą nie przestanę być z tego powodu :diabel2:

Tak? Takie bardziej do tancow przy ogniu czy do innych spraw,jesli wiesz co chce powiedziec?  I czy ta roza nie za bardzo rozbuchana? 
04 maja 2016 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No ja tez tutaj gdzie jestem nie mam:-) A kumpel bardzo fajny jest. Opiekunek :-) Dlatego musze na zapach poczekac...dowiezie. Chyba,ze wszystko wywacha...ale wtedy zabije go z zimna krwia,obiecuje! :-) 

na pewno zostawi coś dla Ciebie, wszystkiego nie wywącha 
sprawdzałam w necie, czy to taka czarna buteleczka jest tych perfum ???
bo pewna nie jestem,jaka pojemnosc jest w promocji??
04 maja 2016 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Jowitaa

:-) na pewno zostawi coś dla Ciebie, wszystkiego nie wywącha :yo:
sprawdzałam w necie, czy to taka czarna buteleczka jest tych perfum ???
bo pewna nie jestem,jaka pojemnosc jest w promocji??

Czarna. Flaszka ladna ale korek lipa. Sam plastik. Pojemnosc,wedlug reklamy to 100 ml. Kurde...Kiedy ja bede mogla potestowac ten zapach?...Normalnie pekne z ciekawosci 
04 maja 2016 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tak? Takie bardziej do tancow przy ogniu czy do innych spraw,jesli wiesz co chce powiedziec? :-) I czy ta roza nie za bardzo rozbuchana? 

Wiesz, nie jestem znawczynią.....ale wg mnie są takie....inne. Róży żadnej nie poczułam, a jeśli buchała, to tylko na pierwsze sztachnięcie, w ogóle ja tu kwiatów nie czuję, ale może mam zmysł węchu uszkodzony
Inne sprawy -  o ile łapię temat - nie, dla mnie nie, tańce przy ogniu ? Magiczne obrzędy może ? Poważnie, dziwny.
Ja liczylam na paczuli i też nie wyłowiłam...a kiedyś używałam olejku paczuli
Prawdopodobnie na Twojej skórze zabrzmi inaczej....
Zaczynam chyba wsiąkać w opisy
04 maja 2016 21:25
Kobietka

Wiesz, nie jestem znawczynią.....ale wg mnie są takie....inne. Róży żadnej nie poczułam, a jeśli buchała, to tylko na pierwsze sztachnięcie, w ogóle ja tu kwiatów nie czuję, ale może mam zmysł węchu uszkodzony :lol3:
Inne sprawy -  o ile łapię temat - nie, dla mnie nie, tańce przy ogniu ? Magiczne obrzędy może ? Poważnie, dziwny.
Ja liczylam na paczuli i też nie wyłowiłam...a kiedyś używałam olejku paczuli :-)
Prawdopodobnie na Twojej skórze zabrzmi inaczej....
Zaczynam chyba wsiąkać w opisy :lol2:

Nigdy nie zwracam uwagi na sklad zapachu bo i tak wyniucham cos calkiem innego  Magiczne obrzedy...lo! No ale czym Tobie pachnialy? ,Pisz Wiedzmo kolorowa,nie widzisz,ze ja tu z siebie wychodze? Tak mnie ciekawosc rozpiera 
04 maja 2016 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nigdy nie zwracam uwagi na sklad zapachu bo i tak wyniucham cos calkiem innego :-) Magiczne obrzedy...lo! No ale czym Tobie pachnialy? ,Pisz Wiedzmo kolorowa,nie widzisz,ze ja tu z siebie wychodze? Tak mnie ciekawosc rozpiera :lol2:

Dzięki, baaaardzo lubię moją nową ksywkę
Wącham i wącham i coś mi przypominają, tylko nie mogę jakoś skojarzyć...
Jeszcze pomyślę, ale  slodyczy, kwiatów, paczuli nie czuję. Teraz będę kombinowała pół nocy co to za zapach !
04 maja 2016 21:35
Kobietka

Dzięki, baaaardzo lubię moją nową ksywkę :piatka:
Wącham i wącham i coś mi przypominają, tylko nie mogę jakoś skojarzyć...
Jeszcze pomyślę, ale  slodyczy, kwiatów, paczuli nie czuję. Teraz będę kombinowała pół nocy co to za zapach !

No mnie tez sie podoba ta ksywa,moja Ty Wiedzmo  

A jakies drewno? ambra moze? Jejku...jak to wkurza,ze sie cos ma ale nie ma 
04 maja 2016 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czarna. Flaszka ladna ale korek lipa. Sam plastik. Pojemnosc,wedlug reklamy to 100 ml. Kurde...Kiedy ja bede mogla potestowac ten zapach?...Normalnie pekne z ciekawosci :-)

Dzieki, tak myslałam ale wolałam zapytać u źrodła ;)
W piatek dopiero poniucham, i moze kupię jak jeszcze bedą, tez jestem ciekawa tego zapachu 
paa dobranoc :)