Nasza Perfumeria

04 maja 2016 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ale mnie rozczuliłaś....:przytula:
To napisałam ja, Kolorowa Wiedźma....

Pachniesz czym? Bo nie rozpoznaje zapachu od jednego sztacha? 
04 maja 2016 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pachniesz czym? Bo nie rozpoznaje zapachu od jednego sztacha? :-)

Nie ma się tak bardzo czym sztachać -  So Lovely, cyt. "dla czarujących, optymistycznych, radosnych kobiet, które lubią marzyć. Egzotyczna i cytrusowa nuta głowy składa się z bergamotki, jabłka, smakowitej gruszki uwalniającej kobiecy bukiet zapachów magnolii oraz wiciokrzewu. Zmysłowe akordy drzewa i piżma dopełniają doskonałej kombinacji nut zapachowych".
Widzisz, dla "czarujących", czyli dla mnie w sam raz
04 maja 2016 09:57
Kobietka

Nie ma się tak bardzo czym sztachać -  So Lovely, cyt. "dla czarujących, optymistycznych, radosnych kobiet, które lubią marzyć. Egzotyczna i cytrusowa nuta głowy składa się z bergamotki, jabłka, smakowitej gruszki uwalniającej kobiecy bukiet zapachów magnolii oraz wiciokrzewu. Zmysłowe akordy drzewa i piżma dopełniają doskonałej kombinacji nut zapachowych".
Widzisz, dla "czarujących", czyli dla mnie w sam raz :yo:

Jaki masz kolor wlosow i oczu? Przepraszam za zbyt osobiste pytanie ale chcialabym wiedziec ;)
04 maja 2016 09:57
Kobietka

Widzisz, dla "czarujących", czyli dla mnie w sam raz :yo:

Jaki masz kolor wlosow i oczu? Przepraszam za zbyt osobiste pytanie ale chcialabym wiedziec ;)
04 maja 2016 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Osobiste nie....sporo ludzi mmnie już widziało
Oczy szare, (siwiejąca !) szatynka, a jak pofarbuję, to chyba coś jakby kasztanowe, czy coś podobnego.
04 maja 2016 10:05
Kobietka

Osobiste nie....sporo ludzi mmnie już widziało :-)
Oczy szare, (siwiejąca !) szatynka, a jak pofarbuję, to chyba coś jakby kasztanowe, czy coś podobnego.

Ja tez siwieje..ostatnio jakby bardziej,zmartwien przybywa,wiadomo ;) U mnie jest to siwienie o tyle dziwne,ze bardziej po prawej stronie glowy ;))) Moze rozum trace albo inne cos 
04 maja 2016 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja tez siwieje..ostatnio jakby bardziej,zmartwien przybywa,wiadomo ;) U mnie jest to siwienie o tyle dziwne,ze bardziej po prawej stronie glowy ;))) Moze rozum trace albo inne cos :-)

Ty młoda babeczka jesteś, ale wiem, że siwizna nie jest przypisana do wieku, niektórzy genetycznie siwieją np. od 18-nastego roku życia. Ta, rozum tracisz ! Chyba przeciwnie ;-)
04 maja 2016 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Zapach So Lovely Elode jest typowo letnim zapachem. Szczegolnie dla kobiet kochajacych kolory...bo i zapach ten jest pelen barw. Wyobrazmy sobie kobiete,z niebiesko szarymi oczami. Ubrana jest w lawendowa sukienke,letnia,zwiewna...Kobieta mysli o czyms milym,moze o fioletowych myszach?...kto wie?...Usmiecha sie lekko. Za plecami rozgrzany sad, przed nia drewniana patera,pelna cytrusow.Ich zapach pobrzmiewa w tle. Na pierwszym planie pachnie gruszka...Slonce swieci.Jest goraco ale nie upalnie,lekki wiatr rozwiewa wlosy Kobiety. Ja wiem o czym mysli ta rozmarzona Wiedzma. O kawie ze mna. Oraz pogonieniu wszystkich Kotow,ktore wystawiaja pazurki w strone biednej myszy;)

A na powaznie,nie znam tego zapachu. Improwizowalam,zeby sie podlizac i na ta kawe naprawde ustawic. Kiedys ;))
04 maja 2016 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zapach So Lovely Elode jest typowo letnim zapachem. Szczegolnie dla kobiet kochajacych kolory...bo i zapach ten jest pelen barw. Wyobrazmy sobie kobiete,z niebiesko szarymi oczami. Ubrana jest w lawendowa sukienke,letnia,zwiewna...Kobieta mysli o czyms milym,moze o fioletowych myszach?...kto wie?...Usmiecha sie lekko. Za plecami rozgrzany sad, przed nia drewniana patera,pelna cytrusow.Ich zapach pobrzmiewa w tle. Na pierwszym planie pachnie gruszka...Slonce swieci.Jest goraco ale nie upalnie,lekki wiatr rozwiewa wlosy Kobiety. Ja wiem o czym mysli ta rozmarzona Wiedzma. O kawie ze mna. Oraz pogonieniu wszystkich Kotow,ktore wystawiaja pazurki w strone biednej myszy;)

A na powaznie,nie znam tego zapachu. Improwizowalam,zeby sie podlizac i na ta kawe naprawde ustawic. Kiedys ;))

Cudnie>>>>

A coś dla marzycielek o zielonych oczach...

Pozdrawiam cieplutko.
04 maja 2016 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No to Ci się udało, "rozwaliłaś" mnie kompletnie
Będzie i  kawa i advocat i ciacho może ??? I będę jeszcze "ubrana" w So Lovely, bo pewnie będzie cieplutko.....
Tylko sukienkę poproszę taką dluższą, bardziej komfortowo się czuję
A Ty jesteś niemożliwa !
04 maja 2016 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

No to Ci się udało, "rozwaliłaś" mnie kompletnie :zakochana:
Będzie i  kawa i advocat i ciacho może ??? I będę jeszcze "ubrana" w So Lovely, bo pewnie będzie cieplutko.....
Tylko sukienkę poproszę taką dluższą, bardziej komfortowo się czuję :zawstydzony:
A Ty jesteś niemożliwa !

Ta jest dluga. Wiedzmy nie lataja w mini. To znaczy lataja ale to nie nasza kategoria,nie? 
04 maja 2016 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ta jest dluga. Wiedzmy nie lataja w mini. To znaczy lataja ale to nie nasza kategoria,nie? :-)

Nie, to nie nasza liga
04 maja 2016 14:51 / 3 osobom podoba się ten post
Ha! Wlasnie zdecydowalam sie na zakup w ciemno zapachu Aigner `Explosive` EDT, bo w rossmanie promocja duza jest i kostuje 14 euro zamiast 70!!! Przyjdzie mi troche na to poczekac,ale wytrzymam. Aigner `Explosive` - Dla kobiet zmysłowych, jednak skomplikowanych, które trudno jest rozszyfrować, a łatwo dać im się uwieść... Zapach Aigner `Explosive` ma w sobie goryczkę, która powoduje, że jest to aromat bardziej drapieżny, a mimo to kobiecy i prowokujący. Ponadto perfumy Etienne Aigner `Explosive` są niezwykle trwałe i można ich używać na każdą okazję, toteż trudno jest się z nimi rozstać, nawet na chwilę. to opis z net ale ja juz sie nie moge doczekac az tutaj do mnie dotrze Cos czuje ,ze albo pokocham albo znienawidze ;))
04 maja 2016 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ha! Wlasnie zdecydowalam sie na zakup w ciemno zapachu Aigner `Explosive` EDT, bo w rossmanie promocja duza jest i kostuje 14 euro zamiast 70!!! Przyjdzie mi troche na to poczekac,ale wytrzymam. Aigner `Explosive` - Dla kobiet zmysłowych, jednak skomplikowanych, które trudno jest rozszyfrować, a łatwo dać im się uwieść... Zapach Aigner `Explosive` ma w sobie goryczkę, która powoduje, że jest to aromat bardziej drapieżny, a mimo to kobiecy i prowokujący. Ponadto perfumy Etienne Aigner `Explosive` są niezwykle trwałe i można ich używać na każdą okazję, toteż trudno jest się z nimi rozstać, nawet na chwilę. to opis z net ale ja juz sie nie moge doczekac az tutaj do mnie dotrze :-) Cos czuje ,ze albo pokocham albo znienawidze ;))

Lecę na przerwie dzisiaj do Rossmana, powącham, sprawdzę jak na siebie zareagujemy !!!  Opis mi się spodobał - wiesz dlaczego, prawda ? ;-) Twój też, ale poczytałam też w necie....
04 maja 2016 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Lecę na przerwie dzisiaj do Rossmana, powącham, sprawdzę jak na siebie zareagujemy !!!  Opis mi się spodobał - wiesz dlaczego, prawda ? ;-) Twój też, ale poczytałam też w necie.... :-)

Ja swoj wkleilam z oficjalnej strony. Napisalam,ze z netu . Ale opis mi przypasowal dokladnie z tego samego powodu co Tobie  Nie wiem jak Ty ale nie moge sie doczekac az go powacham. Tylko,ze zanim do mnie dojedzie to kilka dni pewnie musi minac. I chyba sie niecierpliwie;)) 
Jak nie bedzie trafiony to nie zubozeje. Najwyzej sobie postoi i sie bede patrzyla na butelke,ladna jest ;> Troche sie boje testow o tej porze roku bo wyczytalam,ze bardziej na zime pasi. Zobaczymy ;) Jest slodko gorzki. Samo to mnie ujelo.