Nasza Perfumeria

02 maja 2016 13:24 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

A ja się psikam :). I do pracy, i na rower, i na zakupy też, o większych wyjściach nie mówię, bo to oczywiste ;). Tyle, że używam różnych zapachów, bo Alien na rower to niekoniecznie :D.

Na wyjeździe codziennie rano ale w domu już nie koniecznie dopiero na wychodnym :)
Od lat nr jeden Elizabeth Arden 5th avenue nr 2 Romance Ralph Lauren nr 3 Chanel Chance nr 4 Yves Rocher Comme une Evidence no i jeszcze kilka bym znalazła a może kilkanaście ale te sa w mojej łazience :)

02 maja 2016 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.yves-rocher.pl/ a tu stronka często sa fajne bonusy :)
02 maja 2016 13:40 / 8 osobom podoba się ten post
Muszę napisać, że bardzo się cieszę, że dziewczyny się tutaj rozpisały :)To nie jest nic zdrożnego, czy podejrzanego używać perfum, pisać o tym, wymieniać się poglądami, upodobaniami :)
Fioletowa Myszo, dziękuję, że pociągnęłaś temat i za Twoje opisy też dziękuję.
Dziewczyny, dzielcie się dalej wrażeniami zapachowymi i piszcie o swoich kolekcjach :)
02 maja 2016 13:44 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Muszę napisać, że bardzo się cieszę, że dziewczyny się tutaj rozpisały :)To nie jest nic zdrożnego, czy podejrzanego używać perfum, pisać o tym, wymieniać się poglądami, upodobaniami :)
Dziewczyny, dzielcie się dalej wrażeniami zapachowymi i piszcie o swoich kolekcjach :)

To ja Tobie dziekuje!! Naprawde. Najbardziej lubie porownywac jak na nas jeden zapach dziala ;) Zeby nie Ty ,i wymiana mysli z Toba ,to pewnie wcale bym sie w tym watku nie odezwala;) Baaa, nawet bym nie podejrzewala,ze istnieje ;)
02 maja 2016 14:52 / 4 osobom podoba się ten post

powiększ zdjęcie
ZESTAW DLA CIEBIE - KUP Z RABATEM 52%
Perfumowane mleczko do ciała Comme une Evidence
Woda perfumowana Comme une Evidence
131.25 zł
zamiast 271.00 zł
Woda perfumowana Comme une Evidence te też są dość ładne
02 maja 2016 15:26 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

powiększ zdjęcie
ZESTAW DLA CIEBIE - KUP Z RABATEM 52%
131.25 zł
zamiast 271.00 zł
Woda perfumowana Comme une Evidence te też są dość ładne

No wiesz Malina ? z tym mleczkiem to troche przesadziłaś :)) he he he  
02 maja 2016 15:28 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To nic zdroznego ładnie pachnieć a jeszcze lepiej pachnieć i tak pieknie opisać :))
02 maja 2016 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
ja na obecny wyjazd zabrałam 2 piękne , aczkolwiek nietrwałe zapachy
Oriflame Eclat Weekend i mgiełkę Biotherm Pure.
Mam nadzieje wszystk wypiskać w ciągu tych 4 tyg
02 maja 2016 16:16 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Ani trochę no coś Ty,jest ok mleczko
02 maja 2016 16:49 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Zapętliłam się 
02 maja 2016 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

:lol1:Zapętliłam się :-)

Że co zapętliłaś? gdzie?
02 maja 2016 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Że co zapętliłaś? gdzie?

Dostałam cyklicznego ataku śmiechu- no, Mleczko zabawnie się wpasowała, lubię jej poczucie humoru :)
02 maja 2016 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Teraz używam Estee Lauder - Pleasures. Nie powiem, żebym była nimi zachwycona, dlatego w Niemczech je zużywam:) Niby pachną świeżo, wiosennie, ale jednak jakoś tak ciężko. Nie umiem zapachów opisywać i nie wiem co, ale coś mnie w nich lekko dusi. Może to zbyt intensywna konwalia. Wprawdzie po jakimś czasie jak się wwącham, to już tego aż tak nie czuję, ale to pierwsze psiknięcie i jakiś czas po nim jest trochę przytłaczające. 

Wiesz, mnie tez ten zapach nie lezy. Konwalia tutaj naprawde dusi.Czasami glos daje roza,ale bardzo niesmialo oraz frezja,dosyc nachalnie...I nic wiecej...Same kwiatki. Chociaz jak sie mocniej wwachac to jeszcze kulki na mole gdzies sie placza.Mozliwe ,ze to dodatek ziol,ktore podobno w skladzie sa.Dla mnie to naftalina na dziurawym swetrze starszej pani. Do tego w ogonie ciagnie sie zwiedly fiolek doprawiony podobno pieprzem. Zwietrzalym chyba. Ot,taki bukiet niezbyt udanie skomponowany. Nic specjalnego...Chociaz znam osoby, na ktorych ten zapach lezy naprawde fajnie. Wlasnie swiezo...
02 maja 2016 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wiesz, mnie tez ten zapach nie lezy. Konwalia tutaj naprawde dusi.Czasami glos daje roza,ale bardzo niesmialo oraz frezja,dosyc nachalnie...I nic wiecej...Same kwiatki. Chociaz jak sie mocniej wwachac to jeszcze kulki na mole gdzies sie placza.Mozliwe ,ze to dodatek ziol,ktore podobno w skladzie sa.Dla mnie to naftalina na dziurawym swetrze starszej pani. Do tego w ogonie ciagnie sie zwiedly fiolek doprawiony podobno pieprzem. Zwietrzalym chyba. Ot,taki bukiet niezbyt udanie skomponowany. Nic specjalnego...Chociaz znam osoby, na ktorych ten zapach lezy naprawde fajnie. Wlasnie swiezo...

No co zrobić:) Jak kupowałam to jakoś mi się podobał. I to nie była decyzja spontaniczna, bo kilka razy byłam w drogerii i się nim psikałam. Jakoś wtedy tego nie wyczułam. Teraz obficie się pryskam nim, co by się szybciej skończył:)
02 maja 2016 19:48
wichurra2

No co zrobić:) Jak kupowałam to jakoś mi się podobał. I to nie była decyzja spontaniczna, bo kilka razy byłam w drogerii i się nim psikałam. Jakoś wtedy tego nie wyczułam. Teraz obficie się pryskam nim, co by się szybciej skończył:)

Ja dostalam od ex pdp. I nie moge sie przekonac. Ale niech sobie stoi,moze kiedys,kto wie ?