Nasza Perfumeria

01 maja 2016 17:33
Dagmara

Coco Chanel Mademoiselle uwielbiam je, nie sa jedyne, ale najważniejsze :)

to dla pan,a meskie jakie ?
01 maja 2016 17:38
Dolce&cabana the one for men drogi ale super
01 maja 2016 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Dolce&cabana the one for men drogi ale super

nie az tak drogie.30 ml mozna kupic (na probe) juz za 32,95 euro,a 100 ml juz jest osiagalne za 59,95 https://www.easycosmetic.de/dolce-gabbana/the-one-for-men/dolce-gabbana-the-one-for-men-edt-vapo-100ml.aspx

01 maja 2016 17:51
ORIM

nie az tak drogie.30 ml mozna kupic (na probe) juz za 32,95 euro,a 100 ml juz jest osiagalne za 59,95 https://www.easycosmetic.de/dolce-gabbana/the-one-for-men/dolce-gabbana-the-one-for-men-edt-vapo-100ml.aspx

No kiedyś kupiłam 50ml u nas kosztowały ok 300zł,ale tu to pewnie w tych sklepach droższych typu douglas czy muller,bo jaguara kupiłam w dm

01 maja 2016 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

No kiedyś kupiłam 50ml u nas kosztowały ok 300zł,ale tu to pewnie w tych sklepach droższych typu douglas czy muller,bo jaguara kupiłam w dm

Jaguara kupilem za 5 euro na otwarciu Rossmana.Zapach mi sie podob - "tak z buteleczki" Nie wiem jak bedzie to pachnialo,i jak trwale bedzie na mnie
01 maja 2016 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

polecam Joop - różowy :)
01 maja 2016 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jaguar czarny ladny
01 maja 2016 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Toale musisz przetestować, wiadomo :). Dwóch bliskich mi mężczyzn używało tej wody i o ile na pierwszym rozwijała się i pachniała pięknie, to na drugim płasko i nieciekawie. Trza próbować i szukać.
01 maja 2016 18:31
salazar

Toale musisz przetestować, wiadomo :). Dwóch bliskich mi mężczyzn używało tej wody i o ile na pierwszym rozwijała się i pachniała pięknie, to na drugim płasko i nieciekawie. Trza próbować i szukać.

zapisuje moze sie skusze
01 maja 2016 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Jaguara kupilem za 5 euro na otwarciu Rossmana.Zapach mi sie podob - "tak z buteleczki" Nie wiem jak bedzie to pachnialo,i jak trwale bedzie na mnie

U nas jaguar black kosztuje 58 zł ja tu w dm kupuję za ok 9,80e bo jaguara jest kilka mi ten czarny najbardziej się podoba ,100ml
01 maja 2016 19:00
tina 100%

Ooo, Wichurra, przypomniał mi się jeden zapach na lato- miętowo cytrusowy z herbatą.Prosty, świeży , lekki. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie, na lato super. To Toni Gard "Mint". Jak na lekki zapach, to trwały dość. Kilka godzin się na skórze utrzymuje.
Z Biothermu też jest seria wód toaletowych na lato, fajne, proste kompozycje. Mialam Orange, byłam zadowolona.

Wąchałam nie raz zapachy Biothermu i mi się nawet podobają, ale po godzinie już ich na sobie nie czuję. Wącham nadgarstek i wącham i zapachu albo nie ma, albo jest ledwo wyczuwalny. 
01 maja 2016 19:03 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Milo sie was czyta w tym topiku.
Teraz prosze na temat : Zapach mojego faceta to :

Numer jeden w męskich zapachach to Chanel Egoiste. Bezwarunkowo. Inne się nawet do niego nie zbliżają. 
W moim odczuciu rzecz jasna:)
01 maja 2016 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Kenzo.
Jak widzisz Orim,każdej inne się podobają.
Ważne żeby podobały się Twojej;-)
01 maja 2016 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Kenzo.
Jak widzisz Orim,każdej inne się podobają.
Ważne żeby podobały się Twojej;-)

wazne abym nie pomylil ktorej sie co podoba
Marta wazne aby mi sie podobaly !
01 maja 2016 20:56
Tak,to też ważne