Nasza Perfumeria

01 maja 2016 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

wazne abym nie pomylil ktorej sie co podoba :lol3:
Marta wazne aby mi sie podobaly !

Armani Acqua di Gio mój mnie tym uwiódł i zawsze do tego wraca no i jeszcze Beckham :)
01 maja 2016 22:17 / 4 osobom podoba się ten post
Kiedyś dostałam Armani Code 20 ml.Jakoś tak na początku nie bardzo mi ten zapach pasował .Taki jakby mdlący i ciężki ,ale pózniej coraz bardziej się do niego przekonałam i lubię go.
Od kilku lat tez bardzo lubię z Avonu Passion Dance.Nie jest to jakiś oszałamiający zapach ,ale taki normalny na zwykłe dni .Nie wierzę ,że kropicie się tak drogimi perfumami tu w pracy ,chociaż kto bogatemu zabroni.
01 maja 2016 22:30 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Kiedyś dostałam Armani Code 20 ml.Jakoś tak na początku nie bardzo mi ten zapach pasował .Taki jakby mdlący i ciężki ,ale pózniej coraz bardziej się do niego przekonałam i lubię go.
Od kilku lat tez bardzo lubię z Avonu Passion Dance.Nie jest to jakiś oszałamiający zapach ,ale taki normalny na zwykłe dni .Nie wierzę ,że kropicie się tak drogimi perfumami tu w pracy ,chociaż kto bogatemu zabroni.

Zdarza się :) To są wydajne perfumy, wystarczy minimalna ilość i do pracy to łagodny zapach, żeby pdp nie przeszkadzać, bo nie każdy musi to tolerować. Perfumy, które chcę używać, to owszem, kupię całą butelkę, mam kilka sztuk- natomiast takie , ktore mnie ciekawią, które chcę wypróbować, to kupuję odlewki, bo  w tym wypadku nie widzę potrzeby kupowania całej flaszki.Nieudanych prezentów perfumeryjnych mam kilka sztuk, może kiedyś będę chciała je wypróbowac :)
Z Avonu to pamiętam ładny zapach Icandesence bodajże- wśród tych tańszych mozna trafić na naprawdę dobrą wodę toaletową.

Co do męskich, to tak jak Wichurra- Chanel Egoiste, z lżejszych na dzień to Bvlgari Aqua, a też Mexx Black jest naprawdę fajny.
02 maja 2016 10:28 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Armani Acqua di Gio mój mnie tym uwiódł i zawsze do tego wraca no i jeszcze Beckham :)

Beckham Clasik posiadam i lubie
02 maja 2016 11:01 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ooo, Wichurra, przypomniał mi się jeden zapach na lato- miętowo cytrusowy z herbatą.Prosty, świeży , lekki. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie, na lato super. To Toni Gard "Mint". Jak na lekki zapach, to trwały dość. Kilka godzin się na skórze utrzymuje.
Z Biothermu też jest seria wód toaletowych na lato, fajne, proste kompozycje. Mialam Orange, byłam zadowolona.

Z męskich urzekł mnie kilka lat temu Azzaro Chrome - Summer chyba.
Toni Gard "Mint" - po lekturze tego topiku - sprawdziłam, bo ta mięta mnie kusila. Zapach fajny, ale nie dla mnie, po niecałej godzinie zero !
Ja mam 2, no 3 ulubione i tego się trzymam. Między innymi dlatego, że nie każdy zapach mnie się trzyma. (o jezu !)
Angel, Alien - trzymały się, ale ja nie wytrzymałam, za mocno, za ciężko dla mnie. Sisley Soir de lune - u kogoś mnie zachwycił, u mnie raczej porażka.
Versace Metal Jeans (stary zapach, fioletowy flakon, trudny do kupienia), Chanel Mademoiselle  i So Lovely (Elode)- tak, tak, taniocha, ale dla mnie - super

02 maja 2016 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Ja w pracy w ogóle się nie kropię - tylko jak mam wychodne, czyli raz na tydzień. No bo jak idę na rower to też się nie psikam:)
02 maja 2016 11:31
Kobietka

Z męskich urzekł mnie kilka lat temu Azzaro Chrome - Summer chyba.
Toni Gard "Mint" - po lekturze tego topiku - sprawdziłam, bo ta mięta mnie kusila. Zapach fajny, ale nie dla mnie, po niecałej godzinie zero !
Ja mam 2, no 3 ulubione i tego się trzymam. Między innymi dlatego, że nie każdy zapach mnie się trzyma. (o jezu !)
Angel, Alien - trzymały się, ale ja nie wytrzymałam, za mocno, za ciężko dla mnie. Sisley Soir de lune - u kogoś mnie zachwycił, u mnie raczej porażka.
Versace Metal Jeans (stary zapach, fioletowy flakon, trudny do kupienia), Chanel Mademoiselle  i So Lovely (Elode)- tak, tak, taniocha, ale dla mnie - super :tanczy:

Puma ma fajne, ale kurcze zapomniałam , jak się nazywają :)
02 maja 2016 11:32 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Puma ma fajne, ale kurcze zapomniałam , jak się nazywają :)

Myśl, myśl ! Pisz ! Ale mało co się mnie trzyma.....tak jakaś jestem....
02 maja 2016 11:33 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Myśl, myśl ! Pisz ! Ale mało co się mnie trzyma.....tak jakaś jestem....

Gadzina 
02 maja 2016 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Gadzina :lol2:

Oooo ! I pewnie dlatego perfumy skóry się nie trzymają ! Tina, dzięki
02 maja 2016 11:56
Kobietka

Oooo ! I pewnie dlatego perfumy skóry się nie trzymają ! Tina, dzięki :lol3:

A wiesz, że u mnie też z tym różnie 
02 maja 2016 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A wiesz, że u mnie też z tym różnie :-)

No to wiadomo, na każdym inaczej, a te "moje" ulubione podobają mi się i jakoś się trzymają
02 maja 2016 13:02 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra2

Ja w pracy w ogóle się nie kropię - tylko jak mam wychodne, czyli raz na tydzień. No bo jak idę na rower to też się nie psikam:)

A ja się psikam :). I do pracy, i na rower, i na zakupy też, o większych wyjściach nie mówię, bo to oczywiste ;). Tyle, że używam różnych zapachów, bo Alien na rower to niekoniecznie :D.
02 maja 2016 13:10 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

A ja się psikam :). I do pracy, i na rower, i na zakupy też, o większych wyjściach nie mówię, bo to oczywiste ;). Tyle, że używam różnych zapachów, bo Alien na rower to niekoniecznie :D.

Ja tez sie psikam ;) Roznymi zapachami,na kazda okazje inny...Lubie. Aliena na rower to nie probowalam jeszcze,ale zdarzylo mi sie jezdzic rowerem i woniec Angelem ;) Nie pasowalo za cholere ale taki dzien mialam,ze musialam go czuc i koniec. ;D
02 maja 2016 13:14 / 3 osobom podoba się ten post
Każdemu co lubi:)