zostaja zostaja tylko cos zacichniete sa. ja do 8 stycznia to moje 3 BN w niemcach
zostaja zostaja tylko cos zacichniete sa. ja do 8 stycznia to moje 3 BN w niemcach
.....własnie, kto zostaje na swięta w DE, odnoszę wrazenie, ze wszyscy wyjezdzają......
Anula62 ja rowniez zostaje na swieta w DE . Zjazd mam 5 stycznia.
Hej,ja też zostaję na święta to już nie pierwsze w DE,nie jest żle sama się pocieszam
duzo nas zostaje jakby cos to wspolnie swietowac bedziemy a jak trza bedzie to i wspolnie doly zakopywac tez bedziemy
Hej,ja też zostaję na święta to już nie pierwsze w DE,nie jest żle sama się pocieszam
.......zeby zrobic jakiesczary, ponapędzac te zegary, by po swiętach było juz...........taaaaak mi się chrzani,haha
.......zeby zrobic jakiesczary, ponapędzac te zegary, by po swiętach było juz...........taaaaak mi się chrzani,haha
Trochę przykro,ale damy radę głowa do góry.
.....własnie, kto zostaje na swięta w DE, odnoszę wrazenie, ze wszyscy wyjezdzają......
Ja też zostaję do 4-go. Już dziś sobie bilet zbukowałam, żeby mi miejsca w busie nie zabrakło :-)
Ja to właściwie się cieszę na te święta, bo rodzinka PDP będzie w domu i będę mogła sobie pospacerować po okolicy :-) :-D
Tez bede z wami,bo jestem tutaj do 15tego,nie wiem jak bedzie wygladala Wigilia,bo dzieci PDP sa baptystami,a w dodatku dziadek 24ego ma Geburstag,w domu sa wnuki,wiec moze choc mala choinka...