Jak masz w pobliżu sklep POCO ,to tam można niedrogo dostać torby podróżne ,nawet i na kółkach sie trafiają-kolezanka ostatnio całkiem pojemną za 10euro kupiła.
Jak masz w pobliżu sklep POCO ,to tam można niedrogo dostać torby podróżne ,nawet i na kółkach sie trafiają-kolezanka ostatnio całkiem pojemną za 10euro kupiła.
Niedrogie są też w Kikku i Teddym, całkiem niezłe i na kółkach.
Tak myślałam też dzisiaj o KIKU, potrzebuję taką dosyć sporą, żeby mi zastąpiła dwie moje małe:))
Własnie mam taka dużą na kókach od córci, fajnie usztywniona,
co prawda kierowcy oczy wychodza przy ładowaniu, ale do busa idealna.
Torba, walicha i żadnych innych klamotów.
Właśnie w Kikku takie widziałm.
Własnie mam taka dużą na kókach od córci, fajnie usztywniona,
co prawda kierowcy oczy wychodza przy ładowaniu, ale do busa idealna.
Torba, walicha i żadnych innych klamotów.
Właśnie w Kikku takie widziałm.
I kupiłam olbrzymią torbę w KIKU . Dzięki....
Tylko jak sie pakujesz na pięterku, to potem pozostaje Ci jedynie na niej zjechać.
Cieszę się, że Ty się cieszysz.
Wiecie co jednego czego zazdroszczę dziewczynom które tu zostają na święta , tej atmosfery ,tych jarmarkow tego wystroju miast , sklepów.Może nie mają takiej tradycji świątecznej jak u nas , ale przygotowania do tego czasu są piekne:))
Ja nie zazdroszczę ...ja chce do domu-nawet jakby był skromny to jest MÓJ DOM......
Ja w moja się zmieszczę,taka wielka:):):):)Sprawdzałam!:):):)Ale za to mam tylko jedną:)
Kasia ja mam małą i dużą, no mała odpada ale ja w tą wiekszą za chiny ludowe się nie zmieszczę. Nawet jak bym się w kokon zwinęła to za cholercie nie dam rady. Zdrać swoj sekret jak Ty to robisz że się mieścisz ( może za małą mam walizkę albo ja za duża ?) Hehehe Pozdrowionka :D