A ja w ? domciu. W końcu córka raz 18 lat kończy i trzeba ugościć babcie, dziadków, ciotki i chrzestna jak trzeba. :zespol muzyczny::balony2::balony1:
Boże jak to zleciało. A taka malutka dopiero była.
A ja w ? domciu. W końcu córka raz 18 lat kończy i trzeba ugościć babcie, dziadków, ciotki i chrzestna jak trzeba. :zespol muzyczny::balony2::balony1:
Boże jak to zleciało. A taka malutka dopiero była.
Też się zastanawiam ,kiedy to minęlo...ja już babcią jestem:-):smiech3:Fajnie,że możesz połączyć świata z urodzinami córki. :super:
Też się zastanawiam ,kiedy to minęlo...ja już babcią jestem:-):smiech3:Fajnie,że możesz połączyć świata z urodzinami córki. :super:
A ja wybieram się tej małej osóbki i jej braciszka.Już koresponduje ze Św.Mikołajem:smiech3::prezenty_swiateczne:
Tam bo mi każdy tak podpowiedzial, że i tak bałagan i szykowanie na święta więc zamiast jeździć w kilka miejsc na przemian wszystcy do nas zjada i będzie spokój. A i córkę trudno ściągnąć na wieś bo studnia , praca , prawo jazdy i tak nie ma czasu się po tyłku podrapać.
To Mikołaj będzie miał trudne zadanie :)
Kocham być babcią i jak widzę te maluszki na zdjeciach to topnieję jak masło na patelni :) Nie wiedziałam , że można tak ześwirować i dobrze mi w tym stanie :)
Kocham być babcią i jak widzę te maluszki na zdjeciach to topnieję jak masło na patelni :) Nie wiedziałam , że można tak ześwirować i dobrze mi w tym stanie :)
:-) można ześwirować,oj można :smiech3:
:-) można ześwirować,oj można :smiech3: