A jak jednak Wam Święta w D wypadną to co? Powiecie zmienniczce,bujaj sie i siedź?!
A jak jednak Wam Święta w D wypadną to co? Powiecie zmienniczce,bujaj sie i siedź?!
Ja w ubiegłym roku świeta spedzilam w DE.Nie odczułam, że ta są święta.Wigilię sama zjadłam, gdyz babcia pojechała do syna. Ja nie chciałam tam jechac, a im to było na rękę.W pierwszy dzień zjadłysmy we dwie obiad,po obiedzie babcię na kawę i ciasto wziął drugi syn. W tej rodzinie z dala czuło się ten dystans opiekunka-rodzina.Lepiej sie czułam sama niz bym była z nimi.Wielokrotnie spędzałam swięta we WŁoszech, ale tam było inaczej tak ciepło i rodzinnie, podobnie jak u nas w Polsce. w tym roku swięta spędzam w domu z rodziną.
mzap88 - gdzieś pewno są:)Ja sie kręcę głównie w okolicach NRW i jeszcze na świętujących nie trafiłam.
Agaciu Hogaciu, ja wiem że będę ryczała i wiem jak wyglądam taka zaryczana, toteż może okazać się że się dziadzio z babcia mnie po prostu wystraszą odeślą mnie w paczce do Pl, żebym ich nie straszyła ;))) hhiihihi