Ewa59 ja rzucam palenie, a że kobieta lubi czasami coś sobie potrzymać (świadkami wszystkie palaczki),
przerzuciłam się na miotłę.
Wierz mi, działa!
Tylko nerwowo się robi - chwilami :))
Ewa59 ja rzucam palenie, a że kobieta lubi czasami coś sobie potrzymać (świadkami wszystkie palaczki),
przerzuciłam się na miotłę.
Wierz mi, działa!
Tylko nerwowo się robi - chwilami :))
Jam ci mloda ....palaczka , pale od 9 lat , jeszcze nie myslalam zeby rzucic , ale u mnie to szybko pojdzie , tylko musze chciec , i przestawic troche w mozgu , bo to wszystko zaczyna sie tam .Jak chce , to mam silna wole .Nie wierze w zadne pol srodki , typu tabletki czy elektryki , wola tylko silna wola , a ja zem czasem uparta jak osiol , to jak sobie postanowie cos to , nie ma bata !!!
Tak ! Trzeba "dojrzeć" i z dnia na dzień odstawić. Zmiana sposobu myślenia i silna wola. Sprawdziłam na sobie, więc wiem co mówię :-)
Też uparciuch jestem :pomponiara:
To palisz,czy nie?Bo motywatora szukam.Sama sobie kręcę to taniej wychodzi.A po cholerę palę to nie wiem.Trzy lata nie paliłam.:placz3:
Trzymam kciuki Elfinko, żeby Ci się udało......tak, kobieta lubi zawsze coś potrzymać w ręku, może być to miotła lub słony paluszek....kiedy podejmę taka decyzję jak Ty, mam nadzieję będziemy się wspierać.....a jak będzie nerwowo to szklanka zimnej wody jest dobra....!!
Odpowiadając w tonie Paolo:
tak, będziemy się wtedy obie wspierać na mojej miotle :-)
A na poważnie, zawsze możesz na mnie liczyć, jeśli chodzi o niepalenie - zawsze. :przytula:
Znam osoby, które po przeczytaniu tej ksiązki rzuciły palenie. Może spróbuj.
Mam ją;):lol3: w sobote dostałam pocztą od Córki . Jeszcze nie czytałam tak pobierznie przzeleciałam:) Dzisiaj zaczynam.
Mam ją;):lol3: w sobote dostałam pocztą od Córki . Jeszcze nie czytałam tak pobierznie przzeleciałam:) Dzisiaj zaczynam.
Najlepiej ją przeczytać za jednym zamachem. Ja ją czytałam jak juz rzuciłam palenie. Pomogła mi nie myśleć o papierosach. Teraz mi smierdzą i nie mogę przebywać tam gdzie palą. I się zastanawiam jak mogłam te smrody wciągać przez tyle lat?