Czy nie lepiej przestac palić? przecież szkoda zdrowia.
Czy nie lepiej przestac palić? przecież szkoda zdrowia.
No właśnie zmierzam do rzucenia....metoda małych kroczków....bo inaczej nie dam rady
Trzeba rzucic z dnia na dzien, bo wszelkie inne próby o kant doopy rozbić, mówię ta Ja!!!, która dalej ciągnie... petko.
Haha.....dobre....!!! Uczył Marcin Marcina....z dnia na dzień jeszcze nie próbowałam chociaż wiele metod tak.
Magdzie, to Ty rzuć pierwsza a ja za Tobą...!!!
O kurcze.....jakbys mnie widziała.....kolejny raz postaram się rzucić ale czy skutecznie..???? To się okaże.
Ja również z Wrocławia! :)
Co do tych nieszczęsnych grzałek, ciekawa jestem co inni napiszą.
Mam psiapsiółkę, która ma e-p i niby taniej, taniej! a co ją widzę to ciągle żale, że grzałka spalona, że obudowa wymieniona, że ustnik się poluzował, czy coś tam..
Na początku miała cienkiego e-p, obecnie nosi jakieś wielkie coś i grube jak kawał kiełbasy.. ble :lol2:
Taniej jest o wiele ... :-) W ubiegłym roku na wczasach mignął mi facet z czymś takim w ręku co wyglądało jak duża, metalowa, prostokątna zapalniczka z ustnikiem... Jak puścił dym to się nim okrył, a ja zamarłam z zachwytu... :-) Do dziś żałuję, że nie poleciałam za nim i nie popytałam co to za sprzęt ... :-(
Taniej jest o wiele ... :-) W ubiegłym roku na wczasach mignął mi facet z czymś takim w ręku co wyglądało jak duża, metalowa, prostokątna zapalniczka z ustnikiem... Jak puścił dym to się nim okrył, a ja zamarłam z zachwytu... :-) Do dziś żałuję, że nie poleciałam za nim i nie popytałam co to za sprzęt ... :-(
O Matko.....alem się usmiala...!!! Ja też chcę taki sprzęt....!!!
Rok minął, a ja ciągle o tym pamiętam ... Może Tina co kojarzy, co to za sprzecior ? Też chcę... Volish przy tym to mały pikuś :-(