Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

04 października 2016 07:53 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Masakra wiem ale do przeżycia:) włącz motywatory i odliczj każdą godzinę bez papierosa:) Cwaniak nie będzie nami rz adził to my decydujemy czy chcemy czy nie a kisz zła gadzino powiedz i nie paaaaaal.trzymam kciuki 

Misia
Andrea-trzymam kciuki-dasz radę!!!
04 października 2016 09:49 / 6 osobom podoba się ten post
Jak ci idzie niepalenie? Już zaczełaś mieć sny o pociaganiu fajeczki ? . W moich snach o paleniu czułam nawet zapach dymu
04 października 2016 11:04 / 4 osobom podoba się ten post
To pewnie twoja podświadomość mówi ci,że fajka jest bee,no ale dobre i to. Trzymam za ciebie kciuki,przynajmniej przez 3 miesiące nie pal,żeby trochę płuca przewietrzyc.
04 października 2016 11:58 / 4 osobom podoba się ten post
W takim razie łątwo Ci nie będzie. W PL przewietrzysz płuca i siebie a jak wrócisz do DE to z każdego rogu będzie Cię atakował zapach papierosów, Baśka i Kasia zasmrodzą wszystko  Nie wiem Andrejka, trzymac kciuki za Ciebie czy już Cię żałować 
04 października 2016 12:05 / 3 osobom podoba się ten post
Widzę, że chcesz 2 w 1 
Ja rzucałam palenie stopniowo. Jak już dotrwałam do 3 miesięcy i zapaliłam ponownie, to smród i niesmak w gardle zdopingował mnie do dalszej walki z wrednym nałogiem. A koleżanki ( wredniachy ) wcale mi w tym nie pomagały. Wręcz odwrotnie. Musisz się zaprzeć i chcieć. Skoro innym się udaje to Tobie też się uda. Tylko chciej, bardzo chciej !!
04 października 2016 12:00 / 2 osobom podoba się ten post
Mam 37, ale kondycja kiepska. Wracam małymi krokami do ćwiczeń. 
Kiedyś ćwiczyłam bardzo dużo. Od kiedy zaczęłam palić, przestałam ćwiczyć bo coraz szybciej się męczyłam.
04 października 2016 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
Można tylko pozazdrościć. 
04 października 2016 13:35 / 8 osobom podoba się ten post
Nie wiem jak Kasia , bo to tez już trochę przerośnięta dziewczynka jest i nie mnie odpowiadać za nią , ale ja Ci przysięgam , że nawet nie poczujesz mojego dymka jesli tylko wytrwasz w postanowieniu ......a ja się będę po krzakach kryła , miętuski ciućkała , żebyś tylko smrodka nie wyczuła ! A palić ? palić i tak będę , bo lubię i już
04 października 2016 16:08 / 6 osobom podoba się ten post
Oj zarty sie Ciebie trzymaja,,,,,,,,,,uzywasz 2 razy w roku..........pijesz kawe rano..........popalasz jak babka nie widzi,,,,,,,,,takiego faceta ze swieca nie znajdziesz,,,,,,,,,i w tak pieknym mlodym wieku....... jestes wzorem przykladem dla tych co w domach siedza..........a ich zony szczesliwe ze moga zarobic,,,,,,,,,,i jeszcze wychwalac meza pod niebiosa.......jaki to dobry zaradny......i uczuciowy,,,
04 października 2016 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
Ja   właśnie tego też sobie nie mogłam wyobrazić: kawa  i papieros....rano...A teraz nie wspominam nawet, bo mi się podoba ten stan "niepalenia" A kawa smakuje mi jeszcze bardziej solo
04 października 2016 17:29 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

W takim razie łątwo Ci nie będzie. W PL przewietrzysz płuca i siebie a jak wrócisz do DE to z każdego rogu będzie Cię atakował zapach papierosów, Baśka i Kasia zasmrodzą wszystko :lol1: Nie wiem Andrejka, trzymac kciuki za Ciebie czy już Cię żałować :lol2:

Trzymać kciuki ! U mnie w poprzedniej firmie paliło 90% pracowników (sami mężczyźni, więc bez przerwy ktoryś z fajką się kręcił, a niektóre naprawdę śmierdziały strasznie, nawet innym palaczom), a ja i tak rzuciłam. Motywacja, nastawienie, nie wiem jak to trafnie nazwać, ale "to" musi być i już !
No i wiara w powodzenie całego przedsięwzięcia to podstawa
04 października 2016 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
   za Tobą PIERWSZY dzień bez papierosa, jeszcze cierpisz ale wkrótce poczujesz się WOLNA - od papierosa
04 października 2016 18:22
buuuuuuu 
04 października 2016 18:23 / 4 osobom podoba się ten post
kasia14

:brawo1:   za Tobą PIERWSZY dzień bez papierosa, jeszcze cierpisz ale wkrótce poczujesz się WOLNA - od papierosa

Gdyby to było takie proste...tydzień niepalenia i jest się wolnym.. niestety do rzucenia palenia wiedzie długa droga pod stromą górę. Wierzę ,że Andejce się uda bo ona charakterna dziewczyna .
04 października 2016 18:28 / 3 osobom podoba się ten post
Jak uzyjesz roznych ziol to i sol nie jest potrzebna