Powitajki przy kawie 78

03 marca 2025 09:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,witam w Montag,Rosenmontag . Słonko świeci ale przymrozek był w nocy i jeszcze zimnowato. Ważne,że słońce świeci,od razu lepiej. Dzisiaj żadnych terminów,wizyt,jakichś zadań specjalnych. Wyniosę walizki na taras,otworzę,niech się wietrzą ,bo stoją dwa miesiące w piwnicy. Jedną z nich chcę zapakować wcześniej ,żeby zobaczyć czy zmieszczę się w dwóch . Trochę mi się nakupiło ,ciężko będzie wszystko upchnąć .
Pogodnego ,spokojnego początku tygodnia życzę 
03 marca 2025 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dodaj mnie do znajomych . Wysłałam zaproszenie. 

Zaproszenie nie dotarło,więc nie mogę dodać. Też wysłałam do Ciebie prośbę o dodanie do znajomych 
03 marca 2025 09:28 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek.W nocy był mróz ale teraz świeci słoneczko  i w południe ma być ok. +3 st. Na pewno wybiorę się na rowerek bo juź mi załatwili   Spokojnego i ciepłego dzionka wszystkim życzę. My już po śniadanku i teraz trochę odpoczynku. 
03 marca 2025 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Zaproszenie nie dotarło,więc nie mogę dodać. Też wysłałam do Ciebie prośbę o dodanie do znajomych :aniolki:

Mój numer ma Maluda a pozwalam sobie wziasc. 😁
03 marca 2025 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Mój numer ma Maluda a pozwalam sobie wziasc. 😁

Dzięki bardzo. Wiesz pewnie o co chodzi. Jest to dla mnie na tyle ważne,że pozwoliłam sobie Was nękać 
03 marca 2025 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzięki bardzo. Wiesz pewnie o co chodzi. Jest to dla mnie na tyle ważne,że pozwoliłam sobie Was nękać :oczko:

Nie jest dobrze. Oj nie jest....😭
03 marca 2025 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie jest dobrze. Oj nie jest....😭

03 marca 2025 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

:-(

Wejdź na maila.
03 marca 2025 12:48 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Wejdź na maila.

Dziękuję 👍
03 marca 2025 17:30 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ,a może już dobry wieczór opiekunkowo 
Życzę wszystkim przyjemnej reszty dnia i pięknego wieczoru 
04 marca 2025 06:53 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo życzę wszystkim miłego i spokojnego wtorku
04 marca 2025 07:22 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. 😁 W końcu rodzina wybrała zmienniczkę teraz tylko zobaczyny na kiedy dotrze . Ja mogę skrócić pobyt. Wszystkim spokojnego dnia. 
04 marca 2025 07:55 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie we wtorkowy poranek Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😄😃😀
04 marca 2025 08:24 / 5 osobom podoba się ten post
Witam we mroźny jeszcze wtorek w południe ma być 12 st. Cieszę się bo pdp już pojechała do przedszkola ale mi zrobili dziś psikus no zawsze ma wyjazd o 7,30 a dziś byli o 7,10 pdp nie zdążyła umyć zębów i iljeszcze przy nich musiała połknąć swoje tabletki czego nigdy nie robiła a wczoraj córka powiedziała że ma brać tabletki wcześnie rano zanim przyjadą  .Dobrze że już była ubrana i tylko szybko tabletki i palto i pojechała z 10-cio min.opóźnieniem . Córka mi nie przekazała że dziś wcześniej. Trochę tu jest słaba informacja. 20 min. to jest duża różnica teraz chyba będę musiała szykować ją na 7,10 .Najwyżej my poczekamy a nie oni  Na dworze przymrozek więc nie wiem jak zaplanować sobie dzień. Najpierw jednak śniadanko. Spokojnego dzionka dla wszystkich 
04 marca 2025 09:50 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo . Niestety,ochłodziło się ,chociaż słonko świeci . A już myślałam ,że te 15-16 st się dłużej utrzyma.  Kilka dni trzeba poczekać chociaż na pogodę,jak na początek marca,nie mogę narzekać. Nawet mi się rymnęło . Dzisiaj sprzątanie od 12-tej,Aga będzie miała co robić bo ja czasu nie miałam ,o 14-tej przyjedzie pani o stopy pdp zadbać ,i dopiero po pedikiurach gdzieś wybędziemy . Dzień jak codzień a z każdym coraz bliżej do domu. Bywają dni ,że naprawdę czuję się zmęczona ,nawet fizycznie to czuję ,chociaż fizycznej pracy nie mam tutaj zbyt wiele . Chyba przesilenie przedwiosenne (jest coś takiego?) mnie dopada . Muszę się zdecydowanie więcej ruszać ,bo głównie pcham wózek z punktu A do punktu B,pdp klapnie gdzieś na tarasie jakiegoś lokalu a ja przy Niej,i tyle rozruchu . Dlatego po zakupy biegam,i to niemal dosłownie ,prawie codziennie . To taka moja mała przebieżka . Mała,bo najdalej oddalony sklep,to 15 minut spaceru,a najbliższy 5 minut .
Spokojnego,pogodnego wtorku życzę