Powitajki przy kawie 78

05 marca 2025 08:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,witam wiosennie i radośnie ☀️. Radość bo świeci słońce ,bo dobrze spałam i się wyspałam ,bo wczoraj zrobiłam więcej niż planowałam,bo powiedziałam sobie,że dzisiaj będzie dobry dzień  . Teraz kawusia w ogrodzie,ustawiłam fotel w słonecznym miejscu,cieszę się ciszą ,aromatem kawy,przyglądam się budzącej do życia przyrodzie. Fajny początek dnia. Wszystkim przyjemnej,spokojnej środy życzę 
05 marca 2025 09:14 / 4 osobom podoba się ten post
Wcięło mi posta więc tylko powiem dzień dobry i spokojnego dnia oraz źeby pamiętać że dziś Popielec 
05 marca 2025 09:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś środa. Środa minumie tydzień zginie. Ja robię pranie. Zmieniam pościel seniorom i potem upuore ubrania ale to po południu jak pflege wykapie seniorkę. Obiad szybki ziemniaki z jajkiem sadzonym i kalafior. 
Miłego dnia opiekunowo. 
05 marca 2025 09:53 / 3 osobom podoba się ten post
Witam raz jeszcze i powiem że miałam wczoraj plan jechać do starego miasta ale plany się pokrzyżowały bo od rana miałam kilka pilnych telefonów musiała przemyśleć pewne spraw.Tezultat taki że wracam wczeßniej do domu o tydzień. Miało być 21marca a będzie 15 marca hihi. Takie jest życie  Po pauzie dam znaç w odliczjkach ile jeszcze dni 
05 marca 2025 14:57 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,witam wiosennie i radośnie ☀️. Radość bo świeci słońce ,bo dobrze spałam i się wyspałam ,bo wczoraj zrobiłam więcej niż planowałam,bo powiedziałam sobie,że dzisiaj będzie dobry dzień :-) . Teraz kawusia w ogrodzie,ustawiłam fotel w słonecznym miejscu,cieszę się ciszą ,aromatem kawy,przyglądam się budzącej do życia przyrodzie. Fajny początek dnia. Wszystkim przyjemnej,spokojnej środy życzę :najlepszego3:

Gusia zadzwoń do mnie (usunięte ze względów bezpieczeństwa) Pilne !!!  Dziękuję . 

05 marca 2025 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Gusia zadzwoń do mnie (usunięte ze względów bezpieczeństwa) Pilne !!!  Dziękuję . 

Dusiu, dopiero zobaczyłam. Wracamy do domu, dopiero za jakieś 20-30 minut mogę zadzwonić 
05 marca 2025 18:39 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą. 
Luke się znalazł za pomocą współpracy Policji Pl i DE. Przebywa w szpitalu w SCHONUNGENN. Wyjechał tak jak pisałam 20 lutego z DE GTV po kilku km bardzo źle się poczuł i zatrzymali się i wezwali pogotowie. Jest najprawdopodobniej po operacji bo obecnie jest w śpiączce. 
To są sprawdzone info od jego żony Agnieszki. Teraz tylko została modlitwa 🙏 żeby wyszedł z tego i doszedl do zdrowia i wrócił do rodziny, do domu, która go bardzo potrzebuje. Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy . 
I taka uwaga na koniec zostawiajmy naszym bliskim info z jaką firma jedziemy, numer alarmowy koordynatora, czy wsiedliśmy do busa i do jakiego bo później przez to głupie RODO niestety jesteśmy zdania na poszukiwania przez policję. Zona- Agnieszka miała zdawkowe info od niego bo może było by prościej i szybciej. 
Nie ma co gdybać. Oby nikogo nic z nas takiego nie spotkało a tym bardziej za granicą kraju czego Wam i sobie życzę. 🙂
05 marca 2025 19:11 / 3 osobom podoba się ten post
Miłego wieczoru😊 ja dzisiaj dużo pracy...
05 marca 2025 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam wieczorową porą. 
Luke się znalazł za pomocą współpracy Policji Pl i DE. Przebywa w szpitalu w SCHONUNGENN. Wyjechał tak jak pisałam 20 lutego z DE GTV po kilku km bardzo źle się poczuł i zatrzymali się i wezwali pogotowie. Jest najprawdopodobniej po operacji bo obecnie jest w śpiączce. 
To są sprawdzone info od jego żony Agnieszki. Teraz tylko została modlitwa 🙏 żeby wyszedł z tego i doszedl do zdrowia i wrócił do rodziny, do domu, która go bardzo potrzebuje. Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy . 
I taka uwaga na koniec zostawiajmy naszym bliskim info z jaką firma jedziemy, numer alarmowy koordynatora, czy wsiedliśmy do busa i do jakiego bo później przez to głupie RODO niestety jesteśmy zdania na poszukiwania przez policję. Zona- Agnieszka miała zdawkowe info od niego bo może było by prościej i szybciej. 
Nie ma co gdybać. Oby nikogo nic z nas takiego nie spotkało a tym bardziej za granicą kraju czego Wam i sobie życzę. 🙂

Brawa dla policji Dusiu informuj nas jak będziesz miała więcej info o stanie zdrowia. Współczuję rodzinie, że dopiero teraz się dowiedzieli.
05 marca 2025 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam wieczorową porą. 

Zdrowia Lukowi życzę, niech walczy , ma dla kogo życ i to pewnie wewnetrznie czuje. To dużo daje. Jego rodzinie wytrwałości, bo będzie potrzebna. 
Z której strony by nie patrzeć, to należy dbać jednak o powłokę cielesną również. Czy da się to przetłumaczyc dorosłemu człowiekowi? Nie zawsze. Moja przyjaciółka jest tego przykładem i nie tylko ja magłowałam temat. Niby obiecała, że poslucha a dalej robiła swoje. Taki rogaty charakter. Zresztą mam podobny i rozumiem potrzebę autonomii. Wierzę, że będzie dobrze. 

Ja sama czekam aż się ten zakichany marzec skonczy. Owszem , już jest pierwsze ciepełko, ale ja czekam na to aby wzuć lekkie buty i smigać w sukienkach. Czekam na zapach hiacyntów i rozkwit zieloności a jeszcze bardziej na zapach bzu . Dobry wieczór forum . 

Spokojnego wieczoru i takowych podopiecznych :) 

05 marca 2025 20:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam wieczorową porą. 

Dusiu,dzięki za info odnośnie Luke. Życzę Jemu,ale też Jego rodzinie dużo zdrowia i wewnętrznej sily ,bo ta też jest im potrzebna . Najważniejsze,że wiedzą gdzie jest i co się dzieje . Fajnie że Agnieszka miała cały czas w Tobie oparcie. Nawet jeśli ktoś nie może zbyt wiele dla nas zrobić ,to sama świadomość że ktoś taki istnieje,jest najważniejsza 
05 marca 2025 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
Kochani ja też się cieszę że Luke się odnalazł i wierzę że wszystko dobrze się zakończy.😊
05 marca 2025 22:33 / 3 osobom podoba się ten post
Kochani ja też się cieszę że Luke się odnalazł i wierzę że wszystko dobrze się zakończy.😊
06 marca 2025 04:47 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Miejmy taka nadzieję. 🙏❤️
06 marca 2025 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😄😃😀