Dzień dobry :chaplin: już w marcu. 😁 Za oknem słoneczko świeci ☀️ ale i minus 5 . Córka jeszcze urzdęduje ale obiad zrobi i o 13 jedzie do siebie. Ja już się z nią nie zobaczę .
Spokojnej soboty opiekunowo.

Dzień dobry :chaplin: już w marcu. 😁 Za oknem słoneczko świeci ☀️ ale i minus 5 . Córka jeszcze urzdęduje ale obiad zrobi i o 13 jedzie do siebie. Ja już się z nią nie zobaczę .
Spokojnej soboty opiekunowo.
Po pracy byłam łaskawa na prośbę sąsiadki , kupic jej parę kolorowych , czekoladowych cuksów z Lindta. Ci którzy własnie opierają się słodyczom proszę nie paczać :) i mnie nie wystraszać . Nie bojam sie was nic a nic. Uwagaaaa, zdjęcie :lol2:
Tak się nie śmiej , to nie wypada :lol3::lol3:
Jeszcze raz sorki to Maluda jedzie GTV :lol3: :lol1: nie wiem zjadłam 4 cukierki z rumem i chyba w głowie mi się przewraca :-) :smiech2: Muszę się położyć i wytrzeźwieć 🤣🤣
Dziś w wolnym czasie wybrałam się na stare miasto w Bremen 😀. Zajechałam w południe i było pochmurno, ale ok. 15 wyjrzało słoneczko 🌞😊.
Nincia ,spoko.Weź głęboki oddech.Jedno co powiem-never z GTV,dla mnie porażka te trzy przesiadki,a ja już wiekowa i schorowana.Plusem w Ich busach było tylko więcej miejsca i można było naładować telefon.W autokarze,mimo przesympatycznej obsługi,czas dłużył się niemiłosiernie,siedzenia niewygodne(a ja muszę mieć miejsce na swoją nogę z ortezą).Dla mnie minusy przeważyły plusy.Ale po 20 godzinach bezpiecznie w domku .I to jest najważniejsza.
Nincia ,spoko.Weź głęboki oddech.Jedno co powiem-never z GTV,dla mnie porażka te trzy przesiadki,a ja już wiekowa i schorowana.Plusem w Ich busach było tylko więcej miejsca i można było naładować telefon.W autokarze,mimo przesympatycznej obsługi,czas dłużył się niemiłosiernie,siedzenia niewygodne(a ja muszę mieć miejsce na swoją nogę z ortezą).Dla mnie minusy przeważyły plusy.Ale po 20 godzinach bezpiecznie w domku .I to jest najważniejsza.
Oczy mnie zaczęły boleć a serce jeszcze bardziej. Pyszne są! :mniam: