Powitajki przy kawie 78

01 marca 2025 13:08 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry :chaplin: już w marcu. 😁 Za oknem słoneczko świeci ☀️ ale i minus 5 . Córka jeszcze urzdęduje ale obiad zrobi i o 13 jedzie do siebie. Ja już się z nią nie zobaczę . 
Spokojnej soboty opiekunowo. 

Dusia ja parę razy jechałam GTV i była tylko jedna przesiadka i wcale nie było tak źle zależy chyba gdzie się mieszka i jak mają rozwózki.Trzymaj się na pewno zajedziesz 
01 marca 2025 13:14 / 4 osobom podoba się ten post
Sorry to miało być do Malgi   coś mi się pokiełbasiło w głowie to chyba to długie spagetti co miałam na obiad  
01 marca 2025 13:18 / 5 osobom podoba się ten post
Jeszcze raz sorki to Maluda jedzie GTV    nie wiem zjadłam 4 cukierki z rumem i chyba w głowie mi się przewraca    Muszę się położyć i wytrzeźwieć 🤣🤣
01 marca 2025 13:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w nowym miesiącu życząc miłej soboty
01 marca 2025 13:56 / 5 osobom podoba się ten post
01 marca 2025 14:00 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Po pracy byłam łaskawa na prośbę sąsiadki , kupic jej parę kolorowych , czekoladowych cuksów z Lindta. Ci którzy własnie opierają się słodyczom proszę nie paczać :) i mnie nie wystraszać . Nie bojam sie was nic a nic. Uwagaaaa, zdjęcie :lol2: 

Oczy mnie zaczęły boleć a serce jeszcze bardziej. Pyszne są!
01 marca 2025 14:03 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Tak się nie śmiej ,  to nie wypada :lol3::lol3:

Nie będę wstrzymywać dobrego humoru Pozmywałam po obiedzie, mam wolne do 17.00 więc idę na spacer a później zrobię jedną serię przy ścianie. Polecam te ćwiczenia, są w aplikacjach, można wybrać coś dla siebie.
01 marca 2025 15:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w Nachmittag .Pogoda cudna w dodatku w nocy nie było przymrozku 
 Mam sjestę która sobie przedłużę do kolacji .Zjadłam już obiad więc zasłużyłam na odpoczynek 

Trzymajcie się ciepło 
01 marca 2025 15:59 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś w wolnym czasie wybrałam się na stare miasto w Bremen 😀. Zajechałam w południe i było pochmurno, ale ok. 15 wyjrzało słoneczko 🌞😊.
01 marca 2025 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
nincia

Jeszcze raz sorki to Maluda jedzie GTV :lol3: :lol1:  nie wiem zjadłam 4 cukierki z rumem i chyba w głowie mi się przewraca :-) :smiech2:  Muszę się położyć i wytrzeźwieć 🤣🤣

Nincia ,spoko.Weź głęboki  oddech.Jedno co powiem-never z GTV,dla mnie porażka te trzy przesiadki,a ja już wiekowa i schorowana.Plusem w Ich busach było tylko więcej miejsca i można było naładować telefon.W autokarze,mimo przesympatycznej obsługi,czas dłużył się niemiłosiernie,siedzenia niewygodne(a ja muszę mieć  miejsce na swoją nogę z ortezą).Dla mnie minusy przeważyły plusy.Ale po 20 godzinach bezpiecznie w domku .I to jest najważniejsza. 
01 marca 2025 18:42 / 5 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziś w wolnym czasie wybrałam się na stare miasto w Bremen 😀. Zajechałam w południe i było pochmurno, ale ok. 15 wyjrzało słoneczko 🌞😊.

Piękne miasto.Tutaj mieszka mój najstarszy Syn, Przemek z Żoną,Anetą.
01 marca 2025 21:31 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Nincia ,spoko.Weź głęboki  oddech.Jedno co powiem-never z GTV,dla mnie porażka te trzy przesiadki,a ja już wiekowa i schorowana.Plusem w Ich busach było tylko więcej miejsca i można było naładować telefon.W autokarze,mimo przesympatycznej obsługi,czas dłużył się niemiłosiernie,siedzenia niewygodne(a ja muszę mieć  miejsce na swoją nogę z ortezą).Dla mnie minusy przeważyły plusy.Ale po 20 godzinach bezpiecznie w domku .I to jest najważniejsza. 

Najpierw odpocznij, wyśpij się a później oddaj się przyjemnościom. Nic nie musisz 👍
URLOP
01 marca 2025 22:29 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

O matko tak długo jechałaś  współczuję ci  chociaż ja też kiedyś jechałam tak długo wszystko zależy o organizacji.Teraz już jesteś szczęśliwa i we własnym domku.Odpoczywaj i trochę się ponudź bo zasłużyłaś  
01 marca 2025 23:08 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Oczy mnie zaczęły boleć a serce jeszcze bardziej. Pyszne są! :mniam:

Mam nadzieję, że Cię nie położyło 
02 marca 2025 06:56 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  I ja dziś śpiewam " ta ostatnia niedziela". 
Za oknem pochmurno i deszczowo. Popijam kawkę i zaraz trzeba się ubierać i iść na górę do seniorki. 
Spokojnego dnia opiekunowo.