Powitajki przy kawie 78

02 marca 2025 07:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: I ja dziś śpiewam " ta ostatnia niedziela". :-):zespol muzyczny::zespol muzyczny1:
Za oknem pochmurno i deszczowo. Popijam kawkę i zaraz trzeba się ubierać i iść na górę do seniorki. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 

Świetne zdjęcie Dusia 😊😁.
Ja też witam Opiekunkowo niedzielne.
02 marca 2025 07:50 / 5 osobom podoba się ten post
Dybry, to ja już żywczyk. Leff jeszcze śpi ale zaraz go czymś dziabnę i wstanie :) Piękny dzien sie zapowiada a i Fastnacht na ulicach świętują barwnie i kolorowo. Mnóstwo straganów z lokalnym żarełkiem i nie tylko. No i jak nie pojechać? Mussss :)
Miłego dnia. 
02 marca 2025 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich I lecę do pracy troszkę mi się przysnelo
02 marca 2025 08:41 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielny zimny poranek brrry w południe ma być ciepłej to może pojadę na rowerku zobaczyć ten karnawał   wszystkim życzę spokojnej niedzieli  Teraz idę ronić śniadanko. 
02 marca 2025 09:31 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam opiekunkowo w pierwszą niedzielę marca i życzę spokojnego dnia 
02 marca 2025 11:19 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,dzień dobry,w bardzo słoneczne choć rześkie (+5) niedzielne przedpołudnie ☀️. Żyć się chce,od razu energii więcej ,kiedy słonko na błękitnym niebie . U nas pdp dopiero je śniadanie ,no tak tutaj jest,śniadanie jak seniorka wstanie. A może to być 9:30 jak i 11. Dzisiaj wybierzemy się tylko na spacer,większość lokali ,w tym "nasz" zamknięta  po szaleństwach karnawałowej nocy. Może jednak trafimy gdzieś,gdzie będzie można w słońcu posiedzieć i kawy się napić . Okna w sypialniach i drzwi na taras szeroko otwarte,ale hajcung na maxa,tak sobie seniorka życzy,bo zawsze tak robiła . Nie ja płacę za prąd ,więc ustępuję,po cichaczu przykręcając ogrzewanie. W swoim pokoju cały czas mam na 2, ale praktycznie tylko tam śpię i na noc całkiem przykręcam .
Pogodnej,przyjemnej niedzieli życzę 
02 marca 2025 12:52 / 4 osobom podoba się ten post
Życzę pięknej niedzieli .🌞🌞Dla wszystkich .Od rana myślę o firmie MEDEA .Prawdopodobnie ma być swietna. 🤔
02 marca 2025 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Piękne miasto.Tutaj mieszka mój najstarszy Syn, Przemek z Żoną,Anetą.

Hej Maluda. Zajrzyj proszę na maila,pisałam do Ciebie. Może w spamie wylądował? Bardzo proszę,odezwij się. Pozdrawiam
02 marca 2025 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: I ja dziś śpiewam " ta ostatnia niedziela". :-):zespol muzyczny::zespol muzyczny1:
Za oknem pochmurno i deszczowo. Popijam kawkę i zaraz trzeba się ubierać i iść na górę do seniorki. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 

Dusiu,a może Ty się do mnie odezwij? Mój mail jest w moim profilu 
02 marca 2025 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusiu,a może Ty się do mnie odezwij? Mój mail jest w moim profilu :aniolki:

Dodaj mnie do znajomych . Wysłałam zaproszenie. 
03 marca 2025 06:33 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hej Maluda. Zajrzyj proszę na maila,pisałam do Ciebie. Może w spamie wylądował? Bardzo proszę,odezwij się. Pozdrawiam

Zajrzyj na maila.Pozdrawiam.
03 marca 2025 07:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek.  Jak ja się cieszę bo już jedną nogą w busie siedzę. Dziś muszę ogarnąć sypialnie seniora, seniorki w środę po kąpieli przez pflege i swoje pranie zrobić. 
Córka musi ogarnąć zmianę bo póki co to wymagania duże i już 4 kandydatka odrzucona. ☹️😜 
Spokojnego dnia opiekunowo i całego tygodnia. 
03 marca 2025 07:42 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😊😁😄😃😀
03 marca 2025 08:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziewczęta , sobotę i niedzielę pracowałam . W dodatku byłam niestabilna po spotkaniu na najwyższym szczeblu z pomarańczowym człowiekiem . Dzięki Bogu, że to nie ja miałam ten wątpliwy zaszczyt 
Zobaczcie jak można zadrwić i człowieka będącego pod przysłowiową ścianą .

Dzisiaj wyjeżdżam w miejsce gdzie nie ma internetu , jakoś sobie poradzę , nie mam wyjścia .
Wam życzę dobrej pogody , lekkiej pracy i zdrowia .Pamiętajcie, że marzec to zdradliwy zdrowotnie miesiąc i nie  nabierajcie się na   ciepelko ..

03 marca 2025 08:43 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Zajrzyj na maila.Pozdrawiam.