Ludzie,co Wy z tymi seniorami-Aniołkami :zaskoczenie1:. Nie straszcie mnie,ja też seniorka a aniołki z niebem mi się kojarzą . Ja jeszcze do nieba nie chcę:placze1:. Póki co,dobrze mi na tym "łez padole" :-)

Ludzie,co Wy z tymi seniorami-Aniołkami :zaskoczenie1:. Nie straszcie mnie,ja też seniorka a aniołki z niebem mi się kojarzą . Ja jeszcze do nieba nie chcę:placze1:. Póki co,dobrze mi na tym "łez padole" :-)
A może to chodzi o tego Anioła z Alternatywy 4 ?
Witam czwartkowo
Dziś przed obiadem idziemy z seniorką na urodziny do jej przyjaciółki
Miłego dnia wszystkim
Witam czwartkowo
Dziś przed obiadem idziemy z seniorką na urodziny do jej przyjaciółki
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry w czwartek, seniorka pojechała do przedszkola a ja myk jeszcze do łóżka:ide spac: Terazjuż wstałam i myślę co tu robić?. Za oknem pada deszcz i jest szaro buro.Zjem sobie teraz śniadanie i może trochę ogarnę chałupę.:sprzatanie: wstawię pranie:pranie: i tak dzień zleci.Miłego dnia wszystkim