Powitajki przy kawie 78

14 lutego 2025 07:44 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  kolejny weekend przed nami  życzę wszystkim spokojnego dzionka 
14 lutego 2025 08:45 / 5 osobom podoba się ten post
Ja dziś zaczynam od... bawarki, bo kawa się skończyła. Nie piłem tego od dziecka i uznałem, że skoro mam herbatę i mleko.... Okazuje się, że nie lubię w dorosłym życiu, ale jako ciekawostka... :) Pijecie czasem? 
14 lutego 2025 09:22 / 3 osobom podoba się ten post
stanislawn

Ja dziś zaczynam od... bawarki, bo kawa się skończyła. Nie piłem tego od dziecka i uznałem, że skoro mam herbatę i mleko.... Okazuje się, że nie lubię w dorosłym życiu, ale jako ciekawostka... :) Pijecie czasem? 

Never  !!!
14 lutego 2025 09:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry piątkowo,Walentynkowo . To dzień nie tylko zakochanych par,to dzień miłości,radości i życzliwości ,w szóstkom Walentynkom i Walentym,dużo ciepłych uczuć życzę . W pracy święta od obowiązków sobie nie zrobimy ,niech ten dzień mija nam spokojnie i przyjemnie 

14 lutego 2025 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry piątkowo,Walentynkowo :serce:. To dzień nie tylko zakochanych par,to dzień miłości,radości i życzliwości ,w szóstkom Walentynkom i Walentym,dużo ciepłych uczuć życzę . W pracy święta od obowiązków sobie nie zrobimy ,niech ten dzień mija nam spokojnie i przyjemnie :angel3:

Nie tylko "szóstce " ale wszystkim Walentynkom i Walentym najlepszego życzę 
14 lutego 2025 10:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim  w piątek walentynkowy,wszystkim walentynkom i walentynom życzę spokojnego dnia bez stresu .Ten dzień to nie tylko dla zakochanych ale to jest też dzień życzliwości miłości,radości,przyjaźni czego wam wszystkim źyczę.U mnie dziś za oknem śnieg i jest mroźno bo -6 st. 
14 lutego 2025 10:50 / 6 osobom podoba się ten post
15 lutego 2025 05:12 / 4 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio już po kawie.Na wczorajszy dzień spuśćmy zasłonę milczenia.Dzisiaj nowy dzień i nowe wyzwania. Po południu duże zakupy z Alex a potem to już zleci.Byleby mi tylko Seniorka nie podniosła ciśnienia.
15 lutego 2025 05:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kolejny już  4ty tydzień za mną na tej szteli. Przede mną 2 lub 3 jeszcze🫣 ale to się wyjaśni dokładnie 20 po kontrolnej wizycie mojego męża u okulisty. 👁️. 
Maluda nie narzekają tak. Jedziemy do chorych i wiadomo, że na różne sytuacje musimy być przygotowani. Ja tu też mam ciężko. Seniorka codziennie jedna wielka niewiadoma. Zmęczona już tą choroba widzę, że jest i pewnie lepiej byłoby gdyby odeszła. Senior w złym stanie psychicznym. Też muszę patrzyć co on robi do tego uparty jak osioł. Mimi dużych opadów śniegu i protestu córek siada za kółko i jedzie gdzie chce. Niech jedzie. Nie moje auto , nie moje ewentualnie potem kłopoty. Ja z nim nie siadam bo chce pozyc jeszcze trochę a on swojego auta nie odda. Niech robi co chce. Ja jestem w pierwszym miejscu dla seniorki. 
Wszystkim życzę spokojnej soboty i całego weekendu. Pozdrawiam i kawę zostawiam. 
15 lutego 2025 06:13 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Kolejny już  4ty tydzień za mną na tej szteli. Przede mną 2 lub 3 jeszcze🫣 ale to się wyjaśni dokładnie 20 po kontrolnej wizycie mojego męża u okulisty. 👁️. 
Maluda nie narzekają tak. Jedziemy do chorych i wiadomo, że na różne sytuacje musimy być przygotowani. Ja tu też mam ciężko. Seniorka codziennie jedna wielka niewiadoma. Zmęczona już tą choroba widzę, że jest i pewnie lepiej byłoby gdyby odeszła. Senior w złym stanie psychicznym. Też muszę patrzyć co on robi do tego uparty jak osioł. Mimi dużych opadów śniegu i protestu córek siada za kółko i jedzie gdzie chce. Niech jedzie. Nie moje auto , nie moje ewentualnie potem kłopoty. Ja z nim nie siadam bo chce pozyc jeszcze trochę a on swojego auta nie odda. Niech robi co chce. Ja jestem w pierwszym miejscu dla seniorki. 
Wszystkim życzę spokojnej soboty i całego weekendu. Pozdrawiam i kawę zostawiam. 

Dusia,po to jest to forum, żeby pisać,co komu w duszy gra.Co ,mam koloryzować,upiększać? Piszę jak jest i nie,że marudzę,tylko stwierdzam fakty.
15 lutego 2025 06:29 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Dusia,po to jest to forum, żeby pisać,co komu w duszy gra.Co ,mam koloryzować,upiększać? Piszę jak jest i nie,że marudzę,tylko stwierdzam fakty.

Już masz z górki. Wytrzymasz do końca. 👍
15 lutego 2025 06:44 / 5 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś mam wolne, więc po śniadaniu wybywam na włóczęgę po sklepach
Miłego dnia wszystkim
15 lutego 2025 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Witam I o zdrowie pytam,jest bo i było no to superrr Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😄😃😀❤️❤️❤️💃💃💃
15 lutego 2025 07:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dobrze że czas mija szybko, inaczej byłoby ciężko...
Ale , nie będę się rozczulać, poprawiam koronę i zaraz dzień pracy czas rozpocząć 
Życzę wszystkim spokojnej, przyjemnej soboty, pracującym nie za wiele pracy 
15 lutego 2025 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
stanislawn

Stanisław ja piję często bawarkę i całkiem niezła jest ,można pić na pewno nie zaszkodzi