Ja dziś zaczynam od... bawarki, bo kawa się skończyła. Nie piłem tego od dziecka i uznałem, że skoro mam herbatę i mleko.... Okazuje się, że nie lubię w dorosłym życiu, ale jako ciekawostka... :) Pijecie czasem?

Ja dziś zaczynam od... bawarki, bo kawa się skończyła. Nie piłem tego od dziecka i uznałem, że skoro mam herbatę i mleko.... Okazuje się, że nie lubię w dorosłym życiu, ale jako ciekawostka... :) Pijecie czasem?
Dzień dobry piątkowo,Walentynkowo :serce:. To dzień nie tylko zakochanych par,to dzień miłości,radości i życzliwości ,w szóstkom Walentynkom i Walentym,dużo ciepłych uczuć życzę . W pracy święta od obowiązków sobie nie zrobimy ,niech ten dzień mija nam spokojnie i przyjemnie :angel3:
Dzień dobry. :chaplin: Kolejny już 4ty tydzień za mną na tej szteli. Przede mną 2 lub 3 jeszcze🫣 ale to się wyjaśni dokładnie 20 po kontrolnej wizycie mojego męża u okulisty. 👁️.
Maluda nie narzekają tak. Jedziemy do chorych i wiadomo, że na różne sytuacje musimy być przygotowani. Ja tu też mam ciężko. Seniorka codziennie jedna wielka niewiadoma. Zmęczona już tą choroba widzę, że jest i pewnie lepiej byłoby gdyby odeszła. Senior w złym stanie psychicznym. Też muszę patrzyć co on robi do tego uparty jak osioł. Mimi dużych opadów śniegu i protestu córek siada za kółko i jedzie gdzie chce. Niech jedzie. Nie moje auto , nie moje ewentualnie potem kłopoty. Ja z nim nie siadam bo chce pozyc jeszcze trochę a on swojego auta nie odda. Niech robi co chce. Ja jestem w pierwszym miejscu dla seniorki.
Wszystkim życzę spokojnej soboty i całego weekendu. Pozdrawiam i kawę zostawiam.
Dusia,po to jest to forum, żeby pisać,co komu w duszy gra.Co ,mam koloryzować,upiększać? Piszę jak jest i nie,że marudzę,tylko stwierdzam fakty.