Powitajki przy kawie 77

13 września 2024 10:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dzień dobry :) Szykuję się do Kinderbalu, a może nawet i pomogę w przygotowaniach :) W zachpom, gdzie bedziemy przebywać do niedzielnego popłudnia na oko 15 stopni czy °C . Sprawdzę potem, a zimno mi nie jest :)
Nincia- jeśli ci się chce to aby to "°" wystukac to na laptopie z windowsem ALT + 0176 - uwaga - trzeba to robić na małej klawiaturze numerycznej znajdującej się po prawej stronie klawiatury. Przy mniejszych gdzie takiej klawiatury fizycznie nie ma - włączyć. 
Smartfon z Androidem - przy pisaniu tekstu przełączasz na guzik "?123" , następnie odszukujesz guzik "=<" i szukasz kółeczka na dostępnym zestawie klawiszy- jest. 
Chyba , że masz coś z Apple, to daj znać :) 
Ja używam skrótu albo pisze stopnie, bo mi sie nie chce "°°°" żonglować :) Mam co robić :)
Pozdrówka dla was i spokojnego dnia :) 
13 września 2024 10:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie piątek to zwykle dzień porządkowy, więc od rana itp.
I kolejny weekend przed nami 
Życzę wszystkim dobrego dnia 
13 września 2024 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry, dzień dobry :) Szykuję się do Kinderbalu, a może nawet i pomogę w przygotowaniach :) W zachpom, gdzie bedziemy przebywać do niedzielnego popłudnia na oko 15 stopni czy °C . Sprawdzę potem, a zimno mi nie jest :)
Nincia- jeśli ci się chce to aby to "°" wystukac to na laptopie z windowsem ALT + 0176 - uwaga - trzeba to robić na małej klawiaturze numerycznej znajdującej się po prawej stronie klawiatury. Przy mniejszych gdzie takiej klawiatury fizycznie nie ma - włączyć. 
Smartfon z Androidem - przy pisaniu tekstu przełączasz na guzik "?123" , następnie odszukujesz guzik "=<" i szukasz kółeczka na dostępnym zestawie klawiszy- jest. 
Ja używam skrótu albo pisze stopnie, bo mi sie nie chce "°°°" żonglować :) Mam co robić :)

Cytuje sama siebie bo nie zdążyłam edytowac: pomiedzy znaczkiem =<, powinien znajdowac się ukosnik . Niestety przy zapisywaniu posta zjada całą kombinację tak jak to powinno wyglądac w tel. Techniczny forumowy powinien zajrzec do edytora, bo ukosnika nie zapisuje. 
13 września 2024 11:52
Gusiu, sprawdź pocztę 
13 września 2024 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dzięki Tina ,za dużo kąbinacji wolę już pisać st.  Mam tylko smartfona  
13 września 2024 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie też dziś dzień porządkowy    tylko czasami rozdzielam to na dwa dni piątek i sobotę wtedy się tak nie umęczę bo mam taki ciężki odkurzacz że po dnieś go nie idzie ,chyba stary typ że szybko się męczę bo ja taka słabiutka już jestem  
13 września 2024 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Teraz mam pauzę i siedzę w domu bo czekam na ważny telefon, ale wyruszę gdzieś rowerkiem ok 15,00 bo moja seniorką wybywa z domu do rodziny na urodziny to myślę że że 3-4 godzin jej nie będzie więc to wykorzystam  oby tylko pogoda się nie popsuła bo teraz jest w miarę ładnie,przede wszystkim nie pada i trochę słoneczko świeci ⛅, wiatr też nie za silny to wybiorę się do miasta trochę połazikować. 
13 września 2024 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo miłego popołudnia 
13 września 2024 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
Już chyba dobry wieczór  .Wielka woda nas atakuje .We Wrocławiu brakuje 8 cm do przekroczenia stanu alarmowego .Oby nie było pomyslu na realizację filmu pt " Wielka woda || "  Qrcze blade zawsze wiatr w oczy .
Spokojnego wieczoru życzę 
13 września 2024 20:14 / 3 osobom podoba się ten post
Też słyszałam o wielkiej wodzie i to nie tylko we Wrocławiu w innych regionach też,a także w Niemczech i Holandii oby nie był powtórki z 1997r..Pamiętam to bo rodzice tam mieszkali bo wogóle to ja Wrocławianka z urodzenia tam się wychowałam i chodziłam do szkoły ,moje rodzinne miasto ale później wyjechałam w inne strony i mało tam bywam.Mam koleżankę z podstawówki i raz na jakiś czas ją odwiedzam.Rodzice się z tamtąd wyprowadzili i nie mam bliższej rodziny tam. Tęsknię czasami za moim miastem teraz jest tam pięknie.
13 września 2024 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Dzięki Tina ,za dużo kąbinacji wolę już pisać st. :lol3: Mam tylko smartfona :-) :aniolki:

st. czy stopni, albo stopnia jest jak najbardziej poprawną formą i powszechną :) 
13 września 2024 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Też słyszałam o wielkiej wodzie i to nie tylko we Wrocławiu w innych regionach też,a także w Niemczech i Holandii oby nie był powtórki z 1997r..Pamiętam to bo rodzice tam mieszkali bo wogóle to ja Wrocławianka z urodzenia tam się wychowałam i chodziłam do szkoły ,moje rodzinne miasto ale później wyjechałam w inne strony i mało tam bywam.Mam koleżankę z podstawówki i raz na jakiś czas ją odwiedzam.Rodzice się z tamtąd wyprowadzili i nie mam bliższej rodziny tam. Tęsknię czasami za moim miastem teraz jest tam pięknie.

I my śledzimy sytuację. 
14 września 2024 08:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam, pozdrawiam i życzę spokojnej soboty 
14 września 2024 08:57 / 2 osobom podoba się ten post
Cześć wszystkim w sobotę 
No Jelenia Góra też ma problemy.
Mam kontuzje stopy więc zostaje mi śledzić w necie sytuację ,nie jest za wesoło ....
Pora deszczowa nadeszła i koniec . Oby nie było powtórki z 97
Spokojnego dnia dziewczyny i chłopaki! 
14 września 2024 09:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja już po kafce i pączku 
Muszę zrezygnować ze śniadania, bo za dużo kalorii za jednym zasiadem  .Biere się za  sobotnie porządki i jakieś ciasto ukręce .
Ciepłego dzionka i spokojnego