Powitajki przy kawie 77

19 grudnia 2024 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór dzisiaj  zaskoczył mnie deszcz 
Efektem tego jest tempratura ciała wskazująca że święta spędzę w łóżku 
Spokojnego wieczoru 
19 grudnia 2024 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Spokojnego wieczoru 
:choroba:

Zdrówka Mleczko 
20 grudnia 2024 05:51 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek piątkowo -jaka pogoda,to jeszcze nie wiem,bo ciemno.Kawa pachnie,radio gra.I niech tak spokojnie zleci przez cały dzień. Wszystkim życzę spokojnego dnia I długiej przerwy poobiedniej.
20 grudnia 2024 06:51 / 3 osobom podoba się ten post
Witam.  Ciemno i zimno . Wcale nie ma uroku , że to Boże Narodzenie. ☹️ Przeziębienie mija ale bez antybiotyku byłoby ciężko bo u mnie to już był początek anginy. Zaraz jadę po odbiór wędliny od rzeźnija bo tutaj jest taki lokalny facet, ktity ma bardzo dobre wyroby. O 11 podolog bo mam problem z paznokciem u stopy i może po południu wezme się za jakieś przygotowania do świąt. Normalnie bez szaleństwa. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
20 grudnia 2024 08:11 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Spokojnego wieczoru 
:choroba:

Ja też niestety nie będę mogła tańczyć, bo rozpakowując auto poślizgnęłam się tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie biodro
A w temacie witam bladym świtem
Wczoraj jeszcze zaliczyłam spotkanie opłatkowe rady seniorów i wszystkich mieszkańców gminy, a dziś ostatnie spotkanie Senioritek, a jutro z KGW Szarlotki jedziemy na Jarmark do Bytowa sprzedawać swoje "wyroby". A w niedzielę jedziemy z mężem na tygodniowy wypad nad morze
Mam nadzieję, że dam rady wszystko ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim
20 grudnia 2024 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Ja też niestety nie będę mogła tańczyć, bo rozpakowując auto poślizgnęłam się tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie biodro:wiking:
A w temacie witam bladym świtem:najlepszego3:
Wczoraj jeszcze zaliczyłam spotkanie opłatkowe rady seniorów i wszystkich mieszkańców gminy, a dziś ostatnie spotkanie Senioritek, a jutro z KGW Szarlotki jedziemy na Jarmark do Bytowa sprzedawać swoje "wyroby". A w niedzielę jedziemy z mężem na tygodniowy wypad nad morze:moje_wakacje:
Mam nadzieję, że dam rady wszystko ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Nie szalej Malgi,uważaj na siebie 
21 grudnia 2024 05:29 / 2 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio niewyspana. No i zjeżdżam jeden dzień wcześniej, czyli za tydzień. Jutro będę śpiewać - Ta ostatnia niedziela. Forum rzeczywiście zamarło , a jeszcze jak Luke odjedzie, to już całkiem będzie pusto i na forum i odliczajkach. No trudno. Po świętach powoli zaczną wracać, taką mam nadzieję. No i lecę na kawę, narka. 
21 grudnia 2024 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w sobotnie popołudnie szaro ponutmro deszczowo wcale nie czuje klimatu świat może dlatego ze  daleko od rodziny spokojnego popołudnia życzę 
22 grudnia 2024 05:06 / 1 osobie podoba się ten post
Doberek niedzielnie. Powinnam wydzierać się-ta ostatnia niedziela,ale za wcześnie i...nie chcę mi się. Obudził mnie ból kolana,znaczy się że powoli trzeba trochę odpocząć. Wczoraj dzień upłynął spokojnie,no i przecież miałam wolne popołudnie.Zobaczymy co niedziela przyniesie.Trudno,wpadło mi zdymotko na wtorek  
22 grudnia 2024 06:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry.  Tak tak niby na urlopie a ja już na nogach. Zimno w domu i trzeba było wstać i rozpalić w piecu. Niestety nie udało nam się przejść na te święta do nowego. Cóż nie placze. Wielkanoc maż mi obiecał, że będzie już w nowym domu. Mąż do tego chory i leki mu podałam. Ja już lepiej to teraz On smarkaty i kaszlący. Dziś mimo niedzieli  szczerze muszę ogarnąć trochę dom bo dopiero mam dziś siłę. Mąż robi różne prace na nowym domu więc na starym mu tyłka nie zawracam. 
Jutro ostatnie drobne zakupy i wezmę się za gotowanie . Śledzi kilka rodzajów i galaretę już mam. Uszka zamówione więc nie lepię. Jutro na spokojnie sobie sama wszystko zrobię. 
Spokojnej  niedzieli opiekunowo..
Luke szerokiej drogi i super urlopu.