Dzień dobry Opiekunkowo 😊 :chaplin: pogodnego Bożego Ciała :-)
Ninciu widzisz wszystko się układa🤗
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 :chaplin: pogodnego Bożego Ciała :-)
Ninciu widzisz wszystko się układa🤗
Dzień dobry w świąteczne prawie południe. U nas to jeszcze rano,pdp dzien rozpoczyna najwcześniej o 10tej. Ale też późno kończymy,ok północy :oczko:
Ranek był pogodny,wykorzystałam spokojny czas na posiedzenie na tarasie,słuchając śpiewu ptaków,popijając kawkę i plotkując z siostrą. Teraz ,niestety już się chmurzy :-(,mam jednak nadzieję że uda nam się dzisiaj spacer na wózku zaliczyć. Niedaleko jest kościół,dzwony dzwoniły od rana i chyba też jest procesja,bo echo śpiewów kościelnych się niesie. Moja pdp katoliczka,ale o kościół ,podczas moich tutaj obecności,jeszcze nie zahaczyła ani nie wspomniała,że chciałaby pójść. Grób ojca i męża też raczej rzadko odwiedzają,nawet nie wiem gdzie jest cmentarz. Zapłacili ogrodnikowi za dbanie o grób i,wg nich,nie ma potrzeby tam biegać. Przecież i tak już tam męża ani ojca nie ma. Cóż,można i tak ,jeśli ktoś się z tym dobrze czuje.
Spokojnego,świątecznego ,pogodnego dnia życzę :najlepszego3:
Witam o poranku :wstajemy:
zaczynamy weekend , ostatni dzien maja :ksiaze na rumaku:
ja dzisiaj na zakupy musze sie wybrac ale nie wiem czy wziac parasol czy tez lepiej mala lodke :smiech3::strach na wroble:
milego dzionka :przytula: