Powitajki przy kawie 77

28 maja 2024 17:02 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Takie przylepy podłogowe z nich ☺️

Chyba jak każdy facet nabrudzi a nie czuje że się lepi do nóg😄😄 jak odjadą to posprzątam dokładnie po nich  najgorszy kibel bo wiesz jak faceci brudzą,za każdym razem gdy ja używam sedesu to muszę sobie umyć,gorzej bo tu nie ma takich środków dezynfekujących ale daję rade,
28 maja 2024 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Chyba jak każdy facet nabrudzi a nie czuje że się lepi do nóg😄😄 jak odjadą to posprzątam dokładnie po nich:odkurzanie: :mycie podlogi: najgorszy kibel bo wiesz jak faceci brudzą,za każdym razem gdy ja używam sedesu to muszę sobie umyć,gorzej bo tu nie ma takich środków dezynfekujących ale daję rade,:bezradny:

Nincia, a może im juz prostata dokucza, że tak ronią tu i tam :) Robienie takiego chlewiku normalne nie jest. Weź miotłe , czy ścierkę i pogoń to zgrupowanie w krzaki, jak nie potrafią w domu czystości utrzymać . 

28 maja 2024 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
No i jeszcze dzień dobry, a może już dobry wieczór :) Lubię wiosenną pogodę. Jeszcze nie tak nachalne słonce i deszcz , bez którego nic by się nie zazieleniło ale za to by się kurzyło, czego nie lubię :)
Konwalia- jeśli jeżdzisz ÖV , to jest akcja w Lidlu.
Kamisz, właśnie wypucowałam zamrażarkę-nie wiem czy się przepracowałam czy nie :) W kościach nie czuję :)
Wszystkim miłego dnia, Gusi mile spędzonego wolnego . 

29 maja 2024 06:14
Dzien dobry w srode
Sroda minie tydzien zginie 
milego dnia
29 maja 2024 07:41 / 1 osobie podoba się ten post
Fzień dobry w środę już połowa tygodnia, dla mnie jeszcze 14 dni tutaj spokojnego dzionka  
29 maja 2024 07:48 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nincia, a może im juz prostata dokucza, że tak ronią tu i tam :) Robienie takiego chlewiku normalne nie jest. Weź miotłe , czy ścierkę i pogoń to zgrupowanie w krzaki, jak nie potrafią w domu czystości utrzymać . 

Tina  tak chyba zrobię bo totalny bajzel jest wszędzię, jutro mają odjeżdżać więc chyba  dziś wieczorem wręczę jednemu odkurzacz  drugiemu MOPa  a trzeciemu zlecę szorowanie wanny  
29 maja 2024 08:09 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Tina  tak chyba zrobię bo totalny bajzel jest wszędzię, jutro mają odjeżdżać więc chyba  dziś wieczorem wręczę jednemu odkurzacz :odkurzanie: drugiemu MOPa :mycie podlogi: a trzeciemu zlecę szorowanie wanny :strzela z bicza: 

niech posprzątają! i to szybciutko!  bo jak nie to...

I z takim bojowym dziś nastawieniem życzę Wam wszystkim dobrego dnia! 

29 maja 2024 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,my dopiero kończymy leniwie "rodzinne"śniadanie we trzy 
Dzisiaj wielki dzień dla mnie i seniorki. W końcu dotrze wyczekiwany od miesięcy wózek. Po południu pierwsza jazda. Będę musiała się naumieć prowadzić ten pojazd,mam nadzieję że nie jest to skomplikowane. Zaraz jedziemy z córką na większe zakupy,nie zapomnijcie że jutro święto i sklepy zamknięte.
Dobrego, spokojnego dnia 
29 maja 2024 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊  padało , nadal kapie 
Ale cóż i tak pięknie 
Zakupy jak mówi Gusia 🤗
29 maja 2024 12:05 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, zjadłam kg truskawek i czekam na eksplozje 
Dobrego dnia 
29 maja 2024 12:11 / 3 osobom podoba się ten post
Szkoda truskawek 
Zjedz Koleżanko keakersa 😊
29 maja 2024 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Szkoda truskawek :-)

Może i szkoda ale  są  już zjedzone .
29 maja 2024 15:09 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Szkoda truskawek :-)

Te kakersy to środek na robaki czy na przeczyszczenie  A może jakieś paliwo lotnicze? 
Uśmiałam się Dorotku :) 
Dzień dobry Forumowiczom także 
29 maja 2024 15:11 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Tina  tak chyba zrobię bo totalny bajzel jest wszędzię, jutro mają odjeżdżać więc chyba  dziś wieczorem wręczę jednemu odkurzacz :odkurzanie: drugiemu MOPa :mycie podlogi: a trzeciemu zlecę szorowanie wanny :strzela z bicza: 

Tylko tego odkurzacza pilnuj, żeby gdzieś nie zabunkrowali 
Współczuję Ci i podziwiam za stoicki spokój. Czym się . 

29 maja 2024 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Te kakersy to środek na robaki czy na przeczyszczenie :lol1::aniolki: A może jakieś paliwo lotnicze? :lol3:
Uśmiałam się Dorotku :) 
Dzień dobry Forumowiczom także :-)

Tak jakiś eksplozji zapobiegają 😉przynajmniej u Margaretki