Powitajki przy kawie 77

31 maja 2024 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Gusia, ja często ze Spitzkohl robię, pooglądaj na YouTube, fajne niemieckie przepisy

Dzięki Luke 👍
Ogladam i czytam różne blogi,filmiki kulinarne,bo lubię gotować i nowych rzeczy próbować. Kupujemy też czasopisma kulinarne bo moja pdp też chętnie nowych rzeczy próbuje 
31 maja 2024 15:32 / 4 osobom podoba się ten post
Długo mnie nie było, witam szanowną grupę opiekunek i opiekunów. Nadal pracuję w Polsce jako opiekunka osoby starszej po kilka godzin dziennie. Miałam przerwę z powodów zdrowotnych ale już wszystko się ułożyło. Pozdrawiam was dbajcie o zdrowie. Odpowiem na zaległe powiadomienia jak doczytam.
31 maja 2024 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Huhu
Akurat  jutro ma miejsce dzień Japonii w Duess. Już byłam dwa razy , warte uwagi . Nocny pokaż fajerwerków nad brzegiem Renu.
Starówka i jest co zobaczyć i zjeść i wypić.:chaplin:
Rheinturm, wjazd 12 euro . Widok na Ren i miasto . Druga strona Renu , Oberkassel , Barbarossapltz, knajpki . 
Nordstrasse 
Mój ukochany Benrath, Gerresheim  Nieduże osiedla. 
Fichtenstrasse ulica dawnych komun , obecnie pożądane miejsce do mieszkania , piękne grafitti. 
Osiedle wyjętych spod prawa na Rath, adresu nie pamiętam , ukryte za kolejowym przejazdem. 
Może coś mi jeszcze wpadnie 
U mnie na Venhaussen pyszne lody:-)

Dzięki Dorotee. To teraz wezmę i zaskoczę koleżankę  
01 czerwca 2024 06:41 / 2 osobom podoba się ten post
01 czerwca 2024 07:19 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich 1 czerwca 

01 czerwca 2024 08:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 
01 czerwca 2024 08:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pierwszy dzień vzerwca  
01 czerwca 2024 09:13 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i życzę pięknej soboty
01 czerwca 2024 09:27 / 5 osobom podoba się ten post
01 czerwca 2024 09:59 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,ale nie bardzo. W dniu dziecka powinno być słonecznie i radośnie a dzisiaj chmury od rana . Wygląda na to,że zaraz zacznie lać,oby nie cały dzień. Muszę na zakupy wyskoczyć,myślałam że będziemy mogły pojechać razem z pdp ale raczej nic z tego. Miałaby okazję pobuszować w spożywczaku,dla niej jakaś odmiana,dla mnie czas szybciej by zleciał. Zanosi się na siedzenie w domu.
Spokojnego,przyjemnego dnia i dużo słońca życzę 
01 czerwca 2024 11:28 / 3 osobom podoba się ten post
No proszę , zapomniałam życzyć temu dziecku w nas radosnego dnia . Z pogoda jak u Gusi  chyba będzie padać 
01 czerwca 2024 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,ale nie bardzo. W dniu dziecka powinno być słonecznie i radośnie a dzisiaj chmury od rana :-(. Wygląda na to,że zaraz zacznie lać,oby nie cały dzień. Muszę na zakupy wyskoczyć,myślałam że będziemy mogły pojechać razem z pdp ale raczej nic z tego. Miałaby okazję pobuszować w spożywczaku,dla niej jakaś odmiana,dla mnie czas szybciej by zleciał. Zanosi się na siedzenie w domu.
Spokojnego,przyjemnego dnia i dużo słońca życzę :najlepszego3:

Gusia u mnie też pogoda kiepska przepaduje deszcz i jest tylko 10 st.ciepła też chyba w domu posiedzę bo na dodatek jestem wściekła na pdp i jej córkę,ale o tym napiszę później w poskarżyjkach.😬
01 czerwca 2024 12:07
nincia

Gusia u mnie też pogoda kiepska przepaduje deszcz i jest tylko 10 st.ciepła też chyba w domu posiedzę bo na dodatek jestem wściekła na pdp i jej córkę,ale o tym napiszę później w poskarżyjkach.😬

01 czerwca 2024 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Och przepraszam tak tu jestem zakręcona przez pdp i jej córkę że nie wiedziałam że jednak witałam się już z wami. Nic nie zaszkodzi przywitać się kilka razy  Obiecałam napisać w poskarżyjkach moją dzisiejszą historię więc zaraz zacznę bo jestem ciekawa waszej opinii. Będę pisać fragmentami bo boję się że się naprodukuję i mi ucieknie,miejcie więc cierpliwość.
01 czerwca 2024 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

:aniolki: