Powitajki przy kawie 73

29 marca 2023 07:36 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Dzisiaj środa, niech ten tydzień ciągnie się jak najdłużej:tanczy:
Witam w środku tygodnia:najlepszego3:
Dziś wizyta u doktora po receptę, potem apteka i małe zakupy.
W piątek fryzjer, a w sobotę pakownie autka na drogę.:wielkanoc2:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Szczęśliwi czasu nie liczą 
Wydluzylas mi tydzień o jeden dzień . Daruję 
29 marca 2023 07:41 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Środa dopiero . :-)

Napisałam " chyba " nie byłam pewna 
29 marca 2023 07:42 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w środę.  Środa dzień...
Właśnie konsumuje śniadanko i kawusia. Ja też w nocy spałam z przerwami i chyba dziś na jednej kawie się nie skończy. Słoneczko ? piękne jest . Dziś mam w planie ( o ile nie wyskoczy śnieg jak wczoraj ) przetrzeć okna a mam ich trochę  i zmienić firanki oraz wyczyścić dobrze zmywarkę . Plany są a co z tego będzie ?  
Wszystkim spokojnego dnia i samych dobrych wiadomości. 
29 marca 2023 07:55 / 9 osobom podoba się ten post
Dusiu, Ty niegrzeczna 

Dzień dobry 
U mnie pogodnie i cieplej. 
Życzę miłego i spokojnego dnia 
29 marca 2023 07:58 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.Noc słsbo przespana,myśli  szalały...Reisefieber? Spokojnego  dnia kochani.
29 marca 2023 08:09 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,noc przespana "durś" to i wyspana się obudziłam. Też powoli dopada mnie gorączka wyjazdowa,na szczęście w ciągu dnia. Pogodnie ale nie tak słonecznie jak wczoraj. Dzisiaj trochę prania,zmienię pościel Pedepci ,wrzucę do pralki w piwnicy a w domu małe pranie będzie się w małej pralce kręciło. No i w końcu zacznę się pakować. Nie mam problemu jak wszystko upchnąć,bo oprócz butów i drobiazgów innych ,większych zakupów nie poczyniłam. Zaraz łazienka się zwolni i dzień pracy się zacznie. Przyjemnej,spokojnej środy życzę 
29 marca 2023 08:19 / 7 osobom podoba się ten post
29 marca 2023 11:28 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dusiu, Ty niegrzeczna :oczko::smiech3:

Dzień dobry :chaplin:
U mnie pogodnie i cieplej. 
Życzę miłego i spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie:

29 marca 2023 13:56 / 9 osobom podoba się ten post
Zaliczyłam weryfikację języka,dodali mi plus do dobrego.Teraz pozostaje czekanie na ofertę,bo dokładnie okresliłam, czego oczekuję.
29 marca 2023 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Zaliczyłam weryfikację języka,dodali mi plus do dobrego.Teraz pozostaje czekanie na ofertę,bo dokładnie okresliłam, czego oczekuję.

I tego się trzymaj nie daj się wmanewrować .
29 marca 2023 14:36 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Gratuluję "plusa". Ja zawsze podczas rozmowy z koordynatorem mówię czego nie robię i czego nie chcę. Pierwsza odpowiedź to ,mam,trzeba będzie poczekać,trudno o takie miejsca,ale zawsze ,jakimś trafem,szybko znajdują ofertę ?
29 marca 2023 15:54 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś nie byliśmy na zakupach, bo w ulotce z Kauflandu zobaczył fajne wina czy sekta i spytał się mnie, czy jutro nie moglibyśmy pojechać. Dlaczego nie. Mamy co jeść. Nowy prospekt jest od jutra. A w piątek po 9 zjawi się pani od grup" u niego, a nie wiem nawet, jaką ma obecnie.
Wieczorem zrobię sobie spacerek. 
29 marca 2023 15:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Czy może ktoś szuka pracy i chciałby mnie zastąpić u Józka? ?
Miejsce jest wolne od 4 kwietnia. Serdecznie polecam
Jakby co, to proszę o kontakt, bo moja firma szuka, ale aż się boję kogo oni znajdą ?

29 marca 2023 16:00 / 8 osobom podoba się ten post
Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️
29 marca 2023 16:00 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️