Powitajki przy kawie 73

29 marca 2023 16:17 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

:modlmy sie::modlitwa:

29 marca 2023 17:09 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️

Już trzymam ✊✊
29 marca 2023 17:51 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️

Trzymam ?
29 marca 2023 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

A dokąd miałabyś pojechać ?
29 marca 2023 20:16 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Trzymam kciuki z całych sił. Tu już chyba mamy komplet i choć nikogo lepszego od Ciebie nie znajdą, to proszę jeszcze o wsparcie z krzaków 
29 marca 2023 20:26 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

A dokąd miałabyś pojechać ?

Okolice Mulheim,o ile dobrze zrozumiałam.Dokladnie będę wiedziała po akceptacji.
29 marca 2023 20:29 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry.Noc słsbo przespana,myśli  szalały...Reisefieber? Spokojnego  dnia kochani.

Jechać , nie jechać? Oto jest pytanie :) Zdolności adaptacyjne kontra moralność. To pierwsze może być jak guma, ale drugie niestety do objętości kuferka z geldami max. W miedzyczasie zaczyna się szalenstwo 
29 marca 2023 20:48 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jechać , nie jechać? Oto jest pytanie :) Zdolności adaptacyjne kontra moralność. To pierwsze może być jak guma, ale drugie niestety do objętości kuferka z geldami max. W miedzyczasie zaczyna się szalenstwo :lol3:

Nie  jechać????
29 marca 2023 21:04 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Nie  jechać????:zaskoczenie1:

A to tak tylko retorycznie :) Już zamykam dziób :)
29 marca 2023 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Okolice Mulheim,o ile dobrze zrozumiałam.Dokladnie będę wiedziała po akceptacji.

29 marca 2023 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

29 marca 2023 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Ooo,to chyba w okolicach Dusseldorfu,miałabyś blisko do Dorotee 

30 marca 2023 05:58 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A to tak tylko retorycznie :) Już zamykam dziób :)

30 marca 2023 06:04 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo! Pierwsza Was dzisiaj  obudzę Dopakuje walizki i ogarnę  włościa.,żeby  jutro spokojnie czekać  na zmienniczkę. Spokojnego dnia  życzę nam wszystkim 
30 marca 2023 06:11 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

O to ja teraz byłam w Mûlheim . Spokojne miasteczko. Do Dusseldorf-około 25 km . Ja też ponownie w te okolice i do mnie będzie 50 km..??? daleko.