:modlmy sie::modlitwa:

:modlmy sie::modlitwa:
Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️
Trzymacie kciuki.Poszedł profil,kasa dobra,warunki też no i niecały miesiąc!!!Rany,ale byłoby dobrze...☘️
A dokąd miałabyś pojechać ?
Dzień dobry.Noc słsbo przespana,myśli szalały...Reisefieber? Spokojnego dnia kochani.
Jechać , nie jechać? Oto jest pytanie :) Zdolności adaptacyjne kontra moralność. To pierwsze może być jak guma, ale drugie niestety do objętości kuferka z geldami max. W miedzyczasie zaczyna się szalenstwo :lol3:
Nie jechać????:zaskoczenie1:
Okolice Mulheim,o ile dobrze zrozumiałam.Dokladnie będę wiedziała po akceptacji.
Okolice Mulheim,o ile dobrze zrozumiałam.Dokladnie będę wiedziała po akceptacji.
A to tak tylko retorycznie :) Już zamykam dziób :)