Jak wygląda wasz zwykły dzień w pracy?

20 marca 2016 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

:yo: tylko nazwać ??? 

Haha, wyciągasz ze mnie zeznania :)
Zastosuję najpierw wzmocnienie pozytywne "palmą" zwane, potem poczekam, aż on nazwie i od tego jak nazwie, będzie zależał cdn :)

Kurcze Mycha, kawą się oplułam :)
20 marca 2016 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A zbereźniki jedne,a świntuszki!Wniedzielę?!Palmową?!Od rana o seksie?!Oj,będzięta się do Wielkanocy spowiadać:):):)

Mój dzień na obecnej szteli wygląda tak:
Ok.9.30 PDP przybył na śniadanie,ja wstałam wcześniej,zjadłam,kawusie zaliczyłam,obiadek podszykowałam i poszłam do siebie na sesję telefoniczną:)Zejdę ok.12-ej zająć się obiadem.Potem do 18-18.30 będę miała wolne.Kolacja i koniec dnia.Ok.203j schodzę powiedzieć dobranoc:)PDP zajmuje się sam sobą,mobilny jest i kumaty,na kompie śmiga,auto prowadzi,ma dziewczynę ,do której wybywa na weekendy:)Ten weekend ze względu na mój przyjazd wyjątkowo odpuścił:)W zasadzie to ja tu jestem do gotowania ,prania i prasowanie oraz towarzystwa na zakupach i posiłkach:)Do sprzątania przychodzi pani,leki rozkłada Pfl.1x w tyg.Minus to brak roweru,ale taki niewielki minus gdyż tu górki i pagórki,do jeżdżenia niespecjalny teren.Jest wielki las,więc raczej spacerować będę.Miałam w planie basen ,ale jest daleko, daleko i stroju zapomniałam:( Sklepy też w dużej odległości,najbliżej jeden i tez spory kawał do niego.Kasy na życie nie mam,zakupy z PDP i on płaci,ale już zaliczyłam wczoraj i widzę,że nie oszczędza.Zapowiada się bardzo spokojne miejsce:)Ocena całościowa jak zawsze przed wyjazdem:)

Kasia może zmienniczki szukasz?;-) Jakoś przypadł mi twój pdp do gustu
20 marca 2016 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie pisz, bo Kasia63 zawału dostanie z palmą w rece !!! Ale różne rzeczy można "palmą" nazwać :rozmysla: prawda ???

E tam Myszeczko Kasia zawsze pisała , że ateistką jest ......oż kurde-Bolek ! a może to właśnie ateistom w Niedzielę Palmową palma odbija ? a ! i dlatego się tak gorszy i spowiedzią straszy . Można powiedzieć , że teraz to już wszystko jasne
20 marca 2016 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam Myszeczko :-) Kasia zawsze pisała , że ateistką jest ......oż kurde-Bolek ! a może to właśnie ateistom w Niedzielę Palmową palma odbija ? a ! i dlatego się tak gorszy i spowiedzią straszy . Można powiedzieć , że teraz to już wszystko jasne :-):lol2:

Wszysto jasne tylko ten Bolek )
20 marca 2016 11:42 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie pisz, bo Kasia63 zawału dostanie z palmą w rece !!! Ale różne rzeczy można "palmą" nazwać :rozmysla: prawda ???

Ja to może niekoniecznie,ale jak tu Zofija zajrzy to marny wasz los:):):):)hi hi hi
20 marca 2016 11:46 / 6 osobom podoba się ten post
Marta

Kasia może zmienniczki szukasz?;-) Jakoś przypadł mi twój pdp do gustu:-)

Sama jestem tu zmienniczką:)Mnie tez przypadł do gustu:)Sytuacja dziejsza:słyszę coś się tłucze na dole ,to zeszłam zobaczyć a on odkurzacz ciągnie,więc pytam co sie stało i czy sprzątnąć trzeba?Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!On nabrudził i sam posprząta,bo jeszcze będzie brudził-od wczoraj walczy z gniazdami wtykowymi w swojej sypialni:)To się grzecznie zawinęłam z powrotem:)
20 marca 2016 12:08 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Sama jestem tu zmienniczką:)Mnie tez przypadł do gustu:)Sytuacja dziejsza:słyszę coś się tłucze na dole ,to zeszłam zobaczyć a on odkurzacz ciągnie,więc pytam co sie stało i czy sprzątnąć trzeba?Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!On nabrudził i sam posprząta,bo jeszcze będzie brudził-od wczoraj walczy z gniazdami wtykowymi w swojej sypialni:)To się grzecznie zawinęłam z powrotem:)

Twój pdp ma właściwe podejście do opiekunki. Bo on przecież jest jeszcze żywy  to i aktywny powinien być, dla własnego dobra. A nie wyręczać się we wszystkim kobietą z sąsiedniego kraju, która według niektórych to i piwnice powinna sprzatać 
20 marca 2016 12:17 / 2 osobom podoba się ten post
Mój też sprząta po sobie...kibelek myje...umywalkę...okruchy zbiera ( ja poprawiam,jak nie widzi;-) )
20 marca 2016 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Przeczytałam -wykonałam:)SMS-ka:)
20 marca 2016 13:13 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Twój pdp ma właściwe podejście do opiekunki. Bo on przecież jest jeszcze żywy :-) to i aktywny powinien być, dla własnego dobra. A nie wyręczać się we wszystkim kobietą z sąsiedniego kraju, która według niektórych to i piwnice powinna sprzatać :-)

Co ciekawe,poza moja koleżanką,która zmieniała a siedziałą tu prawie pół roku,żadna wcześniejsza nie chciała wracać/były chyba trzy/ a miejsce naprawde lajtowe.W Norymberdze miałam wczasy ,ale tu to mam wczasy dla VIPów:):):)I chatę wolną w weekendy:):)Hi hi hi
20 marca 2016 13:17 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Co ciekawe,poza moja koleżanką,która zmieniała a siedziałą tu prawie pół roku,żadna wcześniejsza nie chciała wracać/były chyba trzy/ a miejsce naprawde lajtowe.W Norymberdze miałam wczasy ,ale tu to mam wczasy dla VIPów:):):)I chatę wolną w weekendy:):)Hi hi hi

I tak trzymaj Kasu. 
20 marca 2016 14:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja to może niekoniecznie,ale jak tu Zofija zajrzy to marny wasz los:):):):)hi hi hi

No jeśli mnie już przywołujesz  
20 marca 2016 17:49 / 11 osobom podoba się ten post
A moje miejsce :)
6,30 wstaje toaleta ubieram się biorę lapka do kuchni włączam radio otwieram drzwi czekam na Caritas robię sobie kawkę ok 7 przychodzi Mirta budzi Pdp myje ją zakłada podkolanówki (Niemcy je uwielbiają ) gotową wyszykowana ubraną przywozi do kuchni jemy śniadanie ok 8 Pdp udaje się do pokoju ja mam czas na wiadomości Op24 FB jak juz sie naczytam robię porządek w sypialniach naszych łazience i kuchni ok 9,30 podaje owoc Pdp i ćwiczy sobie na rowerku ja w tym czasie czytam gazetę może lepiej przeglądam rozwiązuje Sudoku synowa podrzuca szykuję obiad tak 12 już siadamy obiad zawsze jednodaniowy potem Pdp siku i do siebie a ja sprzątam do zmywarki i jak pogoda rower a jak brzydko to leżakuję i tak ok 15 kawka wypita i znów jak ciepło spacerek w koło wsi jak zimno siedzimy i a to filmik a to gazetki a to ktoś przyjdzie ok 18 kolacja i czekam na 19 jak Pdp powie Jola do becika chcę więc pomagam jej się rozebrać babcia sie obmywa myjką (to tez Niemcy uwielbiają ) zakładam koszule i kierunek sypialnia :)
zakupy albo wspólnie z synową która mnie chętnie zabiera albo wyskakuje kiedy mam ochotę no i jak pogoda bo rowerkiem trzeba ok 4km pedałować jedna stronę :) nocki spokojne bez wołania bez beby no jedynie słysze muuuuuuuuuu
20 marca 2016 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co ?! może jeszcze powiesz , że Skłodowska tak jak Kopernik też kobietą była ?:lol3:

Też czytałem, że kopernik był pingwinem,a skłodowska myszą.
20 marca 2016 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Z tego seksowania się tak wynika  :-)

Robię kopiuj " uderz w stół, a nozyce się odezwą"/