:yo: tylko nazwać ???
:yo: tylko nazwać ???
A zbereźniki jedne,a świntuszki!Wniedzielę?!Palmową?!Od rana o seksie?!Oj,będzięta się do Wielkanocy spowiadać:):):)
Mój dzień na obecnej szteli wygląda tak:
Ok.9.30 PDP przybył na śniadanie,ja wstałam wcześniej,zjadłam,kawusie zaliczyłam,obiadek podszykowałam i poszłam do siebie na sesję telefoniczną:)Zejdę ok.12-ej zająć się obiadem.Potem do 18-18.30 będę miała wolne.Kolacja i koniec dnia.Ok.203j schodzę powiedzieć dobranoc:)PDP zajmuje się sam sobą,mobilny jest i kumaty,na kompie śmiga,auto prowadzi,ma dziewczynę ,do której wybywa na weekendy:)Ten weekend ze względu na mój przyjazd wyjątkowo odpuścił:)W zasadzie to ja tu jestem do gotowania ,prania i prasowanie oraz towarzystwa na zakupach i posiłkach:)Do sprzątania przychodzi pani,leki rozkłada Pfl.1x w tyg.Minus to brak roweru,ale taki niewielki minus gdyż tu górki i pagórki,do jeżdżenia niespecjalny teren.Jest wielki las,więc raczej spacerować będę.Miałam w planie basen ,ale jest daleko, daleko i stroju zapomniałam:( Sklepy też w dużej odległości,najbliżej jeden i tez spory kawał do niego.Kasy na życie nie mam,zakupy z PDP i on płaci,ale już zaliczyłam wczoraj i widzę,że nie oszczędza.Zapowiada się bardzo spokojne miejsce:)Ocena całościowa jak zawsze przed wyjazdem:)
Nie pisz, bo Kasia63 zawału dostanie z palmą w rece !!! Ale różne rzeczy można "palmą" nazwać :rozmysla: prawda ???
E tam Myszeczko :-) Kasia zawsze pisała , że ateistką jest ......oż kurde-Bolek ! a może to właśnie ateistom w Niedzielę Palmową palma odbija ? a ! i dlatego się tak gorszy i spowiedzią straszy . Można powiedzieć , że teraz to już wszystko jasne :-):lol2:
Nie pisz, bo Kasia63 zawału dostanie z palmą w rece !!! Ale różne rzeczy można "palmą" nazwać :rozmysla: prawda ???
Kasia może zmienniczki szukasz?;-) Jakoś przypadł mi twój pdp do gustu:-)
Sama jestem tu zmienniczką:)Mnie tez przypadł do gustu:)Sytuacja dziejsza:słyszę coś się tłucze na dole ,to zeszłam zobaczyć a on odkurzacz ciągnie,więc pytam co sie stało i czy sprzątnąć trzeba?Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!On nabrudził i sam posprząta,bo jeszcze będzie brudził-od wczoraj walczy z gniazdami wtykowymi w swojej sypialni:)To się grzecznie zawinęłam z powrotem:)
Twój pdp ma właściwe podejście do opiekunki. Bo on przecież jest jeszcze żywy :-) to i aktywny powinien być, dla własnego dobra. A nie wyręczać się we wszystkim kobietą z sąsiedniego kraju, która według niektórych to i piwnice powinna sprzatać :-)
Co ciekawe,poza moja koleżanką,która zmieniała a siedziałą tu prawie pół roku,żadna wcześniejsza nie chciała wracać/były chyba trzy/ a miejsce naprawde lajtowe.W Norymberdze miałam wczasy ,ale tu to mam wczasy dla VIPów:):):)I chatę wolną w weekendy:):)Hi hi hi
Ja to może niekoniecznie,ale jak tu Zofija zajrzy to marny wasz los:):):):)hi hi hi
A co ?! może jeszcze powiesz , że Skłodowska tak jak Kopernik też kobietą była ?:lol3:
Z tego seksowania się tak wynika :-)