dzieki wszystkim potwierdziliście to co myślałem ,nie jadę:-)
dzieki wszystkim potwierdziliście to co myślałem ,nie jadę:-)
zaraz,zaraz. Z tego co pisze Hawanka to zrozumiałem że Ty masz wspólny pokój z pdp ? I co tam jeszcze macie wspólnego ? :-)
(usunięte) ...szczoteczki do zębów ....jak żeś taki ciekawski ....
(usunięte) ...szczoteczki do zębów ....jak żeś taki ciekawski ....
tak myslałem że cos obrzydliwego :-)
Mam już busa zamówionego.dzwoniłam i jadę w sobotę około 15.00:-):ferrari::skacze3:
Dziękuję.jeszcze wieczorkiem się pożegnam:aniolki:
Michasiu zycze szerokiej drogi i wspanialego urlopu
Dotarłam w nowe miejsce.Pan sympatyczny,bardzo niedołężny ,trochę podszkolić się muszę co przy nim robić.Reszta do ogarnięcia.Zmieniczka jest do jutra , więc trochę czasu mam na nauki.To tyle z pierwszych wrażeń.A jestem na wiosce ,więc sklepów niet.To i kasy nie wydam.
Dotarłam w nowe miejsce.Pan sympatyczny,bardzo niedołężny ,trochę podszkolić się muszę co przy nim robić.Reszta do ogarnięcia.Zmieniczka jest do jutra , więc trochę czasu mam na nauki.To tyle z pierwszych wrażeń.A jestem na wiosce ,więc sklepów niet.To i kasy nie wydam.