Mówiąc o utwardzaczu do tkanin, to nie miałam na mysli krochmalu, tylko taki preparat, dzięki ktoremu z tkaniny formujesz coś na kształt rzeźby :-) i to jest na forever utwardzone .
Mówiąc o utwardzaczu do tkanin, to nie miałam na mysli krochmalu, tylko taki preparat, dzięki ktoremu z tkaniny formujesz coś na kształt rzeźby :-) i to jest na forever utwardzone .
http://paverpol.com.pl/ to jest to.
Tak, to coś takiego, tylko Powertex jest jednak tańszy chyba. Natomiast to co mi zapodałaś, to ma więcej zastosowań jak czytam. Dziękuję Kasiu. Pierwszy własnoręczny wyrób, otrzymasz ode mnie w prezencie.
Tak naprawdę to szukam Powertexu, a raczej odpowiednika niemieckiego i tańszego, oraz dostępnego w sklepie a nie w sprzedaży wysyłkowej.
Czy mogę wybrac figurę czy sama się domyślisz,hi hi hi
Tak naprawdę to szukam Powertexu, a raczej odpowiednika niemieckiego i tańszego, oraz dostępnego w sklepie a nie w sprzedaży wysyłkowej.
Foczka.
Doda, jak możesz, to napisz jeszcze czy ten wosk ma podkreślić kolor mebla, czy go zmienić na inny? Bo to może mieć znaczenie, a jeśli kolor mebla miałby być zmieniony, to raczej już nie szukałbym tego w kategorii "wosk"
W sumie to sama nie wiem jeszcze. Woski wybielające powodują efekt fajnej przecierki, jakby efekt suchego pędzla, a jednoczesnie zabezpieczają powierzchnię mebla. Nie potrzeba wtedy uzywać lakieru do zabiezpieczenia. Tak czy tak jestem zainteresowana róznymi woskami. Taki do czyszczenia mebli a jednoczesnie do uszlachetniania to juz sobie kupiłam w sobotę.
Czy mogę wybrac figurę czy sama się domyślisz,hi hi hi
Do czyszczenia mebli przed renowacją? Pytam, bo kupiłam kredens kuchenny do renowacji i po przyjeździe do domu zamierzam go odnowić.