Ja tez widze na ich stronie , ze pisze codziennie. Maja wygodne busy, tylko szybko jezdza , przez noc to niewiem ile zdrowasiek odmówiłam:modlitwa: no i chciałam poprawic hałasowac, które napisałam przez "ch" az razi:-)

Ja tez widze na ich stronie , ze pisze codziennie. Maja wygodne busy, tylko szybko jezdza , przez noc to niewiem ile zdrowasiek odmówiłam:modlitwa: no i chciałam poprawic hałasowac, które napisałam przez "ch" az razi:-)
Czy Ty widzisz u mnie w profilu mój e-mail ??? Bo ja mam podany, a u Ciebie nie widzę... ???
Tak ja twój widze, ja mojego niemam podanego ,zaglądam i nawet niewiem gdzie mam go napisac taki ze mnie gamoń:lol3: jutro obczaje gdzie i napisze, albo udostępnie synkowi ekrany i mi zrobi:lol2:
To jak mój widzisz to wyślij mi na niego życzenia świąteczne... :lol2: Gwarantuję, że odpiszę... :-) :przytula: Mam nadzieję, że meile piszesz ? Ja moje spotkanie ze sprzętem komputerowym zaczęłam od pisamia meili, ale dalej jestem w pierwszej klasie... :lol2:, chyba nie wyjde z tej podstawówki... :lol1:
Jeżuuuu...ruch tutaj taki jak Łodzi na Pietrynie . Wcisnąć się nie idzie :smiech3:
Pogadałam że sprzątaczką co tu przychodzi i jestem w szoku.Pytam o święta,czy może jedzie do domu,do Rumunii,ona na to, że nie,rodzina zerwala z nią wszelkie kontaky bo wyszła za Niemca.Normalnie jakaś jesień średniowiecza tam
Kto mi zasadzi kopa w tyły? Bitte :-) zamiast się pakować, to patrze na walizki i na kompie siedze i piwo popijam..:pisanie na forum:
Kto mi zasadzi kopa w tyły? Bitte :-) zamiast się pakować, to patrze na walizki i na kompie siedze i piwo popijam..:pisanie na forum:
Do domu .Ty się chorero zbieraj ,bo mąż i wnuczka czeka.
Ja już ze swoim Mikołajkiem spaceruję.A ty babcia jeszcze w lesie.!!!!!!
Byłam w Aldiku się odstresować, chciałam kupić lampy.., ale schowali mi gdzieś... :-( I przez to kupiłam świąteczny sweterek z bombkami, leginsy, skarbonkę z fajansu z kluczykiem, 6 par grubych rajstop dla siebie i swoich bab, worki do odkurzacza (może będą pasować :brak wiary:), komplet łyżek do jogurtu i balsam do ciała mit 10% UREA. A teraz idę sprzątać bo jeszcze mi nie przeszło... )))))
Kocham cie Tereniu..:aniolki: chyba podniosę tyłek..:cwicze: