Na wyjeździe 40

18 grudnia 2017 22:26 / 3 osobom podoba się ten post
evaa

Ja tez widze na ich stronie , ze pisze codziennie. Maja wygodne busy, tylko szybko jezdza , przez noc to niewiem ile zdrowasiek odmówiłam:modlitwa: no i chciałam poprawic hałasowac, które napisałam przez "ch" az razi:-)

Taki byczek musi raz po raz byc, dla smaczku
18 grudnia 2017 22:37 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Czy Ty widzisz u mnie w profilu mój e-mail ??? Bo ja mam podany, a u Ciebie nie widzę... ???

Tak ja twój widze, ja mojego niemam podanego ,zaglądam i nawet niewiem gdzie mam go napisac taki ze mnie gamoń jutro obczaje gdzie i napisze, albo udostępnie synkowi ekrany i mi zrobi
19 grudnia 2017 08:40 / 5 osobom podoba się ten post
evaa

Tak ja twój widze, ja mojego niemam podanego ,zaglądam i nawet niewiem gdzie mam go napisac taki ze mnie gamoń:lol3: jutro obczaje gdzie i napisze, albo udostępnie synkowi ekrany i mi zrobi:lol2:

To jak mój widzisz to wyślij mi na niego życzenia świąteczne... Gwarantuję, że odpiszę... Mam nadzieję, że meile piszesz ? Ja moje spotkanie ze sprzętem komputerowym zaczęłam od pisamia meili, ale dalej jestem w pierwszej klasie... , chyba nie wyjde z tej podstawówki...
19 grudnia 2017 10:22 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

To jak mój widzisz to wyślij mi na niego życzenia świąteczne... :lol2: Gwarantuję, że odpiszę... :-) :przytula: Mam nadzieję, że meile piszesz ? Ja moje spotkanie ze sprzętem komputerowym zaczęłam od pisamia meili, ale dalej jestem w pierwszej klasie... :lol2:, chyba nie wyjde z tej podstawówki... :lol1:

Z tym pomysłem, to ja bym cie już do gimnazjum przepuściła 
19 grudnia 2017 11:01 / 5 osobom podoba się ten post
Jeżuuuu...ruch tutaj taki jak Łodzi na Pietrynie . Wcisnąć się nie idzie
19 grudnia 2017 12:01
Pogadałam że sprzątaczką co tu przychodzi i jestem w szoku.Pytam o święta,czy może jedzie do domu,do Rumunii,ona na to, że nie,rodzina zerwala z nią wszelkie kontaky bo wyszła za Niemca.Normalnie jakaś jesień średniowiecza tam
19 grudnia 2017 12:09 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeżuuuu...ruch tutaj taki jak Łodzi na Pietrynie . Wcisnąć się nie idzie :smiech3:

Wszyscy robią zakupy! Nie wiesz, koniec świata , jak co roku, byłam wczoraj, wydalam 37 euro, a i le czekania przy kasie, jutro jade o  8 po resztę i koniec szaslenstwa
19 grudnia 2017 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
Marta2

Pogadałam że sprzątaczką co tu przychodzi i jestem w szoku.Pytam o święta,czy może jedzie do domu,do Rumunii,ona na to, że nie,rodzina zerwala z nią wszelkie kontaky bo wyszła za Niemca.Normalnie jakaś jesień średniowiecza tam

Moze kochana rodzinka oczekiwala na finansowanie?
19 grudnia 2017 14:19 / 8 osobom podoba się ten post
Byłam w Aldiku się odstresować, chciałam kupić lampy.., ale schowali mi gdzieś... I przez to kupiłam świąteczny sweterek z bombkami, leginsy, skarbonkę z fajansu z kluczykiem, 6 par grubych rajstop dla siebie i swoich bab, worki do odkurzacza (może będą pasować ), komplet łyżek do jogurtu i balsam do ciała mit 10% UREA. A teraz idę sprzątać bo jeszcze mi nie przeszło... )))))
19 grudnia 2017 21:53 / 5 osobom podoba się ten post
Kto mi zasadzi kopa w tyły? Bitte   zamiast się pakować, to patrze na walizki i na kompie siedze i piwo popijam..  
19 grudnia 2017 21:55 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

Kto mi zasadzi kopa w tyły? Bitte  :-) zamiast się pakować, to patrze na walizki i na kompie siedze i piwo popijam..:pisanie na forum:  

:spadaj: a masz
19 grudnia 2017 21:56 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

Kto mi zasadzi kopa w tyły? Bitte  :-) zamiast się pakować, to patrze na walizki i na kompie siedze i piwo popijam..:pisanie na forum:  

Do domu .Ty się chorero zbieraj ,bo mąż i wnuczka czeka.
Ja już ze swoim Mikołajkiem spaceruję.A ty babcia jeszcze w lesie.!!!!!!
19 grudnia 2017 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Do domu .Ty się chorero zbieraj ,bo mąż i wnuczka czeka.
Ja już ze swoim Mikołajkiem spaceruję.A ty babcia jeszcze w lesie.!!!!!!

Kocham cie Tereniu.. chyba podniosę tyłek..
19 grudnia 2017 22:06 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Byłam w Aldiku się odstresować, chciałam kupić lampy.., ale schowali mi gdzieś... :-( I przez to kupiłam świąteczny sweterek z bombkami, leginsy, skarbonkę z fajansu z kluczykiem, 6 par grubych rajstop dla siebie i swoich bab, worki do odkurzacza (może będą pasować :brak wiary:), komplet łyżek do jogurtu i balsam do ciała mit 10% UREA. A teraz idę sprzątać bo jeszcze mi nie przeszło... )))))

A ty wiesz,że w moim Aldiku też tych lamp nie było? Pojechałam po moje pikantne papryki i chciałam zerknąć na owe lampy,ale nie było ani jednej. Pewnie skończyła sie promocja,albo wykupili ?
19 grudnia 2017 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Kocham cie Tereniu..:aniolki: chyba podniosę tyłek..:cwicze:

Nio.Żeby to było ostatni raz.Dokup jeszcze głupot i zabieraj do Polski.Biwak ciężko zebrać w De ,ale w domu sama radość.