Takiej od pierwszego wejrzenia to nie ma. Ale w miare poznawania to ho, ho, moze byc taka na zaboj:-)
Proponuje turystyke zakupowa. Bedzie koszyk a nie rollator.

Takiej od pierwszego wejrzenia to nie ma. Ale w miare poznawania to ho, ho, moze byc taka na zaboj:-)
Proponuje turystyke zakupowa. Bedzie koszyk a nie rollator.
Tak... zakupy sa dobre na wiele... :-) Jak mi coś odszczeli to pójdę i kupię sobie jutro dwie lampy... :lol2: Jedną wiszącą i jedną stojącą... tą dużą... Akurt mi sa potrzebne i wystawili w Aldiku. Ewa59 z lampą wracała to dlaczego ja nie mogę... :-)
To moze byc hicior. Mam srode zakupowa, tez sie rozejrze.
Ogólnie to zła jestem, że wystawili akurat to co mi jest potrzebne... :lol2: zal nie kupić... :-) Ale jedną lampę na pewno kupię... :lol2: bo ja już kupiłam parę "drobiazgów" do domu, ale jak były takie duże torby na kółkach po 6,5 e to durna nie kupiłam... :lol1:
To blad, ale Ewka dala rade to Ty tez.
Tylko modlić się żeby bus był pusty... :modlitwa:, ale ja w swojej wieloletniej karierze na taki nie trafilam... :lol3:
Z jaka busiarnia jezdzisz?
Jechałam tu z Kamilbusem i chyba z nimi wróce bo mają powroty w czwartki... ))))
Z nimi jeszcze nie jechalam. Pastuchy sa przeladowane, to fakt. Mam rezerwacje na R-busa. Zdarzaly sie u nich luzy. Helenka pojechala z nimi pierwszy raz, jeszcze nie dala znaku, chociaz powinna juz dotrzec.Ciekawa jestem jak u nich w tym "goracym" czasie.
Chciałam wracać jakimś Marsem, bo wyjeżdżają późnym popołudniem i mają dość komfortowe warunki, ale oni nie maja powrotów w czwartki... Z Kamilem jeździłam wcześniej bo na ostatnim zleceniu ( 4 razy) miałam obowiązkowego Sindbada. A Kamil podobnie jak Pastuchy... ))))
U mnie tym razem fajnie, bo zmienniczka przyjedzie tym samym busem, ktorym ja wroce. Nie bedziemy za dlugo razem, ale o to chodzi:-)
Dlatego chciałam wracać wieczorem, ale nie mam czym... A tak będę musiała się jeszcze ze swoją zmienniczką przespać... :lol1: Dobrze, że wyro mamy dwa na dwa i osobne pościele ... Muszę zgłosić do firmy, że życzę sobie zmiennika... :lol2:
Dlatego chciałam wracać wieczorem, ale nie mam czym... A tak będę musiała się jeszcze ze swoją zmienniczką przespać... :lol1: Dobrze, że wyro mamy dwa na dwa i osobne pościele ... Muszę zgłosić do firmy, że życzę sobie zmiennika... :lol2:
No wlasnie, jakie te firmy bezmyslne. A to podwojne lozko zderza sie nader czesto i jest takie niewykorzystane.
Wladcy Much to moze cos zechca dac, ale ja,zwykla (usunięte) nie mam na co liczyc.