Silna Jesteś Basiu, :aniolki: ja jak miałam Dziadka umierającego to 5-razy się pakowałam w nocy, jak było źle z Nim. :-(
Silna Jesteś Basiu, :aniolki: ja jak miałam Dziadka umierającego to 5-razy się pakowałam w nocy, jak było źle z Nim. :-(
(usunięte) mam, a nie chce mi się poskarżyjek szukać.
Muszę zrobić rezerwację na Polskiego Busa przez net ofkors. Wszystko pięknie ładnie, płacę z konta i mam komunikat, ze płatność zakończona niepowodzeniem. A kasa z konta mi poszła.
Zgłosiłam to do nich, odpowiedź, ze mam zrobić nową rezerwację, a tamte pieniadze wrócą mi na konto.
Przed chwilą to zrobiłam i to samo! Kasa poszła, a rezerwacji niet.
Napisałam znów do nich zgłoszenie....milczą...
(usunięte) mam, a nie chce mi się poskarżyjek szukać.
Muszę zrobić rezerwację na Polskiego Busa przez net ofkors. Wszystko pięknie ładnie, płacę z konta i mam komunikat, ze płatność zakończona niepowodzeniem. A kasa z konta mi poszła.
Zgłosiłam to do nich, odpowiedź, ze mam zrobić nową rezerwację, a tamte pieniadze wrócą mi na konto.
Przed chwilą to zrobiłam i to samo! Kasa poszła, a rezerwacji niet.
Napisałam znów do nich zgłoszenie....milczą...
Że się tak brzydko wyrażę ...gówno jestem silna . Jestem mięciutka jak cocolino . Teraz już po prostu nie mam wyjścia . Córka - głownodowodząca mówiła mi w sobotę , że zabiorą ciało w niedzielę ....Wczoraj wieczorem poinformowała mnie , że doszli do wniosku ....wtorek wieczór , niech mamusia pobędzie jeszcze w domku . Myślałam durnowato , że może na jakieś pożegnalne modlitwy będą się schodzić , bo wszyscy są głęboko wierzącymi katolikami . Nic bardziej mylnego . Dziś głównodowodząca nawet na moment nie wpadła . Jest jeszcze ta druga córka ze mną ...a właściwie ja z nią jestem . Mam szkołę przetrwania i nauczkę na przyszłość . Nigdy więcej nie wyrażę zgody ...nawet na 2 dni a pojadę do Pl . Poniewaz szefowej mina w sobotę była niezbyt wyraźna to nie omieszkam jej powiadomić , że drugiego razu takiego czegoś przeżywać nie będę .
Ja już dwa razy byłam z niemieckimi nieboszczykami sam na sam :-(
Chyba nie, bo mówili, że długo trzeba gotować. Instrukcję dostanę potem.
Przestańcie juz bo mi włosy dęba stają.
Nikt przy mnie nie umarł i nie umrze,nie ma opcji.Jak umrze to chyba...zwieję.
Przestańcie juz bo mi włosy dęba stają.
Nikt przy mnie nie umarł i nie umrze,nie ma opcji.Jak umrze to chyba...zwieję.
Szkoda, szybkowar ulatwilby Ci sprawe. Podejrzewam, ze to jednak bedzie gulaszowa.
Jeździmy do chorych ludzi... zdarza sie czasem i to.
Ja już nie bedę rozwijać tematu. Przysięgam :tak:
Nooo ...Marcie włosy dęba już stają a Tobie ....znaczy się Twojej żabeczce rzęsy ...dęba stoją :smiech3:
Życie to nie bajka, dlatego tak stoją :smiech3:
Nie znam się na tym ale dlaczego nie bezpośrednio do Polskiego Busa? Może jakaś postawiona strona?
Może lepiej zadzwonić,musi być jakiś telefon do reklamacji.A mailem wysłać im potwierdzenie przelewu.
Miałam tak raz z Sindbadem,powiedziano mi że oni nie odpowiadają za przelewy i nie mają z tym nic wspólnego,też sie wkur....nieźle.