Ciasteczka adwentowe i na inne okazje

16 listopada 2017 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziś córka dziadka dostarczyła mi nową foremkę w kształcie reniferka,mam jej nie wypróbować? Muszę bo inaczej się uduszę....

To może wykorzystaj ją do zrobienia ślicznego reniferowego puddingu. Albo zobacz, czy nie nadaje sie do stawiania babek z piasku. Albo wymyśl jakieś inne zastosowanie. Byle już nie ciasteczka. A jeśli już musisz, to nie pisz o tym , nie dołuj reszty.
16 listopada 2017 21:07 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No weż...Elbląg nie leży na końcu świata,Andrew na pewno ochoczo ci dostarczy moje ciastka,a przy okazji za rączkę potrzyma....:smiech3:

No nie wiem kto kogo. Bo ja bardzo lubie trzymac za reke
16 listopada 2017 21:09 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Załamywać sie nie możesz my twarde kobiety,a za rękę jak tylko zechcesz potrzymamy:-)

Bedzie trzeba. Poczytalam sobie posty Kasi i jestem zalamana jakby. Nie wytrzymam tego czasu zaraz po zabiegu. A na dodatek zakrzepice przeciez mam i cholera...Jakos taki nieciekawy obraz mi sie uklada. Buuu ;(((
16 listopada 2017 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dopiero by Pani Andrew's dała mi po łapach, gdyby zobaczyła , że mnie jakaś młodziutka laseczka za rączkę ściska.
16 listopada 2017 21:12 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

Dopiero by Pani Andrew's dała mi po łapach, gdyby zobaczyła , że mnie jakaś młodziutka laseczka za rączkę ściska.

O slodziaku! Za ta mloda laseczke to ja Cie ajlawju. Wiem,nic spcjalnego, przeciez ja taki forumowy ajlowek, ale Ciebie to chyba dopiero pierwszy raz,to cos znaczy,nie?
16 listopada 2017 21:12 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

Jakto młodziutka??? To ile wiosenek liczy sobie rzeczony Andrew,skoro czterdziesteczka jest młodziutka,hę?
16 listopada 2017 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Bedzie trzeba. Poczytalam sobie posty Kasi i jestem zalamana jakby. Nie wytrzymam tego czasu zaraz po zabiegu. A na dodatek zakrzepice przeciez mam i cholera...Jakos taki nieciekawy obraz mi sie uklada. Buuu ;(((

Mycha nie załamuj się trzeba zawsze pozytywnie myśleć,wiem że nie ma słów pocieszenia bo trzeba to samemu przeżyć,ale będzie dobrze.
16 listopada 2017 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jakto młodziutka??? To ile wiosenek liczy sobie rzeczony Andrew,skoro czterdziesteczka jest młodziutka,hę?

A czy obowiązuje jakiś limit wieku ? Jestem dostatecznie dorosły, zeby 40-tkę nazwać młodziutką, choć w każdym wieku mozna natknąć się na atrakcyjne kobiety. A cóz znaczy metryka ? Ważne to jest zdrowie i dobry humor, no i oczywiście odrobina asertywności.
16 listopada 2017 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

O slodziaku! Za ta mloda laseczke to ja Cie ajlawju. Wiem,nic spcjalnego, przeciez ja taki forumowy ajlowek, ale Ciebie to chyba dopiero pierwszy raz,to cos znaczy,nie?:-)

Hmm, muszę to dobrze przemyśleć, czy ten Elbląg mi czasem nie wypada po drodze wobec takiej deklaracji.
16 listopada 2017 21:21 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Mycha nie załamuj się trzeba zawsze pozytywnie myśleć,wiem że nie ma słów pocieszenia bo trzeba to samemu przeżyć,ale będzie dobrze.:-)

Ale ja mysle pozytywnie. I to jeszcze jak. Tylko,ze zaczelam dzisiaj schizy dostawac. Malinka...No po prostu sie boje, ze bez hormona( a wiem,ze nie dostane bo nie) czuje,ze oszaleje. I jeszcze ten bol i poruszanie sie jak mucha w smole. Temperament mnie rozsadzi. To bardziej niz pewne.
16 listopada 2017 21:26 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

Hmm, muszę to dobrze przemyśleć, czy ten Elbląg mi czasem nie wypada po drodze wobec takiej deklaracji.

Czy znasz jakas kobiete,ktora chcialaby byc ogladana jako rozmemlane niewiadomoco, w szpitalu zaraz po operacji? Ja nie znam... Wiec nie czuj sie zobowiazany,w zadnym razie sie nie czuj
16 listopada 2017 21:32 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czy znasz jakas kobiete,ktora chcialaby byc ogladana jako rozmemlane niewiadomoco, w szpitalu zaraz po operacji? Ja nie znam...:-) Wiec nie czuj sie zobowiazany,w zadnym razie sie nie czuj :pije i pali:

A po co zaraz po operacji ? Za dwa tygodnie jak dojdziesz do siebie.....zamówisz fryzjerke, wizazystke, czystą pizamkę, szlafroczek elegancki i wtedy możesz gości przyjmowac....
16 listopada 2017 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
Bardziej bałbym się spotkać przy łożu boleści z Panem Fioletowym, bo sytuacja byłaby , delikatnie mówiąc, bardzo niezręczna. A rozmemłane kobiety tez potrafią wyglądać nad wyraz zmysłowo.
16 listopada 2017 21:35 / 6 osobom podoba się ten post
ewa59

A po co zaraz po operacji ? Za dwa tygodnie jak dojdziesz do siebie.....zamówisz fryzjerke, wizazystke, czystą pizamkę, szlafroczek elegancki i wtedy możesz gości przyjmowac....:-)

Dwa tygodnie po, to ja juz chyba w domu bede?! Weeez mnie nie strasz ;)))
16 listopada 2017 21:37 / 7 osobom podoba się ten post
Andrew

Bardziej bałbym się spotkać przy łożu boleści z Panem Fioletowym, bo sytuacja byłaby , delikatnie mówiąc, bardzo niezręczna. A rozmemłane kobiety tez potrafią wyglądać nad wyraz zmysłowo.

No gdybys go spotkal (raczej nieprawdopodobne) to mogloby byc niezrecznie;) Ale za to nie zwracalbys uwagi na to moje rozmemlanie bolesciwe ;))