Dziś córka dziadka dostarczyła mi nową foremkę w kształcie reniferka,mam jej nie wypróbować? Muszę bo inaczej się uduszę....
Dziś córka dziadka dostarczyła mi nową foremkę w kształcie reniferka,mam jej nie wypróbować? Muszę bo inaczej się uduszę....
No weż...Elbląg nie leży na końcu świata,Andrew na pewno ochoczo ci dostarczy moje ciastka,a przy okazji za rączkę potrzyma....:smiech3:
Załamywać sie nie możesz my twarde kobiety,a za rękę jak tylko zechcesz potrzymamy:-)
Dopiero by Pani Andrew's dała mi po łapach, gdyby zobaczyła , że mnie jakaś młodziutka laseczka za rączkę ściska.
Dopiero by Pani Andrew's dała mi po łapach, gdyby zobaczyła , że mnie jakaś młodziutka laseczka za rączkę ściska.
Bedzie trzeba. Poczytalam sobie posty Kasi i jestem zalamana jakby. Nie wytrzymam tego czasu zaraz po zabiegu. A na dodatek zakrzepice przeciez mam i cholera...Jakos taki nieciekawy obraz mi sie uklada. Buuu ;(((
Jakto młodziutka??? To ile wiosenek liczy sobie rzeczony Andrew,skoro czterdziesteczka jest młodziutka,hę?
O slodziaku! Za ta mloda laseczke to ja Cie ajlawju. Wiem,nic spcjalnego, przeciez ja taki forumowy ajlowek, ale Ciebie to chyba dopiero pierwszy raz,to cos znaczy,nie?:-)
Mycha nie załamuj się trzeba zawsze pozytywnie myśleć,wiem że nie ma słów pocieszenia bo trzeba to samemu przeżyć,ale będzie dobrze.:-)
Hmm, muszę to dobrze przemyśleć, czy ten Elbląg mi czasem nie wypada po drodze wobec takiej deklaracji.
Czy znasz jakas kobiete,ktora chcialaby byc ogladana jako rozmemlane niewiadomoco, w szpitalu zaraz po operacji? Ja nie znam...:-) Wiec nie czuj sie zobowiazany,w zadnym razie sie nie czuj :pije i pali:
A po co zaraz po operacji ? Za dwa tygodnie jak dojdziesz do siebie.....zamówisz fryzjerke, wizazystke, czystą pizamkę, szlafroczek elegancki i wtedy możesz gości przyjmowac....:-)
Bardziej bałbym się spotkać przy łożu boleści z Panem Fioletowym, bo sytuacja byłaby , delikatnie mówiąc, bardzo niezręczna. A rozmemłane kobiety tez potrafią wyglądać nad wyraz zmysłowo.