Dla mojego dobra mnie straszysz? Nowatorska metoda jakas. Ale ok...Przezylam to co w filmiku to i te pogrozki jakos zniose:wystawia jezyk2:
Dla mojego dobra mnie straszysz? Nowatorska metoda jakas. Ale ok...Przezylam to co w filmiku to i te pogrozki jakos zniose:wystawia jezyk2:
Ale ja nic nie pisałem o śmieciach :[ Nie mam problemu z wynoszeniem śmieci. To moja działka :D
Ale ja nic nie pisałem o śmieciach :[ Nie mam problemu z wynoszeniem śmieci. To moja działka :D
Od samego patrzenia mnie zemdliło,a ty tam siedziałaś???? A ktoś cię za rączkę trzymał,czy tak samotnie spadałaś? :smiech3:
A z parapetu umiesz skakac? ;))
Przepraszam, nie chciałem wystraszyć :[
Oj Darko,Tinósia podaje ci łatwiejszy sposób wynoszenia śmiaci,nie chodzi o to czy masz z tym problem czy nie...
Darko,chlopaku...Czy Ty znasz sie troche na zartach? Przestan sie tak kajac, usmiechnij sie i rulez ;)))
Z drugiego piętra jeszcze skoczę :D
No tak...Stuprocentowy facet umiera od zwyklego kataru i wyglada jakby byl po sekcji zwlok :wystawia jezyk1:
Chcesz żeby mnie wzięli za wariata? Jeszcze pomyślą, że jestem włamywaczem :D :D
Idę sobie precz od was, bo i od ciasteczek i od rozmów o chorobach to mnie "mgli". Brrrrrrrrr