Ciasteczka adwentowe i na inne okazje

16 listopada 2017 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Fajny ten topik o adwentowych ciasteczkach się uczynił. :)
16 listopada 2017 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dla mojego dobra mnie straszysz? Nowatorska metoda jakas. Ale ok...Przezylam to co w filmiku to i te pogrozki jakos zniose:wystawia jezyk2:

Przepraszam, nie chciałem wystraszyć :[
16 listopada 2017 21:53 / 5 osobom podoba się ten post
Darko

Ale ja nic nie pisałem o śmieciach :[ Nie mam problemu z wynoszeniem śmieci. To moja działka :D

A z parapetu umiesz skakac? ;))
16 listopada 2017 21:54 / 5 osobom podoba się ten post
Darko

Ale ja nic nie pisałem o śmieciach :[ Nie mam problemu z wynoszeniem śmieci. To moja działka :D

Oj Darko,Tinósia podaje ci łatwiejszy sposób wynoszenia śmiaci,nie chodzi o to czy masz z tym problem czy nie...
16 listopada 2017 21:55 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Od samego patrzenia mnie zemdliło,a ty tam siedziałaś???? A ktoś cię za rączkę trzymał,czy tak samotnie spadałaś? :smiech3:

Samotnie to nie. Ale czy za raczke bylam trzymana to nie pamietam. Mialam zamkniete oczy z calych sil. I po pierwszym razie chcialam uciekac a musialam przetrwac jeszcze jeden zrzut ,bo nikt mnie nie chcial odpiac i wypuscic. Podobno mamrotalam cos o kremacji na wypadek smierci, ale to na bank podle pomowienia
16 listopada 2017 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

A z parapetu umiesz skakac? ;))

Z drugiego piętra jeszcze skoczę :D
16 listopada 2017 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Idę sobie precz od was, bo i od ciasteczek i od rozmów o chorobach to mnie "mgli". Brrrrrrrrr
16 listopada 2017 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
Darko

Przepraszam, nie chciałem wystraszyć :[

Darko,chlopaku...Czy Ty znasz sie troche na zartach? Przestan sie tak kajac, usmiechnij sie i rulez ;)))
16 listopada 2017 21:56 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oj Darko,Tinósia podaje ci łatwiejszy sposób wynoszenia śmiaci,nie chodzi o to czy masz z tym problem czy nie...

Chcesz żeby mnie wzięli za wariata? Jeszcze pomyślą, że jestem włamywaczem :D :D
16 listopada 2017 21:57 / 6 osobom podoba się ten post
Darko

Nie, no twoja wola.Tylko jakbyś ochotę miau...
16 listopada 2017 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Darko,chlopaku...Czy Ty znasz sie troche na zartach? Przestan sie tak kajac, usmiechnij sie i rulez ;)))

Znam się ale urazić nie chciałem.
16 listopada 2017 21:57 / 6 osobom podoba się ten post
Darko

Z drugiego piętra jeszcze skoczę :D

Ja nawet z pierwszego nie mam zamiaru! Obcasy bym sobie polamala
16 listopada 2017 21:58 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No tak...Stuprocentowy facet umiera od zwyklego kataru i wyglada jakby byl po sekcji zwlok :wystawia jezyk1:

A jak ma stan podgoraczkowy to zawsze pyta czy ma czystą pizame do szpitala.....
16 listopada 2017 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
Darko

Chcesz żeby mnie wzięli za wariata? Jeszcze pomyślą, że jestem włamywaczem :D :D

Nie tup jak będziesz skakał, będzie ok .
16 listopada 2017 21:58 / 7 osobom podoba się ten post
Andrew

Idę sobie precz od was, bo i od ciasteczek i od rozmów o chorobach to mnie "mgli". Brrrrrrrrr

Musisz przeplukac gardlo. Whisky dobra jest na mglenie ;)