Ciasteczka adwentowe i na inne okazje

16 listopada 2017 20:46 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Moi drodzy forumowicze. Może to zbyt wcześnie, ale dla zachowania w dobrym zdrowiu psychicznym naszej koleżanki Vanilki, proponuję uznać ją za zwyciężczynię konkursu ciasteczkowego. Może to uchroni ją przed dalszą eskalacją jej ciasteczkowej psychozy. Vanilko, wygrałaś już, a teraz przestań piec, to i masło w sklepach znowu się pojawi, że o jajkach nie wspomnę.
:zwyciezca:

Dziękuję za wyróżnienie,ale ja nie brałam udziału w konkursie . Chętnie zrzeknę się nagrody na rzecz drugiego miejsca i niech ciasteczko bedzie z tobą .
16 listopada 2017 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
Teraz tylko należy poczekać, czy taką nagrodę nasza zwyciężczyni przyjmie, czy też ją odrzuci. Uprzedzam, że nagroda w przypadku odrzucenia nie przechodzi na nikogo. Dodatkowym warunkiem jest oczywiście zaprzestanie wytwarzania kolejnych ciasteczek, a przynajmniej wspominania o tym na forum. Ze źródeł dobrze poinformowanych wiadomo mi, że już ani rodzina pdp, ani bliscy i dalsi sąsiedzi odmawiają przyjmowania kolejnych worków ciasteczek, a niektórzy wręcz ryglują drzwi i gaszą światło. Jedynym wyjściem pozbycia się ciasteczkowego towaru będzie próba rozdawania na najbliższym flomarku, choć i to może nie przynieść założonego efektu.
16 listopada 2017 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuję za wyróżnienie,ale ja nie brałam udziału w konkursie . Chętnie zrzeknę się nagrody na rzecz drugiego miejsca i niech ciasteczko bedzie z tobą .:-)

Noo...niech ciasteczko będzie z nim albo ....też na " c " ....
16 listopada 2017 20:51 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Teraz tylko należy poczekać, czy taką nagrodę nasza zwyciężczyni przyjmie, czy też ją odrzuci. Uprzedzam, że nagroda w przypadku odrzucenia nie przechodzi na nikogo. Dodatkowym warunkiem jest oczywiście zaprzestanie wytwarzania kolejnych ciasteczek, a przynajmniej wspominania o tym na forum. Ze źródeł dobrze poinformowanych wiadomo mi, że już ani rodzina pdp, ani bliscy i dalsi sąsiedzi odmawiają przyjmowania kolejnych worków ciasteczek, a niektórzy wręcz ryglują drzwi i gaszą światło. Jedynym wyjściem pozbycia się ciasteczkowego towaru będzie próba rozdawania na najbliższym flomarku, choć i to może nie przynieść założonego efektu.

Narazie nikt nie rygluje drzwi,ale niewiadomo co jutro będzie...Póki co zapach rozchodzi się po okolicy bo nawet koty chetniej przesiadują pod naszym oknem. 
Jeśli chcesz skosztować podać adres,a na pewno priorytetem niemieckim wyślę,jednak za jakość dostarczonego towaru nie odpowiadam.
16 listopada 2017 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
....kudy mi do wyjątkowych ....prosta baba jestem

no, to widać, słychać i czuć
16 listopada 2017 20:55 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

....kudy mi do wyjątkowych ....prosta baba jestem

no, to widać, słychać i czuć

Oczywiście . Nigdy nie udawałam kogoś , kim nie jestem . Jestem prosta i mam odwagę przyznać się do tego ....Coś Ci skarbeńku nie pasi ?
16 listopada 2017 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Narazie nikt nie rygluje drzwi,ale niewiadomo co jutro będzie...Póki co zapach rozchodzi się po okolicy bo nawet koty chetniej przesiadują pod naszym oknem. 
Jeśli chcesz skosztować podać adres,a na pewno priorytetem niemieckim wyślę,jednak za jakość dostarczonego towaru nie odpowiadam.:-)

Dzięki za propozycję ale obawiam się, że dotarłyby tylko okruszynki, a to dobre dla myszek, których na forum dostatek. Ale w marcu mogłabyś zabrać ze sobą, chętnie wtedy bym skosztował. 
16 listopada 2017 20:57 / 7 osobom podoba się ten post
Ja oglaszam inny konkurs. Prosze poodkladac po trochu wypiekanych ciasteczek i przeslac mi na podany adres( za tydzien jakis bedzie mi znany), w celu degustacji. Wygrana osoba bedzie mogla zlozyc mi wizyte w styczniu,w szpitalu, i potrzymac mnie za reke gdy bede sie zalamywac. A bede! Obiecuje!
16 listopada 2017 20:58 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Dzięki za propozycję ale obawiam się, że dotarłyby tylko okruszynki, a to dobre dla myszek, których na forum dostatek. Ale w marcu mogłabyś zabrać ze sobą, chętnie wtedy bym skosztował. 

Kup sobie w ciastkarni,taniej cie wyniesie ,a na konsumpcję możesz wszystkie forumowe myszki zabrać.
16 listopada 2017 21:00 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja oglaszam inny konkurs. Prosze poodkladac po trochu wypiekanych ciasteczek i przeslac mi na podany adres( za tydzien jakis bedzie mi znany), w celu degustacji. Wygrana osoba bedzie mogla zlozyc mi wizyte w styczniu,w szpitalu, i potrzymac mnie za reke gdy bede sie zalamywac. A bede! Obiecuje! :-)

Prześlę Andrew ,a on ci dostarczy osobście...co ty na to?
16 listopada 2017 21:01 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Prześlę Andrew ,a on ci dostarczy osobście...co ty na to?

Nie! To musi byc wlasnoreczny wypiek. Poza tym gdzie Elblag a gdzie Warszawa;) Jeszcze dziewczyna go po glowie obije za to,ze zdychajace myszy w szpitalu odwiedza :)))
16 listopada 2017 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kup sobie w ciastkarni,taniej cie wyniesie ,a na konsumpcję możesz wszystkie forumowe myszki zabrać.

Ja tylko złożyłem propozycję, do marca daleko. Jeśli ją odrzucisz, nie będę miał pretensji. Chyba nie była to niestosowna nagroda i nie uraziłem Cię w niczym ? Jeśli jednak tak, to oczywiście przepraszam. Ale przestań juz piec ! :)
16 listopada 2017 21:03 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

Ja tylko złożyłem propozycję, do marca daleko. Jeśli ją odrzucisz, nie będę miał pretensji. Chyba nie była to niestosowna nagroda i nie uraziłem Cię w niczym ? Jeśli jednak tak, to oczywiście przepraszam. Ale przestań juz piec ! :)

Dziś córka dziadka dostarczyła mi nową foremkę w kształcie reniferka,mam jej nie wypróbować? Muszę bo inaczej się uduszę....
16 listopada 2017 21:04 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie! To musi byc wlasnoreczny wypiek. Poza tym gdzie Elblag a gdzie Warszawa;) Jeszcze dziewczyna go po glowie obije za to,ze zdychajace myszy w szpitalu odwiedza :)))

No weż...Elbląg nie leży na końcu świata,Andrew na pewno ochoczo ci dostarczy moje ciastka,a przy okazji za rączkę potrzyma....
16 listopada 2017 21:05 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja oglaszam inny konkurs. Prosze poodkladac po trochu wypiekanych ciasteczek i przeslac mi na podany adres( za tydzien jakis bedzie mi znany), w celu degustacji. Wygrana osoba bedzie mogla zlozyc mi wizyte w styczniu,w szpitalu, i potrzymac mnie za reke gdy bede sie zalamywac. A bede! Obiecuje! :-)

Załamywać sie nie możesz my twarde kobiety,a za rękę jak tylko zechcesz potrzymamy