Ciasteczka adwentowe i na inne okazje

14 listopada 2017 15:13 / 4 osobom podoba się ten post
Ja się tak nagapiłam na ciasteczka i naczytałam przepisów, że chyba zacznę piec.
14 listopada 2017 15:15 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja się tak nagapiłam na ciasteczka i naczytałam przepisów, że chyba zacznę piec.

Bo to wciąga. Ja dopiero w domu-będzie szaleństwo 
14 listopada 2017 15:22 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No co ci Niemcy robią z tym masłem :)

Chyba poproszę moich żeby mi z Polski masło przysłali,jak tak dalej nigdzie nie będzie to wyjdę z formy...
14 listopada 2017 15:28 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chyba poproszę moich żeby mi z Polski masło przysłali,jak tak dalej nigdzie nie będzie to wyjdę z formy...:-)

Możesz na chwilę wyjść z formy , tylko się nie spalaj...
16 listopada 2017 20:01 / 4 osobom podoba się ten post
Moi drodzy forumowicze. Może to zbyt wcześnie, ale dla zachowania w dobrym zdrowiu psychicznym naszej koleżanki Vanilki, proponuję uznać ją za zwyciężczynię konkursu ciasteczkowego. Może to uchroni ją przed dalszą eskalacją jej ciasteczkowej psychozy. Vanilko, wygrałaś już, a teraz przestań piec, to i masło w sklepach znowu się pojawi, że o jajkach nie wspomnę.
16 listopada 2017 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Moi drodzy forumowicze. Może to zbyt wcześnie, ale dla zachowania w dobrym zdrowiu psychicznym naszej koleżanki Vanilki, proponuję uznać ją za zwyciężczynię konkursu ciasteczkowego. Może to uchroni ją przed dalszą eskalacją jej ciasteczkowej psychozy. Vanilko, wygrałaś już, a teraz przestań piec, to i masło w sklepach znowu się pojawi, że o jajkach nie wspomnę.
:zwyciezca:

I jeszcze nagrodę otrzyma .Ivanilka ta jedna .
16 listopada 2017 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tu już nie chodzi o nagrodę ale o jej zdowie. Bądźmy solidarni, by pomóc koleżance i nie stracić jej jako opiekunki. Bo jak się z tego wszystkiego przebranżowi , to już nas nie bedzie chciała znać. Ciasta będą ważniejsze. :)

16 listopada 2017 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A jaka nagroda?
16 listopada 2017 20:20 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

A jaka nagroda?:-)

O to Malynko już musisz pytać organizatora konkursu ....jest nim Andrew .
16 listopada 2017 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ja niestety nie nadstawię się do mycia, nawet w nagrodę, z kilku powodów. Jestem za daleko, sam sobie rzeczoną d.. myję, i znam większe przyjemności.
16 listopada 2017 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

Ja niestety nie nadstawię się do mycia, nawet w nagrodę, z kilku powodów. Jestem za daleko, sam sobie rzeczoną d.. myję, i znam większe przyjemności.
:wystawia jezyk1:

A kto Ci niby chce qwa Twoją doopę myć ? A myj se na zdrowie . Fachury takie jak my kolegom i koleżankom z forum doop nie myją . Może jeszcze kuźwa za darmochę ???!!!...Najwyżej oborobić Ci możemy, bo my plotuchy straszne ....a ja to dopiero plotuśnica jestem . Na nikim ...prawie ...suchej nitki nie zostawiam .....tak se te doopy obrabiać lubię 
16 listopada 2017 20:30 / 4 osobom podoba się ten post
A nagrodą główną ode mnie będzie polskie danie w marcu w dowolnie wybranej restauracji w Wa-wie oczywiście bez ciasteczkowego deseru. Wspominała, że będzie w PL w marcu, to dlatego marzec. Ponieważ zastrzegała się, że nigdzie bez Pana Vaniliowego się nie pokazuje, tenże też jest zaproszony.
16 listopada 2017 20:32 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O to Malynko już musisz pytać organizatora konkursu ....jest nim Andrew .

No nie taka wścipska to ja nie jestem,myślałam że wszem i wobec było powiedziane Jeszcze będzie mi szkoda, bo ja mam tylko wypieki na twarzy czasem
16 listopada 2017 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A kto Ci niby chce qwa Twoją doopę myć ? A myj se na zdrowie . Fachury takie jak my kolegom i koleżankom z forum doop nie myją . Może jeszcze kuźwa za darmochę ???!!!...Najwyżej oborobić Ci możemy, bo my plotuchy straszne ....a ja to dopiero plotuśnica jestem . Na nikim ...prawie ...suchej nitki nie zostawiam .....tak se te doopy obrabiać lubię  :smiech2:

16 listopada 2017 20:38 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A kto Ci niby chce qwa Twoją doopę myć ? A myj se na zdrowie . Fachury takie jak my kolegom i koleżankom z forum doop nie myją . Może jeszcze kuźwa za darmochę ???!!!...Najwyżej oborobić Ci możemy, bo my plotuchy straszne ....a ja to dopiero plotuśnica jestem . Na nikim ...prawie ...suchej nitki nie zostawiam .....tak se te doopy obrabiać lubię  :smiech2:

Toteż właśnie nie dam, choćbyś bardzo chciała. Choćby to była Twoja największa pasja, jak to ujęłaś w poprzednim poście.