Ciasteczka adwentowe i na inne okazje

16 listopada 2017 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dwa tygodnie po, to ja juz chyba w domu bede?! Weeez mnie nie strasz ;)))

Nie chcę straszyć ale w szpitalach brakuje łóżek dla pacjentów :[ Wypisują po zabiegu, wzywają na wizytę kontrolną. Nie wszędzie ale często dochodzi do podobnych praktyk.
16 listopada 2017 21:39 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No gdybys go spotkal (raczej nieprawdopodobne) to mogloby byc niezrecznie;) Ale za to nie zwracalbys uwagi na to moje rozmemlanie bolesciwe ;))

Na wszelki wypadek weż  z sobą do szpitala koszulkę z sexshopu,nigdy niewiadomo co cię spotka...
16 listopada 2017 21:40 / 6 osobom podoba się ten post
Darko

Nie chcę straszyć ale w szpitalach brakuje łóżek dla pacjentów :[ Wypisują po zabiegu, wzywają na wizytę kontrolną. Nie wszędzie ale często dochodzi do podobnych praktyk.

Wiesz co Darko? Ja Cie chyba w ucho trzepne Nie wolno wkurzac rozjuszonej myszy, ani straszyc jej, bo lew w nia wstepuje a to juz moze byc grozne dla otoczenia
16 listopada 2017 21:42 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Na wszelki wypadek weż  z sobą do szpitala koszulkę z sexshopu,nigdy niewiadomo co cię spotka...:smiech3:

Ale po co mi koszulka? Pod koldra to ja lubie byc saute
16 listopada 2017 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wiesz co Darko? Ja Cie chyba w ucho trzepne:wystawia jezyk2: Nie wolno wkurzac rozjuszonej myszy, ani straszyc jej, bo lew w nia wstepuje a to juz moze byc grozne dla otoczenia:-)

Napisałem tak dla pocieszenia :D Przecież nie będziesz tam leżeć dwa tygodnie. Lepiej dochodzić do formy w domowym otoczeniu.
16 listopada 2017 21:44 / 4 osobom podoba się ten post
Darko

Napisałem tak dla pocieszenia :D Przecież nie będziesz tam leżeć dwa tygodnie. Lepiej dochodzić do formy w domowym otoczeniu.

Wprawiaj sie cukierku w tym pocieszaniu, a jak juz pocieszasz to nie wspominaj o tym braku lozek i wzywaniu na kontrole, bo w depreche mozna popasc
16 listopada 2017 21:44 / 3 osobom podoba się ten post
Darko

Z doświadczenia wiem, że kobiety duzo szybciej dochodzą do zdrowia. Jednym z ważniejszych powodów jest chęć do jak najszybszego powrotu nie do  zdrowia samego w sobie ale właśnie do wyglądu. A więc fryzura, makijaż, pedicure, manicure i inne ...cure. A to oczywiście pociąga za sobą niebywale szybka rekonwalescencję. Odwrotnie facet. Temu to w szpitalu dobrze, ma wszystko podane, odpoczywa sobie od trosk wszelakich, nikt go z workiem smieci na deszcz nie wygania itd. , itp. , itd.
16 listopada 2017 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wprawiaj sie cukierku w tym pocieszaniu, a jak juz pocieszasz to nie wspominaj o tym braku lozek i wzywaniu na kontrole, bo w depreche mozna popasc :hihi:

Ale to dla twojego dobra :D Dobrze.
16 listopada 2017 21:46 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dwa tygodnie po, to ja juz chyba w domu bede?! Weeez mnie nie strasz ;)))

Z doświadczenia wiem, że kobiety duzo szybciej dochodzą do zdrowia. Jednym z ważniejszych powodów jest chęć do jak najszybszego powrotu nie do  zdrowia samego w sobie ale właśnie do wyglądu. A więc fryzura, makijaż, pedicure, manicure i inne ...cure. A to oczywiście pociąga za sobą niebywale szybka rekonwalescencję. Odwrotnie facet. Temu to w szpitalu dobrze, ma wszystko podane, odpoczywa sobie od trosk wszelakich, nikt go z workiem smieci na deszcz nie wygania itd. , itp. , itd.
16 listopada 2017 21:47 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

:D :D Szpitalnych widoków mam aż nadto ale co racja, to racja.
16 listopada 2017 21:49 / 5 osobom podoba się ten post
Darko

:D :D Szpitalnych widoków mam aż nadto ale co racja, to racja.

Ty Darko możesz z tymi śmieciami po prostu skoczyć z parapetu :)
16 listopada 2017 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
Darko

Ale to dla twojego dobra :D Dobrze.

Dla mojego dobra mnie straszysz? Nowatorska metoda jakas. Ale ok...Przezylam to co w filmiku to i te pogrozki jakos zniose
16 listopada 2017 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ty Darko możesz z tymi śmieciami po prostu skoczyć z parapetu :)

Ale ja nic nie pisałem o śmieciach :[ Nie mam problemu z wynoszeniem śmieci. To moja działka :D
16 listopada 2017 21:52 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

No tak...Stuprocentowy facet umiera od zwyklego kataru i wyglada jakby byl po sekcji zwlok
16 listopada 2017 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dla mojego dobra mnie straszysz? Nowatorska metoda jakas. Ale ok...Przezylam to co w filmiku to i te pogrozki jakos zniose:wystawia jezyk2:

Od samego patrzenia mnie zemdliło,a ty tam siedziałaś???? A ktoś cię za rączkę trzymał,czy tak samotnie spadałaś?