Hej. Dzisiaj wracam. Moja agencja i niemiecka wypowiedziała umowę rodzinie. Jedynie dziadkowie zostają dzisiaj pół godziny sami. Ja przed 18 jadę na busa
Hej. Dzisiaj wracam. Moja agencja i niemiecka wypowiedziała umowę rodzinie. Jedynie dziadkowie zostają dzisiaj pół godziny sami. Ja przed 18 jadę na busa
Witam! W ten deszczowy ale już dla mnie spokojny wieczór. Zostało mi ostattnie 25 minut i jadę na busa do domu. Życzę wam spokojmego wieczoru i nocki. A sobie drogi. Do spisania jutro już z domu...
Witam! W ten deszczowy ale już dla mnie spokojny wieczór. Zostało mi ostattnie 25 minut i jadę na busa do domu. Życzę wam spokojmego wieczoru i nocki. A sobie drogi. Do spisania jutro już z domu...
Witajcie w sobote Martynko dobrze zes juz na naszej ziemi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..odpocznij a my tu czekamy na dobre wiesci :chaplin: ano nasze jeszcze spia trza popilnowac wiec pilnujemy szalonej soboty i malo roboty....:agent: lecimy..jak na Disco Polo...
Babko ja też pójdę w balety ale nie z disco peolo. Dzisiaj wieczorem idę na dyskotekę i elektro haus. Muszę odreagować
Ale dziękuję wam za rady przynajmniej wracam o własnych siłach do domu
Babko ja też pójdę w balety ale nie z disco peolo. Dzisiaj wieczorem idę na dyskotekę i elektro haus. Muszę odreagować
Ale dziękuję wam za rady przynajmniej wracam o własnych siłach do domu
Zanim pójdziesz poszaleć to my tu czekamy na info jak się rozstałąś z rodziną ,co ze zmienniczka itp itd:)Aaaaaa i czy Twoja siostra Cię przełozyła przez kolano?:)
Witam!!!
Życzę pięknego dnia wiosny. Dzisiaj pracowity dzień, ale dobry. Pora doręczyć wypowiedzenie umowy do firmy.
Dobrego dnia Ci zycze......pozalatwiaj referuj za taka meke jeszcze premia Ci sie nalezy.........ciekawe jak Cie rodzinka pozegnala.....ech:strzela z bicza: