A nie myślicie dziewczyny że Martyna lubi jak wszystko kręci się wokół niej .Pozdrawiam
A nie myślicie dziewczyny że Martyna lubi jak wszystko kręci się wokół niej .Pozdrawiam
Wiem i dlatego jestem głupia. Z chęcią niech ktoś mi spierze tyłek może w końcu znajdę gdzieś rozum.
Czesik rozumiem co chcesz powiedzieć, i nie dziwię się że tak to odbieracie. Przepraszam za wszystko.
Wiem i dlatego jestem głupia. Z chęcią niech ktoś mi spierze tyłek może w końcu znajdę gdzieś rozum.
Czesik rozumiem co chcesz powiedzieć, i nie dziwię się że tak to odbieracie. Przepraszam za wszystko.
Kurde, przestań przepraszać, napisałaś wypowiedzenie z podaniem przyczyn?
Tak napisałam i wysłałam mailem z zaznaczeniem że oryginał przyniosę osobiście w poniedziałek do Agencji.
Tak napisałam i wysłałam mailem z zaznaczeniem że oryginał przyniosę osobiście w poniedziałek do Agencji.
Prywatne pytanko do Ciebie : czy pracowałas kiedyś , kilka lat temu w Herzogenrath ?
Nie Basiu nie pracowałam ,,Pozdrawiam .
Nie chciałam nikogo urazić ,ale po prostu nie lubię jak ktoś marudzi narzeka ,a ciągle powtarza te same błędy ,bo ona juz taka jest .Taką odpowiedź nie raz słyszałam i wkurza mnie te biadolenie . Wybaczcie że się wpiepszam z moimi trzema groszami .
Hej Martyna i jak tam ?nie wiem juz już nie pisałaś w jakimś innym temacie , ale może nie. Napisz czy juz sie pakujesz, a może cos pardzo istotnego zmieniło sie u Ciebi, np, zartudnili kogos na nocki?