15 marca 2017 16:12 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2Weź, Martyna, zrób teatralny rzut na glebę, tylko nie zrób sobie krzywdy. Upatrz miękkie miejsce np. jakiś gruby dywan czy okolice kanapy i "zemdlej". Możesz wcześniej wziąć szklankę wody i upuścić podczas upadku. Oczywiście, przy rodzinie ten cyrk. Niech im się zrobi ciepło koło doopy. Masz kartę EKUZ? Niech Cię odstawią do lekarza nawet. I to żaden kit - jesteś wycieńczona przecież.
Bardzo dobry pomysł,mialam juz taka sytuacje,ja zjeżdzałam do domu,a zmienniczka nie chciała zostać,bo jej nie poinformowano,że babka alkoholiczka.Siedziała dwa dni u mnie w pokoju,firma ja straszyła karami,jak zjedzie,ona,że ma prawo ,bo opis pdp jest niezgodn ze stanem faktycznym..W dodatku babka reagowała na nia agresywnie,nawet jedzenie zanosiłam jej do pokoju.gdy po mnie przyjechała koordynatorka,ona juz była tez spakowana,a raczej nie rozpakowana.Dodatkowo udała zemdlenie,koordynatorka zaraz dzwoniła do firmy,że zabiera nas obie,a babka zaraz się zamkneła,jak tylko wyszłyśmy.Zaraz ściagneli córke z urlopu.Potem jeszcze pytałam,czy poniosła jakies konsekwencje-nie,żadnych !