Magda macht das schon! Neue RTL Serie über polnische Altenpflege

06 stycznia 2017 11:40 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Najlepsze buty świata. Po domu, do sklepu po produkty, dla gości, na podwóko, na plażę, na zwiedzanie i w ogóle do wszystkiego, super.
Oczywiście mówię o oryginalnych,a nie o plastikowych z Kika za 2 euro:lol2:, udekorowanych w cekiny, kwiatki i inne pierdolety, w ktorych noga się poci i robią się nagniotki:-)

nawet te orginalne wygladaja jak ....................... oglednie mówiąc buty do obory 
Takie holenderskie drewniane trepy w wersji guma
WSTRĘTNE !!!!
06 stycznia 2017 11:41 / 2 osobom podoba się ten post
 http://www.rtl.de/cms/sendungen/comedy/magda-macht-das-schon.html

dla tych, które nie ogladały, a chca się zapoznać z Magdą.

Dla mnie zapowiada się sympatyczny serial. Miła dziewczyna, bardzo operatywna, samodzielna, łatwo nawiązuje  kontakt, i ma pojęcie o tym co robi..Dużo lepiej że Magda chodzi ubrana w odwazne bluzeczki i krótką kolorową spódniczkę to chyba duzo ładniej od  opiekunki w dresie.
Co do bardzo wygodnego obuwai jak to większośc nazywa do ogrodu to nie ma nic wspanialszego.Powinno się ich mieć nawet kilka par. ja mam jedne w piwnicy, kiedy wychodzę ze śmieciami, jedne w bagażniku, jedne w torbie spakowanej na wypadek pilnego wyjazdu do szptala nówki.Przecież to lepsze od kolorowych paputków.
06 stycznia 2017 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nawet te orginalne wygladaja jak ....................... oglednie mówiąc buty do obory :-)
Takie holenderskie drewniane trepy w wersji guma:-)
WSTRĘTNE !!!!

Nie przeginaj, dla mnie  idealne na kamienistą plażę. A że nie używam do wszystkiego to moja brosia
06 stycznia 2017 11:57 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

http://www.rtl.de/cms/sendungen/comedy/magda-macht-das-schon.html

dla tych, które nie ogladały, a chca się zapoznać z Magdą.

Dla mnie zapowiada się sympatyczny serial. Miła dziewczyna, bardzo operatywna, samodzielna, łatwo nawiązuje  kontakt, i ma pojęcie o tym co robi..Dużo lepiej że Magda chodzi ubrana w odwazne bluzeczki i krótką kolorową spódniczkę to chyba duzo ładniej od  opiekunki w dresie.
Co do bardzo wygodnego obuwai jak to większośc nazywa do ogrodu to nie ma nic wspanialszego.Powinno się ich mieć nawet kilka par. ja mam jedne w piwnicy, kiedy wychodzę ze śmieciami, jedne w bagażniku, jedne w torbie spakowanej na wypadek pilnego wyjazdu do szptala nówki.Przecież to lepsze od kolorowych paputków.

Kup sobie jeszcze jedne na wyjście do opery.
06 stycznia 2017 12:00 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

nawet te orginalne wygladaja jak ....................... oglednie mówiąc buty do obory :-)
Takie holenderskie drewniane trepy w wersji guma:-)
WSTRĘTNE !!!!

Jasne. Lepsze są męskie szmaciane przydeptane łapcie, z których po kilkukrotnym uzyciu ...wali jak z murzyńskiej chaty
Crocksy się pierze i są pachnące i higieniczne . Swoją drogą, to się dziwię Orim, że Ty , taki nowoczesny i moderny, mimo swoich lat ubierający się....młodziezowo , masz taki stosunek do bądź co bądź, bardzo modnych butów

Podobnie jak Igga mam kilka par i użwam wszędzie. Oczywiście oprócz lansu, bo tutaj to juz tylko szpilki ......bez skarpetek, a w szczególnosci białych

Naprawdę nikt nie oglądał seriau i nie ma nic do powiedzenia, oprócz opisu stroju głownej bohaterki?
06 stycznia 2017 12:06 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Kup sobie jeszcze jedne na wyjście do opery.

knoruś, do opery to ja podjeżdżam samochodem  i mam zawsze na nogach wypas szpile. Nie oszczędzam na butach. 
Dlatego jedne gumiaki są w bagażniku, nie zawsze nogi w tych wypasionych szpilach wytrzymują i powroty juz w gumiakach.
Knoruś zanim komuś dokopiesz to trochę pomyśl.
06 stycznia 2017 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
06 stycznia 2017 12:18 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Nie przeginaj, dla mnie  idealne na kamienistą plażę. A że nie używam do wszystkiego to moja brosia:-)

Wstretne i tyle  
Na kamienista plaże to moga byc buty do wody np 
06 stycznia 2017 12:24 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Jasne. Lepsze są męskie szmaciane przydeptane łapcie, z których po kilkukrotnym uzyciu ...wali jak z murzyńskiej chaty :lol2:
Crocksy się pierze i są pachnące i higieniczne . Swoją drogą, to się dziwię Orim, że Ty , taki nowoczesny i moderny, mimo swoich lat ubierający się....młodziezowo , masz taki stosunek do bądź co bądź, bardzo modnych butów:zaklopotanie:

Podobnie jak Igga mam kilka par i użwam wszędzie. Oczywiście oprócz lansu, bo tutaj to juz tylko szpilki ......bez skarpetek, a w szczególnosci białych :lol2:

Naprawdę nikt nie oglądał seriau i nie ma nic do powiedzenia, oprócz opisu stroju głownej bohaterki?

Ja i Ty pomino swoich lat ubieramy sie podobnie.Dlatego ja jestem w szoku,że w takim czymś śmigasz i to wszedzie nie licząc lasu 
06 stycznia 2017 12:29 / 1 osobie podoba się ten post
chętnie bym obejrzała i ciekawe ile bym zrozumiała,

a później skomentowała
06 stycznia 2017 12:37 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Ja i Ty pomino swoich lat ubieramy sie podobnie.Dlatego ja jestem w szoku,że w takim czymś śmigasz i to wszedzie nie licząc lasu :-)

do lasu....to przede wszystkim w nich smigam. Dziwi mnie tylko, że nie rozumiesz, że nie o urodę tego obuwia chodzi, a o wygodę uzytkowania. Mnie się podobają, Tobie nie muszą, ale  aferę z tego robic, to juz jest naduzycie i złośliwość drogi Orimku. Kup sobie laczki z puszkiem

Jak by ktoś nie wiedział jak wyglądają prawdziwe crocsy, to służę uprzejmie.

06 stycznia 2017 12:40 / 4 osobom podoba się ten post
Nie ogladałem i chyba nie będe ogladał.Tu na szteli TV jest tylko u dziadka w pokoju,a on o 19 juz jest w łóżku.To pierwszy powód.Drugi to taki,że nie oglądam seriali.
Patrzac na zapowiedzi pociesza mnie fakt,ze dziewczyna grajaca role Magdy jest ładna.Chociaz tyle Niemcy juz dostrzegaja,że polki są ładniejsze i bardziej sexy
06 stycznia 2017 12:43
ORIM

Wstretne i tyle :-) 
Na kamienista plaże to moga byc buty do wody np 

Doucz się, to sa buty do chodzenia po kamienistej plazy ,  czy też do morskiej wody, tam gdzie gołą stopą się nie da chodzić a nie crocsy.
06 stycznia 2017 12:44 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

do lasu....to przede wszystkim w nich smigam. Dziwi mnie tylko, że nie rozumiesz, że nie o urodę tego obuwia chodzi, a o wygodę uzytkowania. Mnie się podobają, Tobie nie muszą, ale  aferę z tego robic, to juz jest naduzycie i złośliwość drogi Orimku. Kup sobie laczki z puszkiem:lol2:

Jak by ktoś nie wiedział jak wyglądają prawdziwe crocsy, to służę uprzejmie.:lol2:

Ok Koniec tematu.Dla mnie to może i praktyczne ale wstrętne.