Jesooo, ja nawet nie zauwazyłam , że Magda miała skarpetki i szpilki. No bez jaj. Naprawdę jesteście takie małostkowe?
Jesooo, ja nawet nie zauwazyłam , że Magda miała skarpetki i szpilki. No bez jaj. Naprawdę jesteście takie małostkowe?
Doda każdy zwraca na coś uwagę i panowie na pewno wiedzą jaki miała Magda biust ,a ja patrzyłam na buty ( bo bardzo lubię ) i widziałam skarpetki.
Nie obrażam się i nic nie mam do crocsów ,ale nie w zimie do ludzi .Ja bardzo nie lubię flejtuchowatych ludzi i tu nie chodzi o gust ,ale o ogładę ogólnie .Jak mozna tak chodzić w zimie po śniegu ,czy nawet jechac samochodem.
Przecież to też brak poszanowania dla osoby do której przychodza .Nie chodzi tu o wyższość ,a o gustach to już w ogóle nie dyskutuję .
Robię swoje jak najbardziej ,ale to taka praca ,że wśród róznych ludzi ,a stare przysłowie mówi ,,jak cię widza ,tak cię piszą ''
No cóż....ja lubię ludzi za to jakimi są, a nie za to jak wyglądają. Ot, taka subtelna różnica.:-)
Co to crocksy to musialem sprawdizić. No i wizytowe to one na pewno nie są. One są do pracy w ogordzie przeznaczone chyba.
No...jak by to powiedzieć....ja też zwróciłam uwagę na biust :lol2:
A mówiąc całkiem powaznie, to wazna dla mnie była treść i forma przekazu, a nie kostiumy aktorów. Ale...każdy patrzy, choć widzi zupełnie coś innego:lol2:
Tak na marginesie, to zdziwiłabyś się, a może i nie, jak ubierają się niektóre polskie opiekunki w pracy. Niektóre to jakby do klubu nocnego się wybierały, więc Magda w skarpetkach i szpilkach jest wierną kopią niektórych pań opiekunek.
mozna.
To zalezy jak daleko mieszkasz od nadajnika dvbt i jaką masz antene do odbioru telewizji cyfrowej - naziemnej.
Albo pozostaje ci internet
http://www.tvnow.de/rtl/magda-macht-das-schon/list/aktuell
Czyli z dużej chmury mały deszcz.
Nie oglądałem, bo zapomniałem :-)))
Najlepsze buty świata. Po domu, do sklepu po produkty, dla gości, na podwóko, na plażę, na zwiedzanie i w ogóle do wszystkiego, super.
Oczywiście mówię o oryginalnych,a nie o plastikowych z Kika za 2 euro:lol2:, udekorowanych w cekiny, kwiatki i inne pierdolety, w ktorych noga się poci i robią się nagniotki:-)
Co to crocksy to musialem sprawdizić. No i wizytowe to one na pewno nie są. One są do pracy w ogordzie przeznaczone chyba.
Najlepsze buty świata. Po domu, do sklepu po produkty, dla gości, na podwóko, na plażę, na zwiedzanie i w ogóle do wszystkiego, super.
Oczywiście mówię o oryginalnych,a nie o plastikowych z Kika za 2 euro:lol2:, udekorowanych w cekiny, kwiatki i inne pierdolety, w ktorych noga się poci i robią się nagniotki:-)
O właśnie ! Jeżeli już to niech będa drogie a nie z KiKa .....Dobra rada : podebrać se z jakiegoś " dobrego sklepu " metkę z " 100 e " , przylepić ( na kropelkę , będzie pewniej ) na owe obuwie i już będzie " aligancko " ......Ludzieee ...takie sexy obuwie z KiKa ??? toż to zbeszczeszczenie , profanacja ....i do tego jeszcze cekinki ? Jak można ? :lol3::lol3::lol3: