Magda macht das schon! Neue RTL Serie über polnische Altenpflege

06 stycznia 2017 12:49 / 5 osobom podoba się ten post
Krytykujemy Magdę za butki na obcasie i skaretki białe. To wymysł scenarzystów. Pewnie tak są odbierane opiekunki. Podzielcie sie informacją w jakim chodzicie obuwiu bedąc w pracy. To bardzo ważne.
Ta święcąca matka boska to w/g mnie pokazanie, jakie jesteśmy religijne. Przyznajcie same,większość koniecznie sobota, niedziela musi mieć wolne bo dojazd do katolickiegie kościoła. I Niemcy to szanują. To pokazali.
06 stycznia 2017 12:53 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Doucz się, to sa buty do chodzenia po kamienistej plazy ,  czy też do morskiej wody, tam gdzie gołą stopą się nie da chodzić a nie crocsy.

Jestem douczony.Czytaj powoli to co odpisałem Hawanie gdy napisała ze chodzi w crocsach po kamienistej plaży.
Buty które wkleiłem sa nie tylko do morskiej wody ale do chodzenia w każdym zbiorniku wodnym gdzie dno jest mało konfortowe dla ludzkiej stopy.Używa sie ich równiez do sportów wodnych takich jak skutery wodne czy windsurfing itp.

06 stycznia 2017 13:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Wstretne i tyle :-) 
Na kamienista plaże to moga byc buty do wody np 

Toż to crocsy, tyle że markowe, dla snobów 
06 stycznia 2017 13:28 / 5 osobom podoba się ten post
Kto rozpętał Druga Wojnę światowa to wszyscy wiemy ,a ja tylko napisałam ,ze nie podoba mi się chodzenie w zimie w crocsach ,a zwłaszcza na gołe nogi ,bo to może się nie podobać ,a po co te sprzeczki.Kto lubi te buty niech chodzi .
Ja do zwolenników nie należę ,ale z tego powodu nie róbcie wojny na forum.
06 stycznia 2017 13:48
jolast

chętnie bym obejrzała i ciekawe ile bym zrozumiała,

a później skomentowała

Hast du ins Schwarze getroffen :) 
06 stycznia 2017 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Hast du ins Schwarze getroffen :) 

Ty też oglądałaś? Ja zapomniałam ,ale pewnie powtórki będą .
06 stycznia 2017 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ty też oglądałaś? Ja zapomniałam ,ale pewnie powtórki będą .

Nie, zupełnie na śmierć zapomniałam- podejrzę w necie, albo na satelicie RTL-a poszukam.
Ale ten kawalącik, który Jolast zamieściła- niezły :)
06 stycznia 2017 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie, zupełnie na śmierć zapomniałam- podejrzę w necie, albo na satelicie RTL-a poszukam.
Ale ten kawalącik, który Jolast zamieściła- niezły :)

Ze tak zaśmiecę lekko,czy ty wiesz,że urodziłyśmy się tego samego dnia?
06 stycznia 2017 13:58 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Kto rozpętał Druga Wojnę światowa to wszyscy wiemy ,a ja tylko napisałam ,ze nie podoba mi się chodzenie w zimie w crocsach ,a zwłaszcza na gołe nogi ,bo to może się nie podobać ,a po co te sprzeczki.Kto lubi te buty niech chodzi .
Ja do zwolenników nie należę ,ale z tego powodu nie róbcie wojny na forum.

Ivetko, gdzie Ty tu wojnę widzisz....? Wywiązała się dyskusja.....To wszystko.....
Ja szanuje Twoje zdanie.....Chociaż jestem zwolenniczką crocsow....Bo są bardzo wygodne.
06 stycznia 2017 14:01 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Krytykujemy Magdę za butki na obcasie i skaretki białe. To wymysł scenarzystów. Pewnie tak są odbierane opiekunki. Podzielcie sie informacją w jakim chodzicie obuwiu bedąc w pracy. To bardzo ważne.
Ta święcąca matka boska to w/g mnie pokazanie, jakie jesteśmy religijne. Przyznajcie same,większość koniecznie sobota, niedziela musi mieć wolne bo dojazd do katolickiegie kościoła. I Niemcy to szanują. To pokazali.

Mam crocssy wersja zimowa z futerkiem coby śmieci wyrzucić i schody odgarnąć.
Szczerze ,to nawet nie zauwaźyłam obuwia Magdy.Zdziwiło mnie ,że własny kofer rzuciła i leciała na pomoc słysząc krzyki do obcego domu.
Czy w rzeczywistości takie coś miałoby miejsce.?
Do kościoła nie chodzę ,szpilek tu nie mam.Płaskie buty tu mam,jeszcze sportowe typu adidasy,.I klapki skórzane ,zakryte i odkryte.
Do damy  mi bardzo daleko.
06 stycznia 2017 14:02
ivanilia40

Ze tak zaśmiecę lekko,czy ty wiesz,że urodziłyśmy się tego samego dnia?

To znaczy w poniedziałek? :) 
06 stycznia 2017 14:04
tina 100%

To znaczy w poniedziałek? :) 

Niestety o kilka lat się pospieszyłaś,mnie wypadła niedziela
06 stycznia 2017 14:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Niestety o kilka lat się pospieszyłaś,mnie wypadła niedziela :-)

Chwilkę, sprawdze jeszcze-faktycznie, w poniedziałek :)
Mój brat to ten Wniedzielęurodzony , ale stereotyp się nie sprawdził .
06 stycznia 2017 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Chwilkę, sprawdze jeszcze-faktycznie, w poniedziałek :)
Mój brat to ten Wniedzielęurodzony , ale stereotyp się nie sprawdził .

Bo to tylko stereotyp,popatrz na mnie jaki pracuś jestem
06 stycznia 2017 14:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bo to tylko stereotyp,popatrz na mnie jaki pracuś jestem :-)

On też jest pracuś i jako dziecko przejawiał piromańskie zapędy- pracuje jako chemik :)