Doucz się, to sa buty do chodzenia po kamienistej plazy , czy też do morskiej wody, tam gdzie gołą stopą się nie da chodzić a nie crocsy.
Doucz się, to sa buty do chodzenia po kamienistej plazy , czy też do morskiej wody, tam gdzie gołą stopą się nie da chodzić a nie crocsy.
Wstretne i tyle :-)
Na kamienista plaże to moga byc buty do wody np
chętnie bym obejrzała i ciekawe ile bym zrozumiała,
a później skomentowała
Hast du ins Schwarze getroffen :)
Ty też oglądałaś? Ja zapomniałam ,ale pewnie powtórki będą .
Nie, zupełnie na śmierć zapomniałam- podejrzę w necie, albo na satelicie RTL-a poszukam.
Ale ten kawalącik, który Jolast zamieściła- niezły :)
Kto rozpętał Druga Wojnę światowa to wszyscy wiemy ,a ja tylko napisałam ,ze nie podoba mi się chodzenie w zimie w crocsach ,a zwłaszcza na gołe nogi ,bo to może się nie podobać ,a po co te sprzeczki.Kto lubi te buty niech chodzi .
Ja do zwolenników nie należę ,ale z tego powodu nie róbcie wojny na forum.
Krytykujemy Magdę za butki na obcasie i skaretki białe. To wymysł scenarzystów. Pewnie tak są odbierane opiekunki. Podzielcie sie informacją w jakim chodzicie obuwiu bedąc w pracy. To bardzo ważne.
Ta święcąca matka boska to w/g mnie pokazanie, jakie jesteśmy religijne. Przyznajcie same,większość koniecznie sobota, niedziela musi mieć wolne bo dojazd do katolickiegie kościoła. I Niemcy to szanują. To pokazali.
Ze tak zaśmiecę lekko,czy ty wiesz,że urodziłyśmy się tego samego dnia?
To znaczy w poniedziałek? :)
Niestety o kilka lat się pospieszyłaś,mnie wypadła niedziela :-)
Chwilkę, sprawdze jeszcze-faktycznie, w poniedziałek :)
Mój brat to ten Wniedzielęurodzony , ale stereotyp się nie sprawdził .
Bo to tylko stereotyp,popatrz na mnie jaki pracuś jestem :-)