Ja nie wiem gdzie Ty trafiłaś :-) ale ja to jestem normalnie na wakacjach :lol3:
Ja nie wiem gdzie Ty trafiłaś :-) ale ja to jestem normalnie na wakacjach :lol3:
I to jeszcze platnych :lol3:
Zrobiłam tak ajk magdzie mi radziła :niech zyje: :-)
?? Z dochodzeniem....:lol3:
A ja zawsze się boję kiedy wchodzę rano do sypialni mojej Babci.
Jedna mi już zmarła w fotelu], to teraz mam ''stracha''
Pukam, mówi Dzien dooobryyy, delikatnie i miło. Babcia z buzią ''rozdziawioną'' śpi!
za chwilę jeszcze raz Morgennn,,,,,Morgen, odezwała się, zaspanym głosem jakby miała język w gardle hi, hii
Zawiozłam ''Księżniczkę'' do toalety, jeszcze raz się w łazience przywitałam, na Nowy Tydzien, śmiałyśmy się razem
i teraz idę śniadanko szykowac a o ósmej mycie Babuszki,, i śniadanie razem ,:tanczy:
A ja zawsze się boję kiedy wchodzę rano do sypialni mojej Babci.
Jedna mi już zmarła w fotelu], to teraz mam ''stracha''
Pukam, mówi Dzien dooobryyy, delikatnie i miło. Babcia z buzią ''rozdziawioną'' śpi!
za chwilę jeszcze raz Morgennn,,,,,Morgen, odezwała się, zaspanym głosem jakby miała język w gardle hi, hii
Zawiozłam ''Księżniczkę'' do toalety, jeszcze raz się w łazience przywitałam, na Nowy Tydzien, śmiałyśmy się razem
i teraz idę śniadanko szykowac a o ósmej mycie Babuszki,, i śniadanie razem ,:tanczy:
Ja jestem na nowej szteli,jechałam z aniołkiem na plecach,2 lata byłam na poprzedniej babcia zmarła ale była dobroci człowiek,jestem tu od tygodnia ale jest super babcia jest leżąca,drobniutka nawet jak prześcielam łózko to sama wstanie,za wszystko mi dziękuje,lodówka zapakowana na full,ale sama jada nie wiele,od rana każe mi spacerować.Nie ma dzieci więc nikt się nie wtrąca.Jest bardzo lubiana więc sporo gości się codziennie przewija,ale bardzo mi się podoba ze goście przychodzą ze swoim ciastem nawet kawę w termosie przynoszą,chyba to przeniosę na swój grunt.A tak się bałam że trafie na minę.ale jest ok
Zawsze jest troche stresu . Fajnie , że trafiłas na taką sztele oby ich było coraz więcej. Mnie tez wyganiają na spacery , no ale ja mam dwoje to towarzyszą sobie jak mnie nie ma. Nigdy nie cierpiałam z powodu "światła w lodówce" ale bywało róznie. Raz lepiej raz gorzej . Tylko cieszyć się z tego ,że przybywa nas zadowolonych z miejsc pracy :-)
Byłam dzisiaj w Praxis, gdzie robią Darmspigelung i po rozmowie z lekarzem klamka zapadła - jutro poddaję się tej wątpliwie przyjemnej procedurze. Zaczęłam przygotowowyać się do tego i próbuję wypić pewien obrzydliwy płyn w ilości 1 litra teraz i drugą taką porcję muszę wlać w siebie jutro rano.... blee
Byłam dzisiaj w Praxis, gdzie robią Darmspigelung i po rozmowie z lekarzem klamka zapadła - jutro poddaję się tej wątpliwie przyjemnej procedurze. Zaczęłam przygotowowyać się do tego i próbuję wypić pewien obrzydliwy płyn w ilości 1 litra teraz i drugą taką porcję muszę wlać w siebie jutro rano.... blee