Pytanie mam. Jak uzupełnić niedobór soli w zmywarce? W tym pojemniku gdzie się to wsypuje to na być woda? ....
Pytanie mam. Jak uzupełnić niedobór soli w zmywarce? W tym pojemniku gdzie się to wsypuje to na być woda? ....
tam gdzie woda tam wsyp sól aż do pełna, zazwyczaj wchodzi 1kg soli do zmywarek.
Oglądam w TVN - co to dzieje sie w pańswie duńskiem . Źle się dzieje . Bardzo źle :( Dzisiaj znów demonstracja przeciw nałożeniu podatów na supermarkety. Qrcze juz nie będę robiła zakupów w biedronie, za drogi będzie dla mnie :-) Trzeba Aldi sie trzymać :-)
tam gdzie woda tam wsyp sól aż do pełna, zazwyczaj wchodzi 1kg soli do zmywarek.
Dzieki wielkie
Na ogól taki ogromny korek na dnie zmywarki. Trzeba odkręcić, wsypać i zakręcić. I już można zmywać :-)
Znalazłam filmik? Ja nie mam takiego lejka i też daje rade :-)
Na ogól taki ogromny korek na dnie zmywarki. Trzeba odkręcić, wsypać i zakręcić. I już można zmywać :-)
Znalazłam filmik? Ja nie mam takiego lejka i też daje rade :-)
W domu nie mam zmywarki, więc nie wiem. Jak często wsypujecie sól ? To oprócz tabletek? Jestem tu ponad rok - zmywarka pracuje raz na dwa tygodnie i żadnej soli nie wsypywałam. Uświadomi mnie kto ?/
jezeli bedzie jej trzeba soli sama Ci o tym powie zapali sie czerwona lampka przy napisie Salz......
W domu nie mam zmywarki, więc nie wiem. Jak często wsypujecie sól ? To oprócz tabletek? Jestem tu ponad rok - zmywarka pracuje raz na dwa tygodnie i żadnej soli nie wsypywałam. Uświadomi mnie kto ?/
Napiszę tu.......bo mój temat samochodowy gdzieś się schował............szukałam pół godziny i nic....
W dniu przyjazdu , bałam się wsiąść do samochodu, żeby odwieść zmienniczkę i zrobił za mnie kto inny.......inna rzecz, że byłam głucha po tym przylocie.
ALLLLE, pod wieczór dziadek .......jedziemy do Aldi i co już nie mogłam odmówić.....nawet dokumentów nie wzięłam.......jakoś tak niezbyt pewnie jechałam.
Wtorek, spotkałam się z dwoma Polkami i zabrałam ich samochodem w moje strony.......poszło lepiej.
wczoraj z dzidkiem do Lidla i było spoko ........... na luzie.......oby tak dalej.