tyle to w PL dostaniesz.....
tyle to w PL dostaniesz.....
co to znaczy 1300euro minus podroz ????????.
wynagrodzenie 1300 eur net, ale podróż musiała sobie zaplacic
Konto Groszek zostało wywalone. Żenada!
Konto Groszek zostało wywalone. Żenada!
To jest "chłyt" marketingowy. Nie chcę pracować z agencją, która kroi po całości i na dodatek wciska kit, że zarobek jest dobry. HIHIHI
czasami sama proponuję, że poniosę koszty podrózy, jeżeli zależy mi na wyjeździe ze względów finansowych. Przeważnie są to krótkie 2-3 tygodniowe wyskoki.
A po co Ci gramatyka??? Ja się uczyłam w szkole i potrzebuje jedynie meni napisać na tydzień,ale tłumacze i tak translatorem.najważniejszy jest język żywy,a nie pisany.Takie jest moje skromne zdanie:)
ona sobie sama zapłacila i zalatwila podróż. I któś tam czekal na nia. Waśnie dla tego że podróż jest droga to jechala do niemiec gdzie są 6 tygodniowe turnusy, nie 2 tygodnowe jak w austrii. Nibi też wiecej zarobi. Jest tak?
Witam miłe Opiekunki i Szanownych Opiekunów :)
A na moim profilu zmiana: zielony ptaszek ;)
A szkoda Panie Modi, bo miałam ochotę trochę się popastwić. Nudno jakoś!
tak a propos agencji zarobków itp... w Szwajcarii w Spitex ( tutejszy Pflefgendinst)pracownik początkowy zarabia około 3,500chf, ze stażem 4,500chf a z dyplomem powyzej 5000chf.Nie gotuje, nie sprząta, nie jest na każde zawołanie.Pracuje na zmiany ma kilka osób dziennie do obsłużenia ( 8-9) które trzeba umyć i ubrać.Kiedy rodzina zamawia taką usługę, rodzina musi zapewnić odpowiednie warunki np do transferu tj podnoszone łóżko szpitalne, kółko obrotowe do przenoszenia na fotel czy odpowiedni sprzęt do umieszczenia podopiecznego w wannnie.Wykonywanie czynności jest dokładnie opisane w zakresie obowiązków.Pozdrawiam
tak a propos agencji zarobków itp... w Szwajcarii w Spitex ( tutejszy Pflefgendinst)pracownik początkowy zarabia około 3,500chf, ze stażem 4,500chf a z dyplomem powyzej 5000chf.Nie gotuje, nie sprząta, nie jest na każde zawołanie.Pracuje na zmiany ma kilka osób dziennie do obsłużenia ( 8-9) które trzeba umyć i ubrać.Kiedy rodzina zamawia taką usługę, rodzina musi zapewnić odpowiednie warunki np do transferu tj podnoszone łóżko szpitalne, kółko obrotowe do przenoszenia na fotel czy odpowiedni sprzęt do umieszczenia podopiecznego w wannnie.Wykonywanie czynności jest dokładnie opisane w zakresie obowiązków.Pozdrawiam