A dzis ktoras sie reklamuje 'twój pierwszy wyjazd"i do Alzheimera wysyła.
I jeszcze piszą 'żona pacjentki".
Macki opadają.
A dzis ktoras sie reklamuje 'twój pierwszy wyjazd"i do Alzheimera wysyła.
I jeszcze piszą 'żona pacjentki".
Macki opadają.
Ja osobiscie spotkałam sie z takim dokumentem i nieco mnie zmroziło,jakoś kojarzyło mi sie to z kłopotami.Po przejsciu toru przeszkód dokładnie przemaglowaniu językowym wysłano mi dokumenty w których właśnie takie oświadczenie do podpisania było.
Magdalena nie podpisałam,dokumenty leżą do tej pory a ja wybrałam inną firme.
Czy to prawda, że teraz wszystkie firmy zatrudniają na "Umowa zlecenie" ?
Nie to nie prawda.
Krótko, rzeczowo i na temat:D
Nianta , a co tu się rozpisywać . Z doświadczenia wiemy ,że są firmy , które przyjmują na umowę o pracę .Trzeba czytać forum poprostu.
Nianta , a co tu się rozpisywać . Z doświadczenia wiemy ,że są firmy , które przyjmują na umowę o pracę .Trzeba czytać forum poprostu.
Ja osoboście się nie spotkałam z innymi warunkami zatrudnienia niż umowa zlecenia, i powiem jak świat śiwatem pierwsze słyszę żeby jakaś agencja dawała umowę o pracę np. na 2 miesiące lub 3.
Ja osoboście się nie spotkałam z innymi warunkami zatrudnienia niż umowa zlecenia, i powiem jak świat śiwatem pierwsze słyszę żeby jakaś agencja dawała umowę o pracę np. na 2 miesiące lub 3.
Dlaczego?To sa umowy na czas okreslony -od/do-jest kilka agencji,które takie umowy o pracę dają.